رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


zahra75

رندم سازی در برنامه تست چهار گزینه ای

پست های پیشنهاد شده

zahra75    0

کاربر عادی

سلام

من توی پروژم یک قیمت آزمون چهار گزینه ای دارم که از دیتابیس آفلاین استفاده کردم برای مثال 30 سوال چهار گزینه ای از کاربر پرسیده میشه ،حالا من میخوام تعداد بیشتری سوال در دیتابیس داشته باشم و هربار به صورت رندوم 3- سوال برای کاربر نشون داده بشه که دفعات بعدی سوالات تکراری نباشه 

لطفا راهنمای کنید با تشکر

تاپیک به علت نقض قوانین انجمن به بایگانی منتقل شد. 

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cwnwm    7

کاربر عادی

در در 16 تیر 1398 در 16:13، zahra75 گفته است :

سلام

من توی پروژم یک قیمت آزمون چهار گزینه ای دارم که از دیتابیس آفلاین استفاده کردم برای مثال 30 سوال چهار گزینه ای از کاربر پرسیده میشه ،حالا من میخوام تعداد بیشتری سوال در دیتابیس داشته باشم و هربار به صورت رندوم 3- سوال برای کاربر نشون داده بشه که دفعات بعدی سوالات تکراری نباشه 

لطفا راهنمای کنید با تشکر

 

سلام زهرا خانم
اگه بخوای این کارو بکنی باید تعداد سوالا رو بیشتر بکنی. مثال :

تو بانک اطلاعاتی حدود 100 تا سوال داری

و هر مرحله قراره 5 تا لود بشه

درضمن علاوه بر این کارا باید یه ستون به دیتابیس اضافه کنی با عنوان used بعد به طور پیشفرض همه رو 0 قرار بده
 

حالا دیگه باید بری سر sql : 

کدش اینطوریه 

اول تمام رکورد هایی که used = 0 هستن رو تو یه لیست ویو لود می کنی

بعد یه تابع رندم میزنی بین تعداد اعضای لیست ویو و 5 تاش رو انتخاب می کنی در آخرم اونا رو با SQL برای هر کدوم used رو از 0 به 1 تغییر بده

در در 16 تیر 1398 در 16:13، zahra75 گفته است :

سلام

من توی پروژم یک قیمت آزمون چهار گزینه ای دارم که از دیتابیس آفلاین استفاده کردم برای مثال 30 سوال چهار گزینه ای از کاربر پرسیده میشه ،حالا من میخوام تعداد بیشتری سوال در دیتابیس داشته باشم و هربار به صورت رندوم 3- سوال برای کاربر نشون داده بشه که دفعات بعدی سوالات تکراری نباشه 

لطفا راهنمای کنید با تشکر

 

اگه بازم مشکل داشتی بگو سورسشو برات بفرستم :girl_angel:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra75    0

کاربر عادی

در 11 ساعت قبل، cwnwm گفته است :

سلام زهرا خانم
اگه بخوای این کارو بکنی باید تعداد سوالا رو بیشتر بکنی. مثال :

تو بانک اطلاعاتی حدود 100 تا سوال داری

و هر مرحله قراره 5 تا لود بشه

درضمن علاوه بر این کارا باید یه ستون به دیتابیس اضافه کنی با عنوان used بعد به طور پیشفرض همه رو 0 قرار بده
 

حالا دیگه باید بری سر sql : 

کدش اینطوریه 

اول تمام رکورد هایی که used = 0 هستن رو تو یه لیست ویو لود می کنی

بعد یه تابع رندم میزنی بین تعداد اعضای لیست ویو و 5 تاش رو انتخاب می کنی در آخرم اونا رو با SQL برای هر کدوم used رو از 0 به 1 تغییر بده

اگه بازم مشکل داشتی بگو سورسشو برات بفرستم :girl_angel:

من قسمت آزمون رو راه انداختم و کار میکنه فقط مشکل همین رندوم سازیه از اونجا که من تازه واردم اگ سورس بدی ممنون میشم چون اینطوری بهتر متوجه میشم بازم ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cwnwm    7

کاربر عادی

در 17 دقیقه قبل، zahra75 گفته است :

من قسمت آزمون رو راه انداختم و کار میکنه فقط مشکل همین رندوم سازیه از اونجا که من تازه واردم اگ سورس بدی ممنون میشم چون اینطوری بهتر متوجه میشم بازم ممنون

سلام بی زحمت اول دیتابیس رو بفرست تا بر اساس اون سورس بنویسم

شما هم بی زحمت سورس خودتون رو بفرستین (اگه میتونین) که من رو همون ادیت رو انجام بدم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,620

معاون انجمن

سلام.

ببینید دوست عزیز شما بهتره برای کارهایی که انجام میدین حتما یه فلوچارت یا طرح مفهومی داشته باشید. اینجوری خیلی بهتر میتونید واسه مسائل راه حل بدید.

برای مثال شما. اگه به صورت اصولی و حرفه ای بخواین کار کنید موارد زیر مهمترین چیزایی هست که باید رعایت کنید.

کارهایی که باید انجام بدید به صورت زیره

1: انتخاب رندم سه تا از n تا سوال.

2: سوالها تکراری نباشن.

 مهمترین نکته اینه که حتما سوالهاتون باید یه مشخصه ی یونیک داشته باشه مثلا یه فیلد یکتا به نام id توی دیتابیس که برای هر سوالی متفاوته.

مورد مهم بعدی ساخت مدل برای سوالهاتون هست. شما با دستور type به راحتی میتونید یه مدل بسازید و سوالهاتونو بر اساس این مدل لیست کنید. مثلا سوالات شما سه تا فیلد question, answer1,answer2,answer3,truanswer رو داره مدل پیشنهادی برای سوالات به این صورته که باید موقه خوندن از دیتابیس این مدل ها رو توی یک لیست بریزید.

Type QuestionModel(id as int,question as string,answer1 as string,answer2 as string,answer3 as string,truanswer as string)

و اما برای انتخاب رندم. فرض کنیم لیست سوالاتون اسمش answerlist باشه که حاوی مدلهای بالاست. و میخوایم هر دفه سه تا سوال رندم و بی تکرار انتخاب کنیم. ساده ترین راه اینه که با هر بار انتخاب مدل رو حذف کنیم که دیگه مورد تکراری به وجود نیاد. ساب زیر رو ایجاد کنید


Private Sub getQuestion As QuestionModel
	Dim validposition As Int=answerlist.Size-1  '  آخرین عدد معتبر برای انتخاب از لیست
	Dim randomnumber As Int=Rnd(0,validposition)  '  پوزیشن رندوم جهت انتخاب مدل از لیست
	Dim qustion As QuestionModel=answerlist.Get(randomnumber)  ' مدل رندم بر اساس پوزیشن رندم
	answerlist.RemoveAt(randomnumber)  ' حذف آیتم انتخاب شده از لیست جهت جلوگیری از موارد تکراری
	Return qustion
End Sub

کار تمومه دیگه. هردفه که میخواین سوال انتخاب کنید کافیه ساب بالا رو اجرار کنید یه مدل رندم میگیرید و مدل هم حذف میشه. امیدوارم که تونسته باشه کمکتون کنه

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra75    0

کاربر عادی

در 4 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

سلام.

ببینید دوست عزیز شما بهتره برای کارهایی که انجام میدین حتما یه فلوچارت یا طرح مفهومی داشته باشید. اینجوری خیلی بهتر میتونید واسه مسائل راه حل بدید.

برای مثال شما. اگه به صورت اصولی و حرفه ای بخواین کار کنید موارد زیر مهمترین چیزایی هست که باید رعایت کنید.

کارهایی که باید انجام بدید به صورت زیره

1: انتخاب رندم سه تا از n تا سوال.

2: سوالها تکراری نباشن.

 مهمترین نکته اینه که حتما سوالهاتون باید یه مشخصه ی یونیک داشته باشه مثلا یه فیلد یکتا به نام id توی دیتابیس که برای هر سوالی متفاوته.

مورد مهم بعدی ساخت مدل برای سوالهاتون هست. شما با دستور type به راحتی میتونید یه مدل بسازید و سوالهاتونو بر اساس این مدل لیست کنید. مثلا سوالات شما سه تا فیلد question, answer1,answer2,answer3,truanswer رو داره مدل پیشنهادی برای سوالات به این صورته که باید موقه خوندن از دیتابیس این مدل ها رو توی یک لیست بریزید.


Type QuestionModel(id as int,question as string,answer1 as string,answer2 as string,answer3 as string,truanswer as string)

و اما برای انتخاب رندم. فرض کنیم لیست سوالاتون اسمش answerlist باشه که حاوی مدلهای بالاست. و میخوایم هر دفه سه تا سوال رندم و بی تکرار انتخاب کنیم. ساده ترین راه اینه که با هر بار انتخاب مدل رو حذف کنیم که دیگه مورد تکراری به وجود نیاد. ساب زیر رو ایجاد کنید



Private Sub getQuestion As QuestionModel
	Dim validposition As Int=answerlist.Size-1  '  آخرین عدد معتبر برای انتخاب از لیست
	Dim randomnumber As Int=Rnd(0,validposition)  '  پوزیشن رندوم جهت انتخاب مدل از لیست
	Dim qustion As QuestionModel=answerlist.Get(randomnumber)  ' مدل رندم بر اساس پوزیشن رندم
	answerlist.RemoveAt(randomnumber)  ' حذف آیتم انتخاب شده از لیست جهت جلوگیری از موارد تکراری
	Return qustion
End Sub

کار تمومه دیگه. هردفه که میخواین سوال انتخاب کنید کافیه ساب بالا رو اجرار کنید یه مدل رندم میگیرید و مدل هم حذف میشه. امیدوارم که تونسته باشه کمکتون کنه

سلام

مرسی بابت توضیحی ک دادین

من میخوام 100 سوال باشه چهار کزینه ای هر بار یک سوال رندوم بیاد 

توی دیتابیس من برای هر سوال فیلد های question,g1,g2,g3,g4,gtrue,timeو id قرار داره رایتسش type رو متوحه نشدم کجا باید براش تعریف کنم ؟ و ساخت این لیست به چه شکلیه؟

در 5 ساعت قبل، cwnwm گفته است :

سلام بی زحمت اول دیتابیس رو بفرست تا بر اساس اون سورس بنویسم

شما هم بی زحمت سورس خودتون رو بفرستین (اگه میتونین) که من رو همون ادیت رو انجام بدم

عذرمیخوام ممکنه بدون اینکه سورس بفرستم یه مدلشو کد بنویسین 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,620

معاون انجمن

در 18 دقیقه قبل، zahra75 گفته است :

 

شما حتما برای کار با دیتابیس یک کلاس جداگونه تعریف کنید. نمونه زیر برای کار با بانک اطلاعاتی حاوی اس ام اس هست. از کلاس زیر الگو بگیرید

'Class module
Sub Class_Globals
	Dim sql1 As SQL
	Type tSMS(Sid As Int,Scontent As String)
	Type upsms(Sid As Int , Sgroup As Int ,Scontent As String)
End Sub
Public Sub Initialize
	If File.Exists(File.DirDefaultExternal,"1.db")=False Then
	File.Copy(File.DirAssets,"1.db",File.DirDefaultExternal,"1.db")
	End If
	If sql1.IsInitialized=False Then
	sql1.Initialize(File.DirDefaultExternal,"1.db",False)
	End If
End Sub
Sub listsubGroup(groupName As String) As List
	Dim cur As Cursor
	Dim list1 As List
	list1.Initialize
	cur = sql1.ExecQuery("SELECT DISTINCT * from d WHERE Sgroup = '"&groupName&"'")
	For i=0 To cur.RowCount-1
	cur.Position = i
	Dim t1 As tSMS
	t1.Initialize
	t1.Sid = cur.GetInt("Sid")
	t1.Scontent = cur.GetString("Scontent")
	list1.Add(t1)
	Next
	Return list1
End Sub
Sub searchItem(str As String) As List
	Dim cur As Cursor
	Dim list1 As List
	list1.Initialize
	cur = sql1.ExecQuery("SELECT DISTINCT * FROM d WHERE Scontent LIKE '%"&str&"%'")
	For i =0 To cur.RowCount - 1
		cur.Position = i
		Dim t1 As tSMS
		t1.Initialize
		t1.Scontent = cur.GetString("Scontent")
		t1.Sid = cur.GetInt("Sid")
		list1.Add(t1)
	Next 
	Return list1
End Sub
Sub SMSCount(gropid As Int) As String 
	Dim s1 As String
	s1 = sql1.ExecQuerySingleResult("SELECT COUNT(Sid) FROM d where sgroup='"&gropid&"' ")
	Return s1
End Sub
Sub getSMS(Sid As String) As tSMS
	Dim cur As Cursor
	cur=sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM d WHERE Sid = ?",Array As String (Sid))
	cur.Position=0
	Dim t1 As tSMS
	t1.Initialize
	t1.Scontent = cur.GetString("Scontent")
	t1.Sid = cur.GetInt("Sid")
	Return t1
End Sub 
Sub updatdb(group As Int , content As String)
   sql1.ExecNonQuery("INSERT INTO d (Sgroup,Scontent)VALUES('"&group&"','"&content&"')")
End Sub

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cwnwm    7

کاربر عادی

در 5 ساعت قبل، zahra75 گفته است :

سلام

مرسی بابت توضیحی ک دادین

من میخوام 100 سوال باشه چهار کزینه ای هر بار یک سوال رندوم بیاد 

توی دیتابیس من برای هر سوال فیلد های question,g1,g2,g3,g4,gtrue,timeو id قرار داره رایتسش type رو متوحه نشدم کجا باید براش تعریف کنم ؟ و ساخت این لیست به چه شکلیه؟

عذرمیخوام ممکنه بدون اینکه سورس بفرستم یه مدلشو کد بنویسین 

سلام ببخشید طول کشید

اینم کد ساب عادی


' yek list view tarif konin ta id soalat random ro bratun biare
Sub sqlran(Database As String,Table As String,number As String,list As ListView)
	Dim SQL1 As SQL
	Dim Cur As Cursor
	Dim Lview As ListView
	Lview.Initialize("")
	If File.Exists(File.DirInternal , Database) = False Then
		File.Copy( File.DirAssets, Database,File.DirInternal , Database)
	End If
	SQL1.Initialize(File.DirInternal , Database , True)
	Cur = SQL1.ExecQuery("Select * From " & Table & "WHERE used = 0")
	For i = 0 To Cur.RowCount-1
	Cur.Position = i
		Lview.AddSingleLine(Cur.GetString("id"))
	Next
	For i = 1 To number
		
	Dim lms As Int = Rnd(0,Lview.Size)
	list.AddSingleLine(Lview.GetItem(lms))
	SQL1.ExecNonQuery("Update " & Table & " set used = 1 where id = " & Lview.GetItem(lms))
	Lview.RemoveAt(lms)
	Next
End Sub

اینو توی آخر کد هاتون اضافه کنین

روش استفاده اینطوریه که شما اول یه لیست ویو رو initialize میکنی و بعد اونو بدین صورت ران می کنی

sqlran(esm database,esm table,tedad soal braye random,list view shoma)

بعد از اینکار id سوالات رندوم توی لیست ویو شما لود میشه

در ضمن به دیتابیس یک ردیف با عنوان used با حروف کوچک اضافه کنین و همه رو 0 قرار بدین

این خیلی مهمه

من خودم برنامه رو اجرا نکردم

کمپایل کنین ببینین چی ارور میده

فعلا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra75    0

کاربر عادی

در 2 ساعت قبل، cwnwm گفته است :

سلام ببخشید طول کشید

اینم کد ساب عادی



' yek list view tarif konin ta id soalat random ro bratun biare
Sub sqlran(Database As String,Table As String,number As String,list As ListView)
	Dim SQL1 As SQL
	Dim Cur As Cursor
	Dim Lview As ListView
	Lview.Initialize("")
	If File.Exists(File.DirInternal , Database) = False Then
		File.Copy( File.DirAssets, Database,File.DirInternal , Database)
	End If
	SQL1.Initialize(File.DirInternal , Database , True)
	Cur = SQL1.ExecQuery("Select * From " & Table & "WHERE used = 0")
	For i = 0 To Cur.RowCount-1
	Cur.Position = i
		Lview.AddSingleLine(Cur.GetString("id"))
	Next
	For i = 1 To number
		
	Dim lms As Int = Rnd(0,Lview.Size)
	list.AddSingleLine(Lview.GetItem(lms))
	SQL1.ExecNonQuery("Update " & Table & " set used = 1 where id = " & Lview.GetItem(lms))
	Lview.RemoveAt(lms)
	Next
End Sub

اینو توی آخر کد هاتون اضافه کنین

روش استفاده اینطوریه که شما اول یه لیست ویو رو initialize میکنی و بعد اونو بدین صورت ران می کنی


sqlran(esm database,esm table,tedad soal braye random,list view shoma)

بعد از اینکار id سوالات رندوم توی لیست ویو شما لود میشه

در ضمن به دیتابیس یک ردیف با عنوان used با حروف کوچک اضافه کنین و همه رو 0 قرار بدین

این خیلی مهمه

من خودم برنامه رو اجرا نکردم

کمپایل کنین ببینین چی ارور میده

فعلا

من سوالات رو توی listview نشون ندادم یه این صورت که سوال توی لیبل و چهار گزینه جوابش توی چهار Button نمایش داده میشه!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cwnwm    7

کاربر عادی

در 1 دقیقه قبل، zahra75 گفته است :

من سوالات رو توی listview نشون ندادم یه این صورت که سوال توی لیبل و چهار گزینه جوابش توی چهار Button نمایش داده میشه!

هر سوال شما توی دیتابیس یک id منحصر به فرد داره

Id اون تعداد سوال رندم شما میاد توی لیست ویویی که بهتون گفتم

بعد با sql لود میکنین توی لیبل خودتون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cwnwm    7

کاربر عادی

اولویت اول اینه که شما یک ستون used اضافه کنین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra75    0

کاربر عادی

در هم اکنون، cwnwm گفته است :

اولویت اول اینه که شما یک ستون used اضافه کنین

جطوری میشه ستون جدید به دیتابیس اضافه کرد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cwnwm    7

کاربر عادی

با navicat دیتابیس ساختی؟؟؟! 

تو اینترنت سرچ کنی پیدا میکنی

دیتابیست چه فرمتی هستش؟؟؟! 

من با sqlite رفتم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra75    0

کاربر عادی

در 6 دقیقه قبل، cwnwm گفته است :

با navicat دیتابیس ساختی؟؟؟! 

تو اینترنت سرچ کنی پیدا میکنی

دیتابیست چه فرمتی هستش؟؟؟! 

من با sqlite رفتم

اره با navicat و sqllite

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra75    0

کاربر عادی

در 14 دقیقه قبل، cwnwm گفته است :

با navicat دیتابیس ساختی؟؟؟! 

تو اینترنت سرچ کنی پیدا میکنی

دیتابیست چه فرمتی هستش؟؟؟! 

من با sqlite رفتم

من یه ستون واسه نوع آزمون کنار گذاشتم (testid)  

اگ بخوام از همین استفاده کنم چی؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cwnwm    7

کاربر عادی

روی جدول راست کلیک کن باید دکمه ای با عنوان design table باشه بعد دوباره وارد صفحه ستون ها میشی یکی دیگه اضافه کن و بعد سیو کن

در هم اکنون، zahra75 گفته است :

من یه ستون واسه نوع آزمون کنار گذاشتم (testid)  

اگ بخوام از همین استفاده کنم چی؟

 

اگه به کار نمیاد اوکی هست

فایل دیتابیس رو بفرست واست درست کنم

یا اینکه یه عکس از محیط نویکت بفرست توی اون دیتابیست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cwnwm    7

کاربر عادی

میتونی بیای واتس آپ؟؟ ؟! 

09302103036

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra75    0

کاربر عادی

در 10 دقیقه قبل، cwnwm گفته است :

روی جدول راست کلیک کن باید دکمه ای با عنوان design table باشه بعد دوباره وارد صفحه ستون ها میشی یکی دیگه اضافه کن و بعد سیو کن

اگه به کار نمیاد اوکی هست

فایل دیتابیس رو بفرست واست درست کنم

یا اینکه یه عکس از محیط نویکت بفرست توی اون دیتابیست

Activity.LoadLayout("test_2")
	lbl_onvan.Text="آزمون نوع " &test_1.testnumber
	Dim cs_time As Cursor
	
	cs_time=test_1.sql.ExecQuery("select time from tbl_test where testid="&test_1.testnumber) این خطو خطا میده 
	Dim t As Int=0
	For i=0 To cs_time.RowCount-1
		cs_time.Position=i
		t=t+cs_time.GetInt("time")
		non=non+1
	Next
	lbl_time.Text=t
	tim.Initialize("tim",1000)
	CQ=1
	tim.Enabled=True

Error occurred on line: 31 (test_2)
java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized.
at anywheresoftware.b4a.sql.SQL.checkNull(SQL.java:55)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cwnwm    7

کاربر عادی

در 4 دقیقه قبل، zahra75 گفته است :

Activity.LoadLayout("test_2")
	lbl_onvan.Text="آزمون نوع " &test_1.testnumber
	Dim cs_time As Cursor
	
	cs_time=test_1.sql.ExecQuery("select time from tbl_test where testid="&test_1.testnumber) این خطو خطا میده 
	Dim t As Int=0
	For i=0 To cs_time.RowCount-1
		cs_time.Position=i
		t=t+cs_time.GetInt("time")
		non=non+1
	Next
	lbl_time.Text=t
	tim.Initialize("tim",1000)
	CQ=1
	tim.Enabled=True

Error occurred on line: 31 (test_2)
java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized.
at anywheresoftware.b4a.sql.SQL.checkNull(SQL.java:55)

 

متغیر sql رو initialize کردی؟؟!! 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cwnwm    7

کاربر عادی

اون خطی که خطا میده

Text_1 رو قبل از sql حذف کنین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

×
×
  • جدید...