mrezag 1 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ من توی یه شبیه ساز که روی لپتاپ که مانیتور با رزولیشن 1920*1080 ، امتحان کردم اندازه های لیبل ها خوبه اما روی شبیه ساز یک کامپیوتر با مانیتور 1024 * 768 امتحان میکنم نوشته ها و متن لیبل ها رییییز ریز میشن مشکل چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ در 20 دقیقه قبل، mrezag گفته است : من توی یه شبیه ساز که روی لپتاپ که مانیتور با رزولیشن 1920*1080 ، امتحان کردم اندازه های لیبل ها خوبه اما روی شبیه ساز یک کامپیوتر با مانیتور 1024 * 768 امتحان میکنم نوشته ها و متن لیبل ها رییییز ریز میشن مشکل چیه؟ اسکرین بزارید عزیز. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrezag 1 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ چجوری میشه عکس گذاشت؟ میشه تو تلگرام مزاحم بشم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ سلام چرا از ماژول که تو همین انجمن هست استفاده نمیکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، mrezag گفته است : چجوری میشه عکس گذاشت؟ میشه تو تلگرام مزاحم بشم؟ با برنامه snipping tool میتونی از صفحت با اندازه دلخواه اسکرین شات بگیری . دانلودش کن چیزی حجم نداره . نیازت میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdik 33 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ دوست عزیز برای رفع مشکل باید از کتابخونه استفاده کنی . desinscriptsb4a / اگه پیدا نکردی بگو تا برات بزارمش . کدی هم که باید استفاده کنی : in the name of god sub Globals : Dim Fontsize As desinscriptsb4a -------------------------------------- Button1.TextSize=2.3*Fontsize.GetDevicePhysicalSize or Label1.TextSize=4.2*Fontsize.GetDevicePhysicalSize 'To cange fontsize by screensize)) طرز کارشم اینه که میاد و با تبعیت از سایز اسکرین دیوایس اندازه فونت رو تغییر میده . البته بعضی وقتا ممکنه تو یه دستگاه فونت زیادی بزرگ یا کوچیک بشه . امیدوارم مفید واقع بشه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrezag 1 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۸ در در 9 تیر 1398 در 23:33، mehdik گفته است : دوست عزیز برای رفع مشکل باید از کتابخونه استفاده کنی . desinscriptsb4a / اگه پیدا نکردی بگو تا برات بزارمش . کدی هم که باید استفاده کنی : in the name of god sub Globals : Dim Fontsize As desinscriptsb4a -------------------------------------- Button1.TextSize=2.3*Fontsize.GetDevicePhysicalSize or Label1.TextSize=4.2*Fontsize.GetDevicePhysicalSize 'To cange fontsize by screensize)) طرز کارشم اینه که میاد و با تبعیت از سایز اسکرین دیوایس اندازه فونت رو تغییر میده . البته بعضی وقتا ممکنه تو یه دستگاه فونت زیادی بزرگ یا کوچیک بشه . امیدوارم مفید واقع بشه . کجاست این کتابخانه روش استفادش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mrezag 1
من توی یه شبیه ساز که روی لپتاپ که مانیتور با رزولیشن 1920*1080 ، امتحان کردم اندازه های لیبل ها خوبه اما روی شبیه ساز یک کامپیوتر با مانیتور 1024 * 768 امتحان میکنم نوشته ها و متن لیبل ها رییییز ریز میشن مشکل چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.