اندرویدستان 90 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ سلام چطوری میتونم یک progressbar را به دانلود منیجر وصل کنم تا درصد دانلود را به کاربر نشون بدم میدونم که این کار بوسیله یک نوتیفیکیشن نمایش داده میشه ولی میخوام خود اپلیکیشن هم نشونش بده ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، farsroom گفته است : سلام چطوری میتونم یک progressbar را به دانلود منیجر وصل کنم تا درصد دانلود را به کاربر نشون بدم میدونم که این کار بوسیله یک نوتیفیکیشن نمایش داده میشه ولی میخوام خود اپلیکیشن هم نشونش بده ممنون کتابخونه خاصی استفاده میکنیدبرای دانلود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ کتابخانه DownloadManager ورژن 1.01 دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۸ در در 28 تیر 1398 در 21:20، farsroom گفته است : کتابخانه DownloadManager ورژن 1.01 دارم امکانش نیست دوست عزیز. از کتابخونه های کاستوم استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
سلام
چطوری میتونم یک progressbar را به دانلود منیجر وصل کنم تا درصد دانلود را به کاربر نشون بدم
میدونم که این کار بوسیله یک نوتیفیکیشن نمایش داده میشه ولی میخوام خود اپلیکیشن هم نشونش بده
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.