dostmobile 329 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز یه پوشه دارم که ده تا آهنگ داخلشه میخوام نام همشون به آیتمهای لیست ویویی که دارم اضافه بشه و بتونم پخش کنم و اشتراک بزارم!!! ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عالی بود ممنون مگه چیزی نوشته؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سلام شما باید اسم هر اهنگ رو به عنوان Return Value واسه لیست ویو قرار بدی که با کلیک شدم رو هر آیتم اون Value رو قرار بدی و اهنگ مورد نظر پخش بشه. اسم اهنگ رو هم میتونی با Split کردن راحت بدست بیاری. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی منتظرم*give_rose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ خیچکدوم ازینایی که گفتی رو بلد نیستم*dntknow* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اگه بتونم بعد الگوریتمشو واست مینویسم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.ahmadi 1 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ عالی بود ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ عالی بود ممنون دوست عزیز برای تشکر از کسی از دکمه تشکر استفاده کن وگرنه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همچنان منتظر یاری سبزتان هستیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام دوستان عزیز
یه پوشه دارم که ده تا آهنگ داخلشه میخوام نام همشون به آیتمهای لیست ویویی که دارم اضافه بشه و بتونم پخش کنم و اشتراک بزارم!!!
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.