رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


  • 0
alimo1999

لیست ویو انلاین

سوال

alimo1999    41

کاربر عادی

سلام دوستان امید وارم حال تک تک شما خوب باشه

چه جوری می تونم یه لیست ویو انلاین سریع بزازم

حدودا هم 10 ایتم داشته باشه و بتونم رویداد کلیک شو یه لینک هست عوض کنم

امنیت هم اصلابرام مهم نیست و با دتیتابیس نمی خوام فقط می خوام سریع بسازم

پیشاپیش از دوستانی که جواب میدن ممنونم:53:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

18 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 0
basic 4 android    72

کاربر عادی

در 38 دقیقه قبل، alimo1999 گفته است :

سلام دوستان امید وارم حال تک تک شما خوب باشه

چه جوری می تونم یه لیست ویو انلاین سریع بزازم

حدودا هم 10 ایتم داشته باشه و بتونم رویداد کلیک شو یه لینک هست عوض کنم

امنیت هم اصلابرام مهم نیست و با دتیتابیس نمی خوام فقط می خوام سریع بسازم

پیشاپیش از دوستانی که جواب میدن ممنونم:53:

یه txt رو هاست آپلود کن بعد بیا تو بیسیک دانلود کن بعد با دستور 

 

به این تاپیک سر بزن 

 

 

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
basic 4 android    72

کاربر عادی

در 1 ساعت قبل، alimo1999 گفته است :

به نظرتون چه هاستی خوبه؟>

هر هاستی رایگان هم میتونید مثلا گیگ فا یا هر هاست دیگه ای 

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
alimo1999    41

کاربر عادی

در 11 دقیقه قبل، basic 4 android گفته است :

هر هاستی رایگان هم میتونید مثلا گیگ فا یا هر هاست دیگه ای 

اهان مرسی

فقط یه سوالی چه طور می تونم اون فایل داخل هاست از داخل b4a دچار تغییر کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
basic 4 android    72

کاربر عادی

در هم اکنون، alimo1999 گفته است :

اهان مرسی

فقط یه سوالی چه طور می تونم اون فایل داخل هاست از داخل b4a دچار تغییر کنم؟

از داخل بیسیک فور اندروید چیکار کنید متوجه نشدم ؟

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
basic 4 android    72

کاربر عادی

خوب تو هاست فایل txt رو باز میکنید ویرایش میکنید سمت بیسیک هم ویرایش میشه دیگه 

 

شما تو ساب کریت اکتیویتی بگو هر سری برنامه باز شد فایل رو دانلود کنه .

 

 

ولی استاندارد این کار با دیتابیس آنلاین هست 

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
alimo1999    41

کاربر عادی

حرف شما درسته

ولی من می خواستم یسری اطلاعات کلیک ها تو برنامه رو بفرستم سمت هاست؟

فک کنم باید یه فایل جدید اپلود کنم تو هاست با b4a ؟

نمیشه از گت استرینگ یا پوت استرینگ استفاده کنم ؟ کارکرد اینا رو نمی دونم

بله استانداردش با دیتابیس

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
basic 4 android    72

کاربر عادی

در 2 دقیقه قبل، alimo1999 گفته است :

حرف شما درسته

ولی من می خواستم یسری اطلاعات کلیک ها تو برنامه رو بفرستم سمت هاست؟

فک کنم باید یه فایل جدید اپلود کنم تو هاست با b4a ؟

نمیشه از گت استرینگ یا پوت استرینگ استفاده کنم ؟ کارکرد اینا رو نمی دونم

بله استانداردش با دیتابیس

 

برای ارسال به هاست شما فقط میتونی فایل ارسال کنی نه فایلی رو تغییرات بدی 

 

که داخل انجمن سرچ کنی تاپیک های زیادی در مورد آپلود فایل وجود داره دوست عزیز 

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
MrMedia    85

کاربر رو به رشد

شما برای اینکار باید به زبان های مورد نیاز تسلط داشته باشی
برای این کار شما به زبان php نیاز داری تا اطلاعات رو بهش ارسال و مدیریت کنی
حالا می خوایید توی دیتابیس ذخیره کنی یا فایل متنی فرقی نمی کنه واسط b4a با php سمت سرور هستش

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
alimo1999    41

کاربر عادی

دوستان من سمت سرور تا حالا کار نکرده بودم به خاطر همین چیزای ساده رو هم نمی دونم

یه سوال داشتم من یه هاست رایگان از گیگفا گرفتم و توش یه فایل تکس اپلود کردم از طریق فایل منیجر حالا چه جوری باید دانلودش کنم؟

این ادرس سایت هست که گیگافا داده بهم


------------------------------------
Site Address : http://ali2019mt.gigfa.com

 

 

و اینم محل اپلودم هست تو پوشه htdocs

1.jpg

می خوام اون لینک دانلود فایل txt رو بدست بیارم

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
MrMedia    85

کاربر رو به رشد

در هم اکنون، alimo1999 گفته است :

می خوام اون لینک دانلود فایل txt رو بدست بیارم

 

نمی خوام سردتون کنم ولی شما یه مطالعه کوچیک انجام بدید بعد سوال بپرسید، اون موقع برای ساده ترین مسائل منتظر کسی نمی مونید
این مثل این می مونه که کل برنامه رو دوستان فروم براتون بنویسند، البته فروم برای تبادل نظر و تجربه با هم دیگه هستش
بهتره تو فروم آموزش برای b4a رو مطالعه کنید تا حداقل در b4a به یک تجربه نسبی برسید، سمت سرور هم دوستان کمک می کنند ولی بهتره در این زمینه و مخصوصا کد نویسی php یکم بخونید

سوال شما ساده هستش:
http://ali2019mt.gigfa.com/dh.txt

اگه یک پوشه مثلا user درست کنید و داخل اون فایل رو آپلود کنید:
http://ali2019mt.gigfa.com/user/dh.txt

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
alimo1999    41

کاربر عادی

من سمت b4a بلدم و تازه کار نیستم داداش ولی تا حالا فقط برنامه افلاین نوشتم

دوست عزیز سوال من ساده است خودم هم گفتم و سه چهر ساعت همه باهاش کار کردم و نتونستم بعد مطرح کردم

این لینکی که شما هم ارسال کردید رو درست کردم و می دونستم و بدهی هست

ولی نمی دونم چرا دانلود نمیشه الان همین لینک که شما فرستادید رو تست کنید نمیشه نمی دونم چرا ؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
MrMedia    85

کاربر رو به رشد

در هم اکنون، alimo1999 گفته است :

ولی نمی دونم چرا دانلود نمیشه الان همین لینک که شما فرستادید رو تست کنید نمیشه نمی دونم چرا ؟

 

دانلود از چی نمیشه؟ شما می خوایید تو اپ تون دانلود کنید، کد تون رو اینجا بزارید تا راهنمایی کنم

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
basic 4 android    72

کاربر عادی

در 27 دقیقه قبل، alimo1999 گفته است :

من سمت b4a بلدم و تازه کار نیستم داداش ولی تا حالا فقط برنامه افلاین نوشتم

دوست عزیز سوال من ساده است خودم هم گفتم و سه چهر ساعت همه باهاش کار کردم و نتونستم بعد مطرح کردم

این لینکی که شما هم ارسال کردید رو درست کردم و می دونستم و بدهی هست

ولی نمی دونم چرا دانلود نمیشه الان همین لینک که شما فرستادید رو تست کنید نمیشه نمی دونم چرا ؟

 

شما احتیاج نیست فایل رو دانلود کنید که شما تو جابدان میتونی با جاب استیرینگ فایل رو لاگ کنی یا تو یه فایل txt رایت کنی 

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
alimo1999    41

کاربر عادی

سلام مجدد

اون کارم کردم ولی مشکل الان اینه فایلی که دانلود میشه یا استرینگ خونده میشه به جای متن من اینا توشه

 

 

<html><body><script type="text/javascript" src="/aes.js" ></script><script>function toNumbers(d){var e=[];d.replace(/(..)/g,function(d){e.push(parseInt(d,16))});return e}fu

 

علیتش چیه دوستان؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
محمدرضا شاهپیری    3,406

معاون انجمن

در در 1397/11/12, 13:32:34، alimo1999 گفته است :

 

مشکل از هاسته عزیز. هاست رایگان به درد اینجور کارا نمیخوره.

بهتره از هاست غیر رایگان استفاده کنید. 

سایت با قیمت مناسب زیاد هست. حتما تهیه کنید و خودتونو راحت کنید

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
alimo1999    41

کاربر عادی

در 6 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

مشکل از هاسته عزیز. هاست رایگان به درد اینجور کارا نمیخوره.

بهتره از هاست غیر رایگان استفاده کنید. 

سایت با قیمت مناسب زیاد هست. حتما تهیه کنید و خودتونو راحت کنید

بله دقیقا مشکل از هاست که نتیجه رو یک مقدار خوندنی بر می گردونه نه دانلودی و به خاطر همین قضیه من رفتم دنباش که یک تکه کد اضافه کنم به فایل htacsece اما نشد چون هاست رایگان اجازه تغییر در این فایل ها رو نمی ده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...