رفتن به مطلب
محمدرضا شاهپیری

کتابخانه PersianRecyclerView ***(نسخه جدید)***

پست های پیشنهاد شده

mosobo    58

سلام. وقت بخیر.

توی سورس scrool_source موقع کامپایل با خطای زیر مواجه میشم

Error description: Unknown member: persianparallx
Error occurred on line: 49
Pr.PersianParallx.parallaxImage("https://crockerriverside.org/sites/main/files/imagecache/pod/main-images/camera_lense_0.jpeg").title("تایتل") _
.contentScrimColor(Colors.Red).collapsedTitleGravity(Gravity.CENTER).titleTypeface("iransanc.ttf").backButtonEnable.floatButtonEnable.floatButtonColor(Colors.Red).floatButtonRippleColor(Colors.Blue) _
.floatButtonDrawable("ic_share").floatButtonGravity(Gravity.BOTTOM+Pr.PersianParallx.GravityEND)
Word: persianparallx

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
YareGomnam    86

با سلام ،

قطعه کد نمایش تعداد آیتم های ریسایکلر چی هست ؟

ممنون

مثلا در بعضی کتابخونه ها این متد وجود داره  : lv.itemcount

استاد شاهپیری ممنون میشم کمک کنید ، :)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 16 دقیقه قبل، mosobo گفته است :

سلام. وقت بخیر.

عزیز پارالاکس از کتابخونه ریسایکلر حذف شده و خودش یه کتابخونه مستقل هست. نمیدونم کدوم سورس رو شما تست کردین. به هر حال توی پنل ریسایکلر کتابخونه پارالاکس و سورسهاش موجوده.

در 5 دقیقه قبل، YareGomnam گفته است :

 

سلام و درود. متد getItemCount میتونید بگیرید


Private Sub pr_getItemCount As Int
	Return itemsize
End Sub

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
YareGomnam    86
در 3 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

سلام و درود. متد getItemCount میتونید بگیرید


Private Sub pr_getItemCount As Int
	Return itemsize
End Sub

 

ممنون از محبتتون:53:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen m    131

سلام 

با توجه به اینکه b4x داره میره به سمت cross platform آیا میشه این کتابخانه را به شکل کراس پلتفرم ایجاد کرد؟ ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
For    8
در در 23 آذر 1399 در 14:44، Mr.Kafiri گفته است :

سلام اقای شاهپیری

1828514129_GooglePixel3XL1-Copy(2).png.d634728c855b2697be09082e9d451a6c.png

چطور میشه که عرض هر آیتم رو برابر با عرض متن کرد ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 ساعت قبل، For گفته است :

چطور میشه که عرض هر آیتم رو برابر با عرض متن کرد ؟

سلام و درود. در صورتی که سایز متنها متغیره بهتره از لیوت xml استفاده کنید که سایزها خودکار ست بشه

  • پسندیدن 1
  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام وقت بخیر

استاد شاهپیری امکانش هست یه سورسی بنویسید با xml که با ریسایکلر ویو صفحه چت و صفحه قبل از چت که مربوط به لیست افرادی که باهاش چت داشته رو طراحی کرده باشین؟ 

خیلی ممنون

  • متعجب 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 32 دقیقه قبل، programingcenter97. گفته است :

سلام وقت بخیر

استاد شاهپیری امکانش هست یه سورسی بنویسید با xml که با ریسایکلر ویو صفحه چت و صفحه قبل از چت که مربوط به لیست افرادی که باهاش چت داشته رو طراحی کرده باشین؟ 

خیلی ممنون

سلام و درود. آموزشهای مربوط به xml داده شده عزیز. در صورتی که نیاز به شخصی سازی بیشتر دارید میتونید سفارش بدید تا براتون طراحی بشه. این موردی که فرمودین  یه پروژه کامله  و در قالب سورس رایگان نمیشه منتشر کرد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...