رفتن به مطلب

کتابخانه PersianRecyclerView ***(نسخه جدید)***


ارسال های توصیه شده

در در 1397/12/18, 20:20:57، محمدرضا شاهپیری گفته است :

آموزش اضافه اضافه شد عزیز. از پست اول قسمت دوازدهم رو دانلود کنید

خیلی خیلی متشکرم 

محبت کردین

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • پاسخ 558
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پست های محبوب

***************نسخه 4.6 اضافه شد************** ویژگی اضافه شده تو این نسخه ریپل افکت هست که دوستان درخواست داده بودند.  سورس و کتابخونه رو میتونید از پنل دریافت کنید. پیشنمایش.  

سلام. ببخشید دوباره سوال میکنم من این فایلی رو که پیوست کردید باید چیکار کنم و در بیسیک چه کدی رو بزنم لطفا ساده تر توضیح بدید

ممنون از کتابخانه خوبتون

تصاویر ارسال شده

در در 1397/12/18, 20:20:57، محمدرضا شاهپیری گفته است :

آموزش اضافه اضافه شد عزیز. از پست اول قسمت دوازدهم رو دانلود کنید

سلام خدمت آقای شاهپیری عزیز وممنون از سورس وآموزشتان 

من میخواستم در این سورس شبیه کافه بازار ، اسکرول ها از سمت راست  به چپ باشه 

دستور زیر را استفاده کردم ، همه اسکرول ویو ها راست چین شدند ولی اسکرول اولی  درحالت چپ چین مانده وتغییری نکرد،چطور تنظیمش کنم؟

باتشکر

 

private Sub pr_onBindViewHolder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int)
	Dim pnl As Panel=layoutitem
	pnl.Width=100%x
	pnl.Height=205dip
	
	
	If position=0 Then
	slider.Recycler.startAutoPlay
		
	End If
	If viewtype=0 Then
		 slider.Recycler.startAutoPlay
	Else
		Dim morebtn As Button=pnl.GetView(0)
		Dim sectionlable As Label=pnl.GetView(1)
		Dim mainmdl As MainModel=mainitems.Get(position-1)
		sectionlable.Text=mainmdl.sectionname
		morebtn.Text="بیشتر"
'		Dim HorizontalScrollView1 As HorizontalScrollView=pnl.GetView(2)
		HorizontalScrollView1 =pnl.GetView(2)
		
		Dim litem As List=mainmdl.items
		Dim left As Int
		For i=0 To litem.Size-1
			Dim itm As Item=litem.Get(i)
			mycode.buildItem(ar,HorizontalScrollView1,left,itm)
			left=left+102dip
			HorizontalScrollView1.Panel.Width=left
		Next
		CallSubDelayed(Me,"setSV_Right")
	End If
	
	
End Sub

Sub setSV_Right
	HorizontalScrollView1.FullScroll(True)
End Sub

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 11 دقیقه قبل، نورنما گفته است :

سلام خدمت آقای شاهپیری عزیز وممنون از سورس وآموزشتان 

من میخواستم در این سورس شبیه کافه بازار ، اسکرول ها از سمت راست  به چپ باشه 

دستور زیر را استفاده کردم ، همه اسکرول ویو ها راست چین شدند ولی اسکرول اولی  درحالت چپ چین مانده وتغییری نکرد،چطور تنظیمش کنم؟

باتشکر

 

 

زیاد اصولی نیست این کار دوست عزیز. اگه قراره شخصی سازی زیاد داشته باشه اسکرول های افقی بهتره به جای اسکرول ویو از ریسایکلرویو استفاده بشه. تو آموزش نحوه لود لردن ریسایکلر توی ریسایکلر هست.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 43 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

زیاد اصولی نیست این کار دوست عزیز. اگه قراره شخصی سازی زیاد داشته باشه اسکرول های افقی بهتره به جای اسکرول ویو از ریسایکلرویو استفاده بشه. تو آموزش نحوه لود لردن ریسایکلر توی ریسایکلر هست.

ممنون ازجوابتان 

نه شخصی سازی زیادی نمی خواهم ،برای یک پروژه سبکی همین سورس زیباتونو گفتم استفاده کنم تغییر زیادی نمی خوام انجام بدهم ، فقط همین اسکرول افقی اولی بالایی  رو نتونستم محل تنظیمش رو پیداکنم تا راست چینش کنم !

 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 2 هفته بعد...

سلام مهندس جان سال نو شما مبارک باشه

یک سوال کوچولو:

چرا یک لیست ریسایکلر ساده ایجاد میکنیم حجم برنامه 3 مگ میشه آیا راه حلی وجود داره برای ریسایکلرهای ساده حجم برنامه را کم کرد حتی وقتی کتابخانه شما را انتخاب میکنیم کامپایل برنامه خیلی سنگین میشه .

متشکر میشم یک توضیح کوچولو بدید تا در جریان این سنگینی بشم .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 1398/01/10, 13:44:12، Kamram66 گفته است :

سلام مهندس جان سال نو شما مبارک باشه

یک سوال کوچولو:

چرا یک لیست ریسایکلر ساده ایجاد میکنیم حجم برنامه 3 مگ میشه آیا راه حلی وجود داره برای ریسایکلرهای ساده حجم برنامه را کم کرد حتی وقتی کتابخانه شما را انتخاب میکنیم کامپایل برنامه خیلی سنگین میشه .

متشکر میشم یک توضیح کوچولو بدید تا در جریان این سنگینی بشم .

سلام خدمت شما دوست گرامی. همونجوری که میدونید کتابخونه خیلی گسترده ست عزیز. و کدها و ریسورسهای زیادی توش وجود داره. همین امر باعث میشه یه حجم ثابت که تقریبا حدود 3 مگ هست به برنامتون اضافه میشه. البته تاثیری در سرعت برنامه به هیچ وجه نداره.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 1398/02/08, 17:43:02، ForI گفته است :

سلام

2تا دکمه دارم واسه علاقه مندهای میخوام مثلا وقتی روی دکمه ستاره تو خالی کلیک شد مخفی بشه و دکمه ستاره تو پر نمایش داده بشه. چطور میشه ویو  دیگری رو خارج از شرط خودش کنترل کرد؟

 

از پست اول قسمت 13 رو دانلود کنید. علاقه مندی به صورت کامل توضیح داده شده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 5 ساعت قبل، ForI گفته است :

 

سلام

توی آیتم کلیک  Dim bt As Button = viewclicked  گذاشتم اما خطای زیر رو میده لاین 218 همین یه خط کد هست!

 

خطا واضحه. چیزی که میخواین بگیرین باتن نبوده. 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

1- در سورس شبیه کافه بازار ، در اسکرول های افقی به جای اسکرول ویو از ریسایکلر استفاده کردم ،برنامه کار میکنه ولی مشکلش اینه که من هفت تا سطر افقی دارم و وقتی هر یک از ریساکلر های افقی را چپ و راست میکنم اطلاعات سطر هفتم را بارکذاری میکند و از لیست آخر اطلاعات را میخواند. 

مشکل من اینجاست :

در قسمت onBindViewHolder وقتی دارم اطلاعات را دریافت میکنم (Dim link As Map=list.Get(position ، از آخرین لیست موجود اطلاعات را میخونه . چگونه میتونم بهش بفهمونم اگر سطر 2 بود بره از لیست 2 بخونه نه از لیست 7 که آخرین بار تولید شده . یک چیزی متوجه شدم سایز getItemCount را درست نگه میداره ولی محتوا را نه .  

2- یک مشکل دیگه در بیشتر مواقع وقتی صفحه گوشی  را خاموش و روشن میکنیم محتوای ریسایکلر پاک میشه و هیچ چیزی نشون نمیده . 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 5 ساعت قبل، ForI گفته است :

 

آیتمهای ریسایکلر یهویی خالی نمیشن عزیز و این مورد اصن مربوط به ریسایکلر نیست، مربوط به نحوه پیاده سازی و ذخیره داده های ریسایکلر توی حافظه هست. دیتای آداپتر ریسایکلر باید حتما جایی ذخیره باشه که وقتی context اکتیویتی جاری از بین رفت بتونه موقه ریلود شدن دیتاها رو برگردونه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 1398/02/12, 21:29:24، محمدرضا شاهپیری گفته است :

آیتمهای ریسایکلر یهویی خالی نمیشن عزیز و این مورد اصن مربوط به ریسایکلر نیست، مربوط به نحوه پیاده سازی و ذخیره داده های ریسایکلر توی حافظه هست. دیتای آداپتر ریسایکلر باید حتما جایی ذخیره باشه که وقتی context اکتیویتی جاری از بین رفت بتونه موقه ریلود شدن دیتاها رو برگردونه.

مهندس جان منظور شما اینه که متغیر ذخیره سازی در گلوبال تعریف شود مانند یک لیست یا مپ یا نوع ذخیره سازی خاصی هست ؟؟

من همیشه اطلاعات را در یک map و بعد در یک list ذخیره و لیست میکنم ، این روش مشکلی نداره? یا بهتر است از مدل type استفاده کنم ؟

 

 

ولی از همه مهمتر این سوال بنده هست /!

1- در سورس شبیه کافه بازار ، در اسکرول های افقی به جای اسکرول ویو از ریسایکلر استفاده کردم ،برنامه کار میکنه ولی مشکلش اینه که من هفت تا سطر افقی دارم و وقتی هر یک از ریساکلر های افقی را چپ و راست میکنم اطلاعات سطر هفتم را بارکذاری میکند و از لیست آخر اطلاعات را میخواند. 

مشکل من اینجاست :

در قسمت onBindViewHolder وقتی دارم اطلاعات را دریافت میکنم (Dim link As Map=list.Get(position ، از آخرین لیست موجود اطلاعات را میخونه . چگونه میتونم بهش بفهمونم اگر سطر 2 بود بره از لیست 2 بخونه نه از لیست 7 که آخرین بار تولید شده . یک چیزی متوجه شدم سایز getItemCount را درست نگه میداره ولی محتوا را نه .  

یک راهنمایی دقیق بکنید متشکر میشم . از صبوری و پاسخ گویی شما پیشا پیش متشکرم .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 9 ساعت قبل، Kamram66 گفته است :

 

راستش عزیز من متوجه منظورتون نمیشم که چیکار کردین و کجا مورد دارین. اگه میتونید سورس رو پیوست کنید یا خصوصی بفرستید تا بررسی شه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 1398/02/14, 00:13:43، Kamram66 گفته است :

 

یک راهنمایی دقیق بکنید متشکر میشم . از صبوری و پاسخ گویی شما پیشا پیش متشکرم .

سلام. سورستون رو من نگا کردم. به نظرم کلا کلاس بندی و استفاده از ریسایکلرها اشتباهه. اولا برای جیسون دریافتی حتما مدل سازی کنید با دستور type و همونطور که دوستمون  ForI  تو کامنت قبل توضیح دادن برای هر سطر یک لیست جداگونه داشته باشید و دیتای هر سطر رو از لیست مربوطه بخونید. در کل آموزش قبلی ریسایکلر که ساخت صفحه بازار بود رو ببینید کمک میکنه حتما

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به همگی
آقای شاهپیری عزیز شما که زحمت اموزش های این کتابخونه خوبتون رو کشیدید ولی نگفتید چزوری میتونیم توی دیزاینر از این استفاده کنیم
مثلا من میخوام اسلایدر درست کنم توی دیزاینر یه پنل دارم که روی اون دوتا لیبل دارم یکی برای منو و یکی هم عنوان برنامه

حالا میخوام زیر این پنل یه اسلایدر بذارم از نوع ریسایکلر ویو همونی که توی صفحه اول بازار استفاده کردید با این تفاوت که 3 تا عکس بصورت آفلاین میخوام لود کنم

اگه امکانش هست راهنمایی کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 1 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

سلام. سورستون رو من نگا کردم. به نظرم کلا کلاس بندی و استفاده از ریسایکلرها اشتباهه. اولا برای جیسون دریافتی حتما مدل سازی کنید با دستور type و همونطور که دوستمون  ForI  تو کامنت قبل توضیح دادن برای هر سطر یک لیست جداگونه داشته باشید و دیتای هر سطر رو از لیست مربوطه بخونید. در کل آموزش قبلی ریسایکلر که ساخت صفحه بازار بود رو ببینید کمک میکنه حتما

سلامی دباره 

مهندس جان آموزش رو چند بار مطالعه کردم بعد اینو ساختم با اسکرول ویو افقی  هیچ مشکلی نداره ولی با ریسایکلر افقی مشکل داره در اسکرول ویو کل لیست هنگام ساخت بارگذاری و ذخیره میشه ولی در ریسایکلر همیشه از لیست میخونه .

نکته دیگه اینکه من یک کلاس ریسایکلر دارم نمیتونم چندتا لیست بسازم که .حالا گیریم چندتا لیست بسازم چگونه در onBindViewHolder  بفهمم که از کدام لیست استفاده کنم من یک دونه onBindViewHolder  دارم و اون هم از آخرین لیست ساخته شده تغذیه میکنه .

الان خود بازار از ریسایکلر داره استفاده میکنه هم افقی هم عمودی ، اگر اونا تونستن پس ما هم میتونیم 

اگر لطف کنید همون سورس قبلی که برای آموزش بازار را درست کردین را به جای اسکرول ویو از ریسایکلر استفاده کنید متشکر میشم .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 ساعت قبل، msd313 گفته است :

 

آموزش استفاده از ریسایکلر توی دیزاینر به زودی اضافه میشه.

در ۱ ساعت قبل، Kamram66 گفته است :

اگر لطف کنید همون سورس قبلی که برای آموزش بازار را درست کردین را به جای اسکرول ویو از ریسایکلر استفاده کنید متشکر میشم .

این آموزش هم اضافه میشه انشالا.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 2 هفته بعد...
در در 1397/07/25, 19:28:08، محمدرضا شاهپیری گفته است :

نسخه 2.8 اضافه شد. دوستان دقت داشته باشن تو این نسخه کلاس PRViewUtils تغییر کرده. به صورت زیر استفاده شود.

سلام و عرض ادب

بنده تصمیم دارم برنامه ای شبیه به دیوار بسازم اما در هر سطر دو آیتم قرار بگیره و ...

آیا با این کتابخانه میشه چنین لیستی ساخت ؟

چون در تصاویری که گذاشته بودید در پست اول تنها لیست های افکتی که بیشتر برای بازی خوبن مشاهده شد.

قبلا کتابخانه آریا لیست رو گرفتم و سخت بود.

انگار کتابخانه آریا لیست رو کلا حذفش کردین از وب سایت درسته ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 ساعت قبل، fun_code گفته است :

سلام و عرض ادب

بنده تصمیم دارم برنامه ای شبیه به دیوار بسازم اما در هر سطر دو آیتم قرار بگیره و ...

آیا با این کتابخانه میشه چنین لیستی ساخت ؟

چون در تصاویری که گذاشته بودید در پست اول تنها لیست های افکتی که بیشتر برای بازی خوبن مشاهده شد.

قبلا کتابخانه آریا لیست رو گرفتم و سخت بود.

انگار کتابخانه آریا لیست رو کلا حذفش کردین از وب سایت درسته ؟

بله عزیز. با ریسایکلر هر لیستی رو میتونین بسازین. برای لیستهای چند ردیفی از graidview استفاده کنید و برای یه ردیفی از listview و برای ترکیبی از stagerd استفاده کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 25 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

بله عزیز. با ریسایکلر هر لیستی رو میتونین بسازین. برای لیستهای چند ردیفی از graidview استفاده کنید و برای یه ردیفی از listview و برای ترکیبی از stagerd استفاده کنید

پس به امید خدا شروع میکنم و میرم برای خریدش...

به نظر کتابخانه سختی بوده و همه مشکل داشتن.

کار با xml هم انکار الزامیه و بلد نیستم و باید کار کنم.

فقط اون کتابخانه فعال سازی هات اسپات رو هم مشکلش رو برطرف کنید عالی میشه.

چون در این برنامم به اونم نیاز دارم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.


×
  • اضافه کردن...