رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

در 15 دقیقه قبل، basic 4 android گفته است :

ببخشید این  متد کنسل داره

cancelTask

متد استارت از همون ثانیه کنسل شده هم داره ؟

 

ممنون

خیر عزیز. انشالا تو نسخه بعد اضافه میکنم.

  • ناراحت 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad3250    205

سلام من میخوام مثلا با دقیقه از تایممر استفاده کنم ولی قاطی میکنه راهنمایی میکنی استاد ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 10 ساعت قبل، mohammad3250 گفته است :

سلام من میخوام مثلا با دقیقه از تایممر استفاده کنم ولی قاطی میکنه راهنمایی میکنی استاد ؟

دقیقا چیکار میخواین بکنین شما؟

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad3250    205
در 10 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

دقیقا چیکار میخواین بکنین شما؟

الان وقتی زمان به ثانیه میدم درست هستش ولی وقتی به دقیقه میدم قاطی میکنه مثلا 7 دقیقه میدی میشه -51 اینجوری

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi tahan    714

با سلام استاد

وقتی از متد 

prtt.scheduleAtFixedRate("app",prtt.TimeUnit_MILLISECONDS,1200,1100)

استفاده میکنیم

در صورتی ک تایمر رو کنسل کنیم یا shot down کنیم و دوباره اجرا کنیم سرعت تیک انگار دوبرابر میشه و این عمل هر بار تکرار بشه باز سرعت افزایش پیدا میکنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali mo    161

سلام وقت بخیر

متغییر  prtt  یا همون تعریف  متغیر اولیه کلاس رو داخل ساب Process_Globals تعریف کنید شاید درست بشه(مقدار ست رو نه)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام وقت بخیر

خیلی ممنونم از کتابخونه پرکاربرد و رایگانتون

سوالی برام پیش اومده من یک مشکلی که دارم با تایمر بیسیک اینکه وقتی اکتیوتی Pause میشه تایمر متوقف میشه و این خیلی بده من میخوام در هر شرایط ممکن تایمر کار کنه و ساب هم کار کنه و کد های مربوطه بدون هیچ ایرادی اجرا بشه این امکان تو کتابخونه شما امکان پذیر هست؟

و اینکه یک مورد دیگه هم هست چون بخش حیاتی هست نمیخوام با عقب جلو کردن ساعت گوشی خللی در تایمر اتفاق بیفته؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 2 تیر 1399 در 20:33، programingcenter97. گفته است :

سلام وقت بخیر

خیلی ممنونم از کتابخونه پرکاربرد و رایگانتون

سوالی برام پیش اومده من یک مشکلی که دارم با تایمر بیسیک اینکه وقتی اکتیوتی Pause میشه تایمر متوقف میشه و این خیلی بده من میخوام در هر شرایط ممکن تایمر کار کنه و ساب هم کار کنه و کد های مربوطه بدون هیچ ایرادی اجرا بشه این امکان تو کتابخونه شما امکان پذیر هست؟

و اینکه یک مورد دیگه هم هست چون بخش حیاتی هست نمیخوام با عقب جلو کردن ساعت گوشی خللی در تایمر اتفاق بیفته؟

سلام خدمت شما. کتابخونه مشکلی نداره دوست عزیز و تو هر شرایطی اجرا میشه ولی زمانی که شما کتابخونه رو توی اکتیوتی اینشیالایز میکنید ایونتها فقط زمانی اجرا میشه که اکتیوتی تو حالت resum باشه در غیر این صورت نادیده گرفته میشه.توی لاگ هم مشخصه. برای اینکه مطمئن شید درست اجرا میشه از سرویس استفاده کنید و کتابخونه رو اونجا اینشیالایز کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 10 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

سلام خدمت شما. کتابخونه مشکلی نداره دوست عزیز و تو هر شرایطی اجرا میشه ولی زمانی که شما کتابخونه رو توی اکتیوتی اینشیالایز میکنید ایونتها فقط زمانی اجرا میشه که اکتیوتی تو حالت resum باشه در غیر این صورت نادیده گرفته میشه.توی لاگ هم مشخصه. برای اینکه مطمئن شید درست اجرا میشه از سرویس استفاده کنید و کتابخونه رو اونجا اینشیالایز کنید

سلام وقتتون بخیر

میشه در آپدیت های جدید این خاصیت رو بزارید؟ چون من هم همین فکر رو کردم و اومدم برای تایمر از سرویس استفاده کردم اما درست و حسابی کار نمیکرد میشه در کتابخونتون انشالله این قابلیت رو اضافه کنید تا مشخص کنیم بعد از ریزام نبودن هم کار کنه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 5 ساعت قبل، programingcenter97. گفته است :

سلام وقتتون بخیر

میشه در آپدیت های جدید این خاصیت رو بزارید؟ چون من هم همین فکر رو کردم و اومدم برای تایمر از سرویس استفاده کردم اما درست و حسابی کار نمیکرد میشه در کتابخونتون انشالله این قابلیت رو اضافه کنید تا مشخص کنیم بعد از ریزام نبودن هم کار کنه؟

کتابخونه آپدیت شد و مشکل مرتفع شد. نسخه جدید رو دریافت کنید.

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 17 اردیبهشت 1399 در 13:46، mahdi tahan گفته است :

با سلام استاد

وقتی از متد 


prtt.scheduleAtFixedRate("app",prtt.TimeUnit_MILLISECONDS,1200,1100)

استفاده میکنیم

در صورتی ک تایمر رو کنسل کنیم یا shot down کنیم و دوباره اجرا کنیم سرعت تیک انگار دوبرابر میشه و این عمل هر بار تکرار بشه باز سرعت افزایش پیدا میکنه

 

در در 4 فروردین 1399 در 23:37، mohammad3250 گفته است :

الان وقتی زمان به ثانیه میدم درست هستش ولی وقتی به دقیقه میدم قاطی میکنه مثلا 7 دقیقه میدی میشه -51 اینجوری

 

مشکل رفع شد. نسخه جدید رو دریافت کنید

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا خیلی گلی:53: دستت طلا فقط یه سوال میشه مثل تایمر enabled رو هعی false و true کرد؟ که تایمر استوپ بشه و دوباره راه اندازی بشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 39 دقیقه قبل، programingcenter97. گفته است :

آقا خیلی گلی:53: دستت طلا فقط یه سوال میشه مثل تایمر enabled رو هعی false و true کرد؟ که تایمر استوپ بشه و دوباره راه اندازی 

بله دوست عزیز متد کنسل هست که باید تگ تایمر رو بهش بدین و اونو کنسل کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 54 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

بله دوست عزیز متد کنسل هست که باید تگ تایمر رو بهش بدین و اونو کنسل کنید.

آها دیدم فقط برای اجرای دوباره باید کدوم دستور رو بزنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 13 ساعت قبل، programingcenter97. گفته است :

آها دیدم فقط برای اجرای دوباره باید کدوم دستور رو بزنم؟

وقتی متد کنسل رو میزنید باید دوباره متدهای schedule یا scheduleAtFixedRate یا scheduleCountDown رو صدا بزنید تا تایمر مجدد راه اندازی بشه. دقت داشته باشین که تایمر دوباره از صفر شروع میشه نه ادامه فرایند قبل

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 5 تیر 1399 در 11:47، محمدرضا شاهپیری گفته است :

وقتی متد کنسل رو میزنید باید دوباره متدهای schedule یا scheduleAtFixedRate یا scheduleCountDown رو صدا بزنید تا تایمر مجدد راه اندازی بشه. دقت داشته باشین که تایمر دوباره از صفر شروع میشه نه ادامه فرایند قبل

یه سوال داشتم من چون دارم تایمر رو که داره هر ثانیه کم میشه رو به کار نشون میدم

Private Sub timer_onTick(Tag As String,TimeUntil As Int)
	Time_Finish = TimeUntil
	Dim seconds, minutes As Int
	seconds = Time_Finish
	minutes = Floor(seconds / 60)
	seconds = seconds Mod 60
	Try
		If Time_Finish < 10 And Time_Finish > 3 Then
			LBL_Timer.TextColor = Colors.Red
		End If
		LBL_Timer.Text = NumberFormat(minutes, 2, 0) & ":" & NumberFormat(seconds,2,0)
	Catch
		Log(LastException)
	End Try
End Sub

حالا وقتی از اکتیوتی خاج میشه برنامه فرس کلوز میده! میشه توی تایمر تیک مقدار اکتیوتی باز هست یا نه رو برگردونه تا با گذاشتن یک شرط که اگر اکتیوتی باز بود بیاد تایمر رو در لیبل نمایش بده در غیر این صورت چون کرش میکنه نشون نده

خطاشم اینه

java.lang.NullPointerException: Attempt to read from field 'anywheresoftware.b4a.BA ir.ziamath.programingcenter.m_start_azmoon.activityBA' on a null object reference
	at ir.ziamath.programingcenter.m_start_azmoon._timer_ontick(m_start_azmoon.java:2998)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:732)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:348)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:255)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
	at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:144)
	at anywheresoftware.b4a.ShellBA$1.run(ShellBA.java:77)
	at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:742)
	at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95)
	at android.os.Looper.loop(Looper.java:157)
	at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5601)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:774)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:652)
Error occurred on line: 228 (M_Start_Azmoon)
java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'java.lang.Object java.lang.reflect.Method.invoke(java.lang.Object, java.lang.Object[])' on a null object reference
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runGoodChain(Shell.java:479)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:293)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:255)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
	at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:144)
	at anywheresoftware.b4a.ShellBA$1.run(ShellBA.java:77)
	at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:742)
	at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95)
	at android.os.Looper.loop(Looper.java:157)
	at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5601)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:774)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:652)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vistamobile    1,682

سلام . برای من کلا شروع نمیشه. وقتی ساب زیر رو هم اضافه میکنم برنامه متوقف میشه :

'Private Sub prt_onFinish(Tag As String)
' Log("Finish : "&Tag)
'End Sub

اینم لاگ ارور :

 

*** Service (starter) Create ***
** Service (starter) Start **
** Activity (main) Create, isFirst = true **
** Activity (main) Resume **
Tick : scheduleCountDown1  TimeUntil : 30
main_prt_ontick (java line: 434)
android.view.ViewRootImpl$CalledFromWrongThreadException: Only the original thread that created a view hierarchy can touch its views.
	at android.view.ViewRootImpl.checkThread(ViewRootImpl.java:6024)
	at android.view.ViewRootImpl.invalidateChildInParent(ViewRootImpl.java:853)
	at android.view.ViewGroup.invalidateChild(ViewGroup.java:4320)
	at android.view.View.invalidate(View.java:10935)
	at android.view.View.invalidate(View.java:10890)
	at android.widget.TextView.checkForRelayout(TextView.java:6579)
	at android.widget.TextView.setText(TextView.java:3813)
	at android.widget.TextView.setText(TextView.java:3671)
	at android.widget.TextView.setText(TextView.java:3646)
	at anywheresoftware.b4a.objects.TextViewWrapper.setText(TextViewWrapper.java:39)
	at b4a.example.main._prt_ontick(main.java:434)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
	at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:196)
	at com.persian.timer.PersianTimer.Run(PersianTimer.java:72)
	at com.persian.timer.PersianTimer.access$000(PersianTimer.java:23)
	at com.persian.timer.PersianTimer$3.run(PersianTimer.java:133)
	at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:422)
	at java.util.concurrent.FutureTask.runAndReset(FutureTask.java:279)
	at java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.access$301(ScheduledThreadPoolExecutor.java:152)
	at java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.run(ScheduledThreadPoolExecutor.java:266)
	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1112)
	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:587)
	at java.lang.Thread.run(Thread.java:841)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، vistamobile گفته است :

سلام . برای من کلا شروع نمیشه. وقتی ساب زیر رو هم اضافه میکنم برنامه متوقف میشه :

اینم لاگ ارور :

متدها توی ترد اصلی اجرا میشه و نباید موردی باشه. سورس رو بزار ببینم چیکار کردی

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vistamobile    1,682
در 9 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

متدها توی ترد اصلی اجرا میشه و نباید موردی باشه. سورس رو بزار ببینم چیکار کردی

بیا داداش . یه نگاهی بهش بکن

New folder (2).rar

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...