seyed_27 170 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ بسمه تعالی با سلام میخوام به انتهای لیبل متن اضافه کنم البته نه به شیوه ذیل dim s as string s="asdasdsf" lable.text=lable.text+s با دستور بالا میاد کل متن لیبل رو بازسازی میکنه یه جور رفرشه میخوام بدون بازسازی انتهای متن چیزی اضافه بشه و متن قبلی + متن جدید لود نشه بیاد متن قبلی که لود شده بود دوباره لود نکنه و انتهاش چیزی اضافه بشه امکانش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ [b]Dim SB As StringBuilder SB.Initialize SB.Append(CRLF).Append("Matne Mored Nazar") Label1.Text = SB.ToString [/b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ استاد عزیز شما متن رو در متغیر استرینگ گذاشتید و به اون اضافه کردید بعد اون رو در لیبل لود کردید اما منظور بنده اضافه به خود لیبل بود مشکل من اینه که میخوام یه متن بسیار طولانی رو در لیبل لود کنم بخاطر همین آمدم لود تدریجی ساختم ام از تکنیک کدی که دادیداستفاده کردم مشکلش اینه که وقتی لود به مثلا ده هزار حرف میرسه برنامه کرش میکنه گفتم بیام از روش بالا استفاده نکنم و هر دفعه متن لیبل رفرش نشه متن قبلی که لود شد سرجاش باشه به تهش متن جدید اضافه بشه تا هر دفعه برنامه درگیر لود کردن متن قبلی بعلاوه متن جدید در لیبل نشه نشهبا دستوری که شما دادید مشکل سرجاشه و هر دفعه متن قبلی بعلاوه متن جدید لود میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ همون کاری که شما کردید درسته. شاید جایی رو اشتباه کردین. ببینید فرض کنیم یه لیبل داریم و یه ادیت تکست و میخوایم هربار که داخل ادیت تکست چیزی مینویسیم و به لیبل اضافه میکنیم به انتهای لیبل اضافه بشه. همین کافیه: label1.text=label1.text+edittext1.text لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ ای کاش دوستان سوال رو کامل و با دقت بخونند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ واقعا ببخشید من به اون قسمتش توجه نکردم. فکر نکنم راهی وجود داشته باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyed_27 170
بسمه تعالی
با سلام
میخوام به انتهای لیبل متن اضافه کنم البته نه به شیوه ذیل
dim s as string
s="asdasdsf"
lable.text=lable.text+s
با دستور بالا میاد کل متن لیبل رو بازسازی میکنه یه جور رفرشه
میخوام بدون بازسازی انتهای متن چیزی اضافه بشه و متن قبلی + متن جدید لود نشه
بیاد متن قبلی که لود شده بود دوباره لود نکنه و انتهاش چیزی اضافه بشه
امکانش هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.