ruydarwatch 0 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۸ سلام دوستان موقعی که میخوام پروژمو کامپایل کنم قسمت کامپایل جاوا کد ارور میدهلطفا راهنماییم کنین از JDK 8 استفاده میکنم ممنون از همگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ruydarwatch 0 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ من کد رو خریدم میشه راهنمایی کنین چه کدی جایگزینیش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ در در 11 تیر 1398 در 03:54، ruydarwatch گفته است : سلام دوستان موقعی که میخوام پروژمو کامپایل کنم قسمت کامپایل جاوا کد ارور میدهلطفا راهنماییم کنین از JDK 8 استفاده میکنم ممنون از همگی مقدار gravity رو اینجوربدید برای مثال Gravity = Gravity.CENTER_VERTICAL + Gravity.RIGHT لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ در در 24 شهریور 1398 در 21:44، ruydarwatch گفته است : من کد رو خریدم میشه راهنمایی کنین چه کدی جایگزینیش کنم؟ از خط ۶۷ ایراد گرفته. ظاهرا اومدین و به یه متغیر فاینال مقدار دادین که شدنی نیست. این خط رو حذف کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ در 21 ساعت قبل، ruydarwatch گفته است : سلام دوستان موقعی که میخوام پروژمو کامپایل کنم قسمت کامپایل جاوا کد ارور میدهلطفا راهنماییم کنین از JDK 8 استفاده میکنم ممنون از همگی مشکل از کدنویسیتون . خودش داره میگه مشکل از خط 66 مطمئنید برا تعیین gravity بایداینجوری عمل کنید ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ruydarwatch 0
سلام دوستان
موقعی که میخوام پروژمو کامپایل کنم قسمت کامپایل جاوا کد ارور میدهلطفا راهنماییم کنین
از JDK 8 استفاده میکنم
ممنون از همگی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.