رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


  • 0
pascal

شناخته نشدن کورسور و اس کیو ال

سوال

pascal    3

کاربر عادی

دوستان با یه کلیپ تو وب یه آموزشی پیدا کردم الان هم دارم در موردش کار میکنم ولی یه مشکل بهم پیش امده کورسور و اس کیو ال رو نمیشناسه

#Region  Activity Attributes 
    #FullScreen: False
    #IncludeTitle: True
#End Region

Sub Process_Globals
    'These global variables will be declared once when the application starts.
    'These variables can be accessed from all modules.

End Sub

Sub Globals
    'These global variables will be redeclared each time the activity is created.
    'These variables can only be accessed from this module.

    Private Panel1 As Panel
    Private Label2 As Label
    Private ScrollView1 As ScrollView
    Dim cur1 As Cursor
    Dim sql1 As SQl
    Dim stop As Int = 3%y
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
    'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
    Activity.LoadLayout("scrol")
    If File.Exists(File.DirInternal,"fehres1.db") = False Then
        File.Copy(File.DirAssets,"fehrest1.db",File.DirInternal,"fehrest1.db")
        End If
    sql1.Initialize(File.DirInternal,"fehrest1.db",False)
    cur1 = sql1.Execquery("select * from tbl")
    
    For i = 0 To cur1.RowCoun-1
        cur1.Position = 1
        Dim p As Panel
        p.Initialize("p")
        ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y)
        stop = stop + 35%y
    p.LoadLayout("fehrest")
    Label2.Text = cur1.getstring("txtlb")
    ScrollView1.Panel.Height = stop
    Next
End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub

 

خطای برنامم هم همینه:

B4A version: 6.50
Parsing code.    Error
Error parsing program.
Error description: Unknown type: cursor
Are you missing a library reference?
Occurred on line: 19 (fehrest)
Dim cur1 As Cursor

البته وقتی از برنامه کامپایل میگیرم این رو نشون میده

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 0
pascal    3

کاربر عادی

20 hours ago, محمد رشوند said:

درود @ pascal  عزیز ،

فایل پروژتون  یا  سمپلتون رو به صورت زیپ شده برای عیب یابی در این تاپیک ارسال نمایید تا بررسی شود.

مشکلم حل شد کتابخانه اس کیو ال رو ادد نکرده بود

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
محمد رشوند    1,184

مدیر بخش

درود @ pascal  لطفاً کد های خودتون رو داخل تگ <> یا همان کد قرار بدید .

مطمعن بشید که از اخرین نسخه بیسیک استفاده میکنید

مشکل از کرسر نیست از Occurred on line: 19 (fehrest) خط 19 با مقدار fehrest مشکل داره 

معمولاً در این طور مواقع که از  دیتابیس استفاده میکنید سعی کنید اسم جدول و ستون بکاربرده شده در کد نویسی و در مرورگر دیتابیستون ( نویکیت یا ...) بررسی دقیقی انجام بشه که اسماشون یکی باشن

برای تمرین رفع مشکلتون همیشه سعی کنید از پروژه تستی استفاده کنید ( استفاده از کد های اس کیو ال و کرسر و ... )

اگر نتونستید مشکلتون رو حل کنید به صورت نمونه سورس کد نمونه ای رو قرار بدید تا بررسی بشه.

موفق باشید.

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
pascal    3

کاربر عادی

13 hours ago, محمد رشوند said:

درود @ pascal  لطفاً کد های خودتون رو داخل تگ <> یا همان کد قرار بدید .

مطمعن بشید که از اخرین نسخه بیسیک استفاده میکنید

مشکل از کرسر نیست از Occurred on line: 19 (fehrest) خط 19 با مقدار fehrest مشکل داره 

معمولاً در این طور مواقع که از  دیتابیس استفاده میکنید سعی کنید اسم جدول و ستون بکاربرده شده در کد نویسی و در مرورگر دیتابیستون ( نویکیت یا ...) بررسی دقیقی انجام بشه که اسماشون یکی باشن

برای تمرین رفع مشکلتون همیشه سعی کنید از پروژه تستی استفاده کنید ( استفاده از کد های اس کیو ال و کرسر و ... )

اگر نتونستید مشکلتون رو حل کنید به صورت نمونه سورس کد نمونه ای رو قرار بدید تا بررسی بشه.

موفق باشید.

دوست عزیز پیامی را که ارسال کردید متوجه نشدم میشه یکم در موردش توضیح بدین

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
محمد رشوند    1,184

مدیر بخش

درود @ pascal  عزیز ،

فایل پروژتون  یا  سمپلتون رو به صورت زیپ شده برای عیب یابی در این تاپیک ارسال نمایید تا بررسی شود.

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...