mojdarya 0 ارسال شده در 4 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2019 سلام من توی برنامه ام نیاز هست که به حافظه و مخاطبین دسترسی داشته باشم چطوری باید از کاربر اجازه بگیرم یا خود برنامه بتونه دسترسی داشته باشه در b4a لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 4 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2019 در 5 ساعت قبل، mojdarya گفته است : سلام من توی برنامه ام نیاز هست که به حافظه و مخاطبین دسترسی داشته باشم چطوری باید از کاربر اجازه بگیرم یا خود برنامه بتونه دسترسی داشته باشه در b4a دسترسی خواندن. android.permission.READ_CONTACTS دسترسی نوشتن یا ایجاد مخاطب android.permission.WRITE_CONTACTS لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojdarya 0 ارسال شده در 4 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2019 ممنون برای دسترسی به حافظه هم میفرمایید برای ذخیره اطلاعات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 4 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2019 دسترسی نوشتن در حافظه » android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE دسترسی خوند از حافظه » android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojdarya 0 ارسال شده در 5 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2019 ممنون عیدتون هم مبارک باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 56 ارسال شده در 3 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2019 فقط حواست باشیه برای اندروید 6 به بالا باید Runtimepersmision تعریف کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojdarya 0 ارسال شده در 23 آذر، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2019 ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mojdarya 0
سلام
من توی برنامه ام نیاز هست که به حافظه و مخاطبین دسترسی داشته باشم
چطوری باید از کاربر اجازه بگیرم یا خود برنامه
بتونه دسترسی داشته باشه
در b4a
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.