A.P 4 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۹ چطور میتونم این اخطار رو رفع کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۹ در 6 ساعت قبل، Boxto گفته است : پس مشکل از کتابخونه هاتونه. چون اگه بیسیک مشکل داشت پروژه خالی هم اجرا نمیشد. کتابخونه رو دونه دونه تیک بزنید و تست کنید ببینید مشکل از کدومه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۹ در 5 ساعت قبل، Boxto گفته است : چطور میتونم این اخطار رو رفع کنم ؟ تو همه پروژه ها این مورد هست یا مربوط به پروژه خاصی هست؟ یک پروژه خالی ایجاد کنید و خروجی بگیرید ببینید این مورد هست یا خیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.P 4 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : تو همه پروژه ها این مورد هست یا مربوط به پروژه خاصی هست؟ یک پروژه خالی ایجاد کنید و خروجی بگیرید ببینید این مورد هست یا خیر بعد از این که ویندوزم رو مجدد نصب کردم ( البته هیچ کدوم از کتابخانه هام و اطلاعاتم پاک نشدن ) تو تمامم پروژه های قبلیم همچین اخطاری رو موقع خروجی گرفتن میبینم . ولی تو پروژه خالیی که الان ایجاد کردم بدون مشکل تونستم خروجی بگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
A.P 4
چطور میتونم این اخطار رو رفع کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.