اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


fun_code

بستن اکانت های دولوپر گوگل پلی

4 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

کسی میدونه اگر چه مدت آپدیت ندیم یا وارد اکانت گوگل پلی نشیم حساب رو میبندن ؟ (اکانتی که محصولات رایگان منتشر میکنه  مد نظرمه)

 

(مثلا میدونم که بازار سالانه پول میگیره که حساب رو نبدنده یا اگر مدتی برای یک محصول آپدیت ندیم برنامه رو حذف میکنه.)

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این تو مملکت ما اینجوریه نه تو خارج

 

الان من تو اکانت گوگل پلی حساب خالی دارم خیلی وقته بلوکه هم نکردن حتی.

 

 

مگر اینکه جدید قانونی اومده باشه چون توش نرفتم خیلی وقته

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کافه بازار نمیبنده غیر فعال میکنه. گوگل هم نمیبنده. ولی احتمالا حسابهای غیر فعال رو مثل فیسبوک و یاهو ممکنه حسابهای غیر فعال رو دیلیت کنه. 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1397/10/27, 14:44:07، basic 4 android گفته است :

این تو مملکت ما اینجوریه نه تو خارج

 

الان من تو اکانت گوگل پلی حساب خالی دارم خیلی وقته بلوکه هم نکردن حتی.

 

 

مگر اینکه جدید قانونی اومده باشه چون توش نرفتم خیلی وقته

 

در در 1397/10/27, 16:15:33، vistamobile گفته است :

کافه بازار نمیبنده غیر فعال میکنه. گوگل هم نمیبنده. ولی احتمالا حسابهای غیر فعال رو مثل فیسبوک و یاهو ممکنه حسابهای غیر فعال رو دیلیت کنه. 

 

سلام

 

یعنی به برنامه هایی که خیلی وقته آپدیت هم ندادیم گیر نمیدن !

من نگرانم وارد حساب بشم و ببندتش.

یکی از دوستان با سرور انگلیس و هویت انگلیسی ثبت نام گرده بود و با آی.پی انگلیس وارد میشد حسابش و بستن...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مطالب شما نیاز است به تایید مدیران برسد

مهمان
شما به عنوان کاربر مهمان در حال حاضر دیدگاه ارسال می کنید. اگر دارای حساب کاربری در سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.