اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


  • 0
alimo1999

لیست ویو انلاین

سوال

سلام دوستان امید وارم حال تک تک شما خوب باشه

چه جوری می تونم یه لیست ویو انلاین سریع بزازم

حدودا هم 10 ایتم داشته باشه و بتونم رویداد کلیک شو یه لینک هست عوض کنم

امنیت هم اصلابرام مهم نیست و با دتیتابیس نمی خوام فقط می خوام سریع بسازم

پیشاپیش از دوستانی که جواب میدن ممنونم:53:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

18 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0
در 38 دقیقه قبل، alimo1999 گفته است :

سلام دوستان امید وارم حال تک تک شما خوب باشه

چه جوری می تونم یه لیست ویو انلاین سریع بزازم

حدودا هم 10 ایتم داشته باشه و بتونم رویداد کلیک شو یه لینک هست عوض کنم

امنیت هم اصلابرام مهم نیست و با دتیتابیس نمی خوام فقط می خوام سریع بسازم

پیشاپیش از دوستانی که جواب میدن ممنونم:53:

یه txt رو هاست آپلود کن بعد بیا تو بیسیک دانلود کن بعد با دستور 

 

به این تاپیک سر بزن 

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 1 ساعت قبل، alimo1999 گفته است :

به نظرتون چه هاستی خوبه؟>

هر هاستی رایگان هم میتونید مثلا گیگ فا یا هر هاست دیگه ای 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 11 دقیقه قبل، basic 4 android گفته است :

هر هاستی رایگان هم میتونید مثلا گیگ فا یا هر هاست دیگه ای 

اهان مرسی

فقط یه سوالی چه طور می تونم اون فایل داخل هاست از داخل b4a دچار تغییر کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در هم اکنون، alimo1999 گفته است :

اهان مرسی

فقط یه سوالی چه طور می تونم اون فایل داخل هاست از داخل b4a دچار تغییر کنم؟

از داخل بیسیک فور اندروید چیکار کنید متوجه نشدم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

خوب تو هاست فایل txt رو باز میکنید ویرایش میکنید سمت بیسیک هم ویرایش میشه دیگه 

 

شما تو ساب کریت اکتیویتی بگو هر سری برنامه باز شد فایل رو دانلود کنه .

 

 

ولی استاندارد این کار با دیتابیس آنلاین هست 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

حرف شما درسته

ولی من می خواستم یسری اطلاعات کلیک ها تو برنامه رو بفرستم سمت هاست؟

فک کنم باید یه فایل جدید اپلود کنم تو هاست با b4a ؟

نمیشه از گت استرینگ یا پوت استرینگ استفاده کنم ؟ کارکرد اینا رو نمی دونم

بله استانداردش با دیتابیس

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 2 دقیقه قبل، alimo1999 گفته است :

حرف شما درسته

ولی من می خواستم یسری اطلاعات کلیک ها تو برنامه رو بفرستم سمت هاست؟

فک کنم باید یه فایل جدید اپلود کنم تو هاست با b4a ؟

نمیشه از گت استرینگ یا پوت استرینگ استفاده کنم ؟ کارکرد اینا رو نمی دونم

بله استانداردش با دیتابیس

 

برای ارسال به هاست شما فقط میتونی فایل ارسال کنی نه فایلی رو تغییرات بدی 

 

که داخل انجمن سرچ کنی تاپیک های زیادی در مورد آپلود فایل وجود داره دوست عزیز 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

شما برای اینکار باید به زبان های مورد نیاز تسلط داشته باشی
برای این کار شما به زبان php نیاز داری تا اطلاعات رو بهش ارسال و مدیریت کنی
حالا می خوایید توی دیتابیس ذخیره کنی یا فایل متنی فرقی نمی کنه واسط b4a با php سمت سرور هستش

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

دوستان من سمت سرور تا حالا کار نکرده بودم به خاطر همین چیزای ساده رو هم نمی دونم

یه سوال داشتم من یه هاست رایگان از گیگفا گرفتم و توش یه فایل تکس اپلود کردم از طریق فایل منیجر حالا چه جوری باید دانلودش کنم؟

این ادرس سایت هست که گیگافا داده بهم


------------------------------------
Site Address : http://ali2019mt.gigfa.com

 

 

و اینم محل اپلودم هست تو پوشه htdocs

1.jpg

می خوام اون لینک دانلود فایل txt رو بدست بیارم

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در هم اکنون، alimo1999 گفته است :

می خوام اون لینک دانلود فایل txt رو بدست بیارم

 

نمی خوام سردتون کنم ولی شما یه مطالعه کوچیک انجام بدید بعد سوال بپرسید، اون موقع برای ساده ترین مسائل منتظر کسی نمی مونید
این مثل این می مونه که کل برنامه رو دوستان فروم براتون بنویسند، البته فروم برای تبادل نظر و تجربه با هم دیگه هستش
بهتره تو فروم آموزش برای b4a رو مطالعه کنید تا حداقل در b4a به یک تجربه نسبی برسید، سمت سرور هم دوستان کمک می کنند ولی بهتره در این زمینه و مخصوصا کد نویسی php یکم بخونید

سوال شما ساده هستش:
http://ali2019mt.gigfa.com/dh.txt

اگه یک پوشه مثلا user درست کنید و داخل اون فایل رو آپلود کنید:
http://ali2019mt.gigfa.com/user/dh.txt

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من سمت b4a بلدم و تازه کار نیستم داداش ولی تا حالا فقط برنامه افلاین نوشتم

دوست عزیز سوال من ساده است خودم هم گفتم و سه چهر ساعت همه باهاش کار کردم و نتونستم بعد مطرح کردم

این لینکی که شما هم ارسال کردید رو درست کردم و می دونستم و بدهی هست

ولی نمی دونم چرا دانلود نمیشه الان همین لینک که شما فرستادید رو تست کنید نمیشه نمی دونم چرا ؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در هم اکنون، alimo1999 گفته است :

ولی نمی دونم چرا دانلود نمیشه الان همین لینک که شما فرستادید رو تست کنید نمیشه نمی دونم چرا ؟

 

دانلود از چی نمیشه؟ شما می خوایید تو اپ تون دانلود کنید، کد تون رو اینجا بزارید تا راهنمایی کنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 27 دقیقه قبل، alimo1999 گفته است :

من سمت b4a بلدم و تازه کار نیستم داداش ولی تا حالا فقط برنامه افلاین نوشتم

دوست عزیز سوال من ساده است خودم هم گفتم و سه چهر ساعت همه باهاش کار کردم و نتونستم بعد مطرح کردم

این لینکی که شما هم ارسال کردید رو درست کردم و می دونستم و بدهی هست

ولی نمی دونم چرا دانلود نمیشه الان همین لینک که شما فرستادید رو تست کنید نمیشه نمی دونم چرا ؟

 

شما احتیاج نیست فایل رو دانلود کنید که شما تو جابدان میتونی با جاب استیرینگ فایل رو لاگ کنی یا تو یه فایل txt رایت کنی 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام مجدد

اون کارم کردم ولی مشکل الان اینه فایلی که دانلود میشه یا استرینگ خونده میشه به جای متن من اینا توشه

 

 

<html><body><script type="text/javascript" src="/aes.js" ></script><script>function toNumbers(d){var e=[];d.replace(/(..)/g,function(d){e.push(parseInt(d,16))});return e}fu

 

علیتش چیه دوستان؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 1397/11/12, 13:32:34، alimo1999 گفته است :

 

مشکل از هاسته عزیز. هاست رایگان به درد اینجور کارا نمیخوره.

بهتره از هاست غیر رایگان استفاده کنید. 

سایت با قیمت مناسب زیاد هست. حتما تهیه کنید و خودتونو راحت کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 6 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

مشکل از هاسته عزیز. هاست رایگان به درد اینجور کارا نمیخوره.

بهتره از هاست غیر رایگان استفاده کنید. 

سایت با قیمت مناسب زیاد هست. حتما تهیه کنید و خودتونو راحت کنید

بله دقیقا مشکل از هاست که نتیجه رو یک مقدار خوندنی بر می گردونه نه دانلودی و به خاطر همین قضیه من رفتم دنباش که یک تکه کد اضافه کنم به فایل htacsece اما نشد چون هاست رایگان اجازه تغییر در این فایل ها رو نمی ده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مطالب شما نیاز است به تایید مدیران برسد

مهمان
شما به عنوان کاربر مهمان در حال حاضر دیدگاه ارسال می کنید. اگر دارای حساب کاربری در سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.