رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • 0
mehdiftr

اضافه کردن آهنگ از فضای داخلی

سوال

mehdiftr    1

کاربر عادی

سلام من یه مدیا پلیر درست کردم فقد نمیدونم چطور باید به برنامه بگم که فایل های موزیک داخل گوشی رو بخونه میشه کمک کنید

شاید سوال ساده ای باشه ولی خب تازه کارم نمیدونم ممنون میشم کمک کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

rayanoos    35

کاربر عادی

سلام. باید تمام موزیک های موجود در حافظه رو بخونید. میتونید از کتابخونه RNS_File استفاده کنید و آدرس فایل هایی که میخواید رو یکجا بدست بیارید.

دانلود کتابخونه

مثال:

Dim r As RNS_File
r.Initialize
For Each i In r.GetAllByName(".mp3")

' برابر با آدرس فایل موزیک هست i اینجا متغیر

Next

آدرس فایل هارو دریافت میکنید و موزیک رو لود میکنید.  حالا بنده فقط پسوند mp3 رو مثال زدم شما میتونید از همین حلقه کپی بگیرید و جای mp3 هر چیز دیگه ای قرار بدید تا سرچ بزنه و آدرس هارو به صورت لیست برگردونه.

 

برای لود کردن فایل موزیک هم باید به این صورت عمل کنید:

Dim mp As MediaPlayer
mp.Initialize2("mp")
mp.Load( i ,"")
mp.Play
 همون آدرس فایله که با کتابخونه دریافت کردید، و در آرگیومنت اول قرار میدید و آرگیومنت دوم رو خالی میذارید i متغیر

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiftr    1

کاربر عادی

On 21 مرداد 1398 at 3:40 AM, rayanoos said:

سلام. باید تمام موزیک های موجود در حافظه رو بخونید. میتونید از کتابخونه RNS_File استفاده کنید و آدرس فایل هایی که میخواید رو یکجا بدست بیارید.

دانلود کتابخونه

مثال:


Dim r As RNS_File
r.Initialize
For Each i In r.GetAllByName(".mp3")

' برابر با آدرس فایل موزیک هست i اینجا متغیر

Next

آدرس فایل هارو دریافت میکنید و موزیک رو لود میکنید.  حالا بنده فقط پسوند mp3 رو مثال زدم شما میتونید از همین حلقه کپی بگیرید و جای mp3 هر چیز دیگه ای قرار بدید تا سرچ بزنه و آدرس هارو به صورت لیست برگردونه.

 

برای لود کردن فایل موزیک هم باید به این صورت عمل کنید:


Dim mp As MediaPlayer
mp.Initialize2("mp")
mp.Load( i ,"")
mp.Play
 همون آدرس فایله که با کتابخونه دریافت کردید، و در آرگیومنت اول قرار میدید و آرگیومنت دوم رو خالی میذارید i متغیر

موفق باشید.

داداش مرسی خیلی کمک خوبی بود

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
b4xcenterb    5

کاربر عادی

در در 20 مرداد 1398 در 15:53، mehdiftr گفته است :

سلام من یه مدیا پلیر درست کردم فقد نمیدونم چطور باید به برنامه بگم که فایل های موزیک داخل گوشی رو بخونه میشه کمک کنید

شاید سوال ساده ای باشه ولی خب تازه کارم نمیدونم ممنون میشم کمک کنید

سلام اقا مهدی

بهترین راه استفاده از کتابخونه مخصوص این کار هست یعنی کتابخونهmediabrowser

فقط Thumbnail  lموزیک رو نمیدونم چطور باید گرفت من تو ریسایکلر با این کتابخونه کار کردم موفق باشید

لینک سایت مرجع

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

×
×
  • جدید...