رفتن به مطلب
محمدرضا شاهپیری

کتابخانه PersianRecyclerView ***(نسخه جدید)***

پست های پیشنهاد شده

mosobo    58

سلام. وقت بخیر.

توی سورس scrool_source موقع کامپایل با خطای زیر مواجه میشم

Error description: Unknown member: persianparallx
Error occurred on line: 49
Pr.PersianParallx.parallaxImage("https://crockerriverside.org/sites/main/files/imagecache/pod/main-images/camera_lense_0.jpeg").title("تایتل") _
.contentScrimColor(Colors.Red).collapsedTitleGravity(Gravity.CENTER).titleTypeface("iransanc.ttf").backButtonEnable.floatButtonEnable.floatButtonColor(Colors.Red).floatButtonRippleColor(Colors.Blue) _
.floatButtonDrawable("ic_share").floatButtonGravity(Gravity.BOTTOM+Pr.PersianParallx.GravityEND)
Word: persianparallx

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
YareGomnam    87

با سلام ،

قطعه کد نمایش تعداد آیتم های ریسایکلر چی هست ؟

ممنون

مثلا در بعضی کتابخونه ها این متد وجود داره  : lv.itemcount

استاد شاهپیری ممنون میشم کمک کنید ، :)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 16 دقیقه قبل، mosobo گفته است :

سلام. وقت بخیر.

عزیز پارالاکس از کتابخونه ریسایکلر حذف شده و خودش یه کتابخونه مستقل هست. نمیدونم کدوم سورس رو شما تست کردین. به هر حال توی پنل ریسایکلر کتابخونه پارالاکس و سورسهاش موجوده.

در 5 دقیقه قبل، YareGomnam گفته است :

 

سلام و درود. متد getItemCount میتونید بگیرید


Private Sub pr_getItemCount As Int
	Return itemsize
End Sub

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
YareGomnam    87
در 3 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

سلام و درود. متد getItemCount میتونید بگیرید


Private Sub pr_getItemCount As Int
	Return itemsize
End Sub

 

ممنون از محبتتون:53:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen m    137

سلام 

با توجه به اینکه b4x داره میره به سمت cross platform آیا میشه این کتابخانه را به شکل کراس پلتفرم ایجاد کرد؟ ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
For    9
در در 23 آذر 1399 در 14:44، Mr.Kafiri گفته است :

سلام اقای شاهپیری

1828514129_GooglePixel3XL1-Copy(2).png.d634728c855b2697be09082e9d451a6c.png

چطور میشه که عرض هر آیتم رو برابر با عرض متن کرد ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 ساعت قبل، For گفته است :

چطور میشه که عرض هر آیتم رو برابر با عرض متن کرد ؟

سلام و درود. در صورتی که سایز متنها متغیره بهتره از لیوت xml استفاده کنید که سایزها خودکار ست بشه

  • پسندیدن 1
  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام وقت بخیر

استاد شاهپیری امکانش هست یه سورسی بنویسید با xml که با ریسایکلر ویو صفحه چت و صفحه قبل از چت که مربوط به لیست افرادی که باهاش چت داشته رو طراحی کرده باشین؟ 

خیلی ممنون

  • متعجب 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 32 دقیقه قبل، programingcenter97. گفته است :

سلام وقت بخیر

استاد شاهپیری امکانش هست یه سورسی بنویسید با xml که با ریسایکلر ویو صفحه چت و صفحه قبل از چت که مربوط به لیست افرادی که باهاش چت داشته رو طراحی کرده باشین؟ 

خیلی ممنون

سلام و درود. آموزشهای مربوط به xml داده شده عزیز. در صورتی که نیاز به شخصی سازی بیشتر دارید میتونید سفارش بدید تا براتون طراحی بشه. این موردی که فرمودین  یه پروژه کامله  و در قالب سورس رایگان نمیشه منتشر کرد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 6 ساعت قبل، GreenMan گفته است :

این پکیج بخریم همه ی قابلیت های که گزاشتی شامل میشه؟

یعنی مثلا سوایپ لیوت؟

سلام و درود.

دوست عزیز چیزایی که توی تاپیک هست قابلیتهای کتابخونه اس.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام وقت بخیر.

 

من بعد از لود شدن ریسایکلر ویو لازم دارم که به ویو ها دسترسی داشته باشم.

یعنی مثلا رکورد رو اطلاعاتش رو بگیرم یا تغییر بدم.

برای این کار اگه میشه متد زیر رو اضافه کنید که بتونم پرنت (layoutitem As Object) رو با دادن پوزیشن بگیرم و اطلاعات رو از ویو ها بگیرم یا ویرایش کنم.

ممنونم. از notify و ... خبر دارم ولی به این نحوه لازم دارم اطلاعات رو بگیرم.

مثلا متد

PersianRecyclerLayout.GetParentViewWithPosition( Position as int ) as object

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در ۱ ساعت قبل، programingcenter97. گفته است :

سلام وقت بخیر.

من بعد از لود شدن ریسایکلر ویو لازم دارم که به ویو ها دسترسی داشته باشم.

یعنی مثلا رکورد رو اطلاعاتش رو بگیرم یا تغییر بدم.

برای این کار اگه میشه متد زیر رو اضافه کنید که بتونم پرنت (layoutitem As Object) رو با دادن پوزیشن بگیرم و اطلاعات رو از ویو ها بگیرم یا ویرایش کنم.

ممنونم. از notify و ... خبر دارم ولی به این نحوه لازم دارم اطلاعات رو بگیرم.

مثلا متد

سلام و درود. چشم انشالا تو نسخه بعد اضافه خواهد شد.

  • پسندیدن 1
  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
For    9
در در 30 بهمن 1399 در 19:50، محمدرضا شاهپیری گفته است :

 

سلام مهندس وقت بخیر

واسه مدیریت رادیوباتن توی ریسایکلرویو میشه راهنمایی کنید

مثلا 5آیتم داخل ریسایکلرویو دارم که هرکدوم یه رادیوباتن داره میخوام وقتی روی هرکدوم کلیک شد بقیه رادیوباتن ها غیرفعال بشن (درواقع بشه فقط یکی از رادیوباتن هارو انتخاب کرد)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 2 اسفند 1399 در 01:35، For گفته است :

سلام مهندس وقت بخیر

واسه مدیریت رادیوباتن توی ریسایکلرویو میشه راهنمایی کنید

مثلا 5آیتم داخل ریسایکلرویو دارم که هرکدوم یه رادیوباتن داره میخوام وقتی روی هرکدوم کلیک شد بقیه رادیوباتن ها غیرفعال بشن (درواقع بشه فقط یکی از رادیوباتن هارو انتخاب کرد)

سلام و درود. بهترین راه برای انجام کارهای اینجوری ساختن مدل برای دیتاست ریسایکلر هست. مثلا یه کلاس با دستور type درست کنید که توش یه فیلد بولین باشه برای فعال یا غیر فعال بودن رادیو باتن بعد با تغییر این مقدا و دستور notify ریسایکلر رو آپدیت کنید

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
For    9
در 3 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

سلام و درود. بهترین راه برای انجام کارهای اینجوری ساختن مدل برای دیتاست ریسایکلر هست. مثلا یه کلاس با دستور type درست کنید که توش یه فیلد بولین باشه برای فعال یا غیر فعال بودن رادیو باتن بعد با تغییر این مقدا و دستور notify ریسایکلر رو آپدیت کنید

سلام ممنون مهندس برای تمام ریسایکلرها از مدل و لیست استفاده میکنم

اما واسه فعال و غیرفعال کردن رادیو باتن نتونستم به نتیجه برسم چندین روش تست کردم

اگر زحمتی نیست یه بررسی کنید و نمونه قرار بدید واقعا نیازه واسه مدیریت رادیوباتن و چک باکس در ریسایکلر

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 7 ساعت قبل، For گفته است :

سلام ممنون مهندس برای تمام ریسایکلرها از مدل و لیست استفاده میکنم

اما واسه فعال و غیرفعال کردن رادیو باتن نتونستم به نتیجه برسم چندین روش تست کردم

اگر زحمتی نیست یه بررسی کنید و نمونه قرار بدید واقعا نیازه واسه مدیریت رادیوباتن و چک باکس در ریسایکلر

ممنون

سلام و درود.سورس توی پنل قرار گرفت.

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 30 بهمن 1399 در 18:40، programingcenter97. گفته است :

سلام وقت بخیر.

 

من بعد از لود شدن ریسایکلر ویو لازم دارم که به ویو ها دسترسی داشته باشم.

یعنی مثلا رکورد رو اطلاعاتش رو بگیرم یا تغییر بدم.

برای این کار اگه میشه متد زیر رو اضافه کنید که بتونم پرنت (layoutitem As Object) رو با دادن پوزیشن بگیرم و اطلاعات رو از ویو ها بگیرم یا ویرایش کنم.

ممنونم. از notify و ... خبر دارم ولی به این نحوه لازم دارم اطلاعات رو بگیرم.

مثلا متد


PersianRecyclerLayout.GetParentViewWithPosition( Position as int ) as object

 

سلام درود نسخه جدید توی پنل قرار گرفت. متد GetViewForPosition برای گرفتن ویوی یک سطر اضافه شده.

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...