Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ سلام چجوری میشه مدیریت فایل رو باز کرد مثلا وقتی روی دکمه کلیک شد بره به پوشه به آدرس زیر در مدیریت فایل: File://storage/emulated/0/Box الان ادرس پوشه باکس اینه میخوایم وقتی روی کلید کلیک شد این پوشه رو در مدیریت فایل باز کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ درود نکته:حتما دسترسی PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE رو به مانیفست اضافه و از کاربر درخواست کنید Sub Button1_Click Dim MyFile As String Dim fd As FileDialog fd.FastScroll = True fd.FilePath = File.Combine(File.DirRootExternal, "/Box/") fd.FileFilter = ".jpg" 'پسوندی که میخواین نمایش بده fd.Show("انتخاب فایل.", "Okay", "Cancel", "", Null) MyFile=fd.ChosenName ''اسم فایل انتخابی رو برمیگردونه End Sub موفق باشید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ فکر کنم درست متوجه نشدین میخوام وقتی روی کلید کلیک شد مدیریت فایل باز بشه و بره تو پوشه box لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۸ در 22 دقیقه قبل، basic 4 android گفته است : اینم تست کردم به منیفستم اضافه کردم کار نمیکنه مشکلی نداره خودم تست کردم و جواب گرفتم حتما از کاربر مجوز نمیگیرید که واستون کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۸ در 14 ساعت قبل، basic 4 android گفته است : اگر جاییش مشکل داره بگید لینک دانلود: http://s7.picofile.com/file/8387010418/Storage_answecenter_ir.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mr.Kafiri 221
سلام
چجوری میشه مدیریت فایل رو باز کرد
مثلا وقتی روی دکمه کلیک شد بره به پوشه به آدرس زیر در مدیریت فایل:
File://storage/emulated/0/Box
الان ادرس پوشه باکس اینه میخوایم وقتی روی کلید کلیک شد این پوشه رو در مدیریت فایل باز کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.