hossein92 74 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 شاید تو بازار دیده باشید که شات های برنامه تو گوشی های مختلف نشون میدن *laugh2* مثل این امروز ی سایت معرفی میکنم که توش پر از ماک آپ هست شما میتونید این ماک آپ هارو از اینجا دانلود کنید *badjens* برین تو قسمت گرافیک و بخش ماک آپ *monkey* با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 کدوم قسمتش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 کدوم قسمتش هست در منو سایتش موجود است . منو گرافیک و بعد ماک آپ ! البته برای دانلود باید عضو باشید . فکر کنم عضویت در آن جا پولی باشد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 برین تو قسمت گرافیک و بخش ماک آپ *che?* نوشتم اون بالا*herher* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 بچه ها من فتوشاب سر کامپیوترم نصب نیست بی زحمت اسکرین شات ها و تصاویر ماک آپ رو به شما بدم میتونید واسه من درست کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 بچه ها من فتوشاب سر کامپیوترم نصب نیستبی زحمت اسکرین شات ها و تصاویر ماک آپ رو به شما بدم میتونید واسه من درست کنید؟ من فتوشاپ ندارم اما با نرم افزار pain.net هم میشه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 بچه ها من فتوشاب سر کامپیوترم نصب نیستبی زحمت اسکرین شات ها و تصاویر ماک آپ رو به شما بدم میتونید واسه من درست کنید؟ اره بده برات درست می کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 این جور عبارت هارو تو گوگل سرچ کنید راحت تر پیدا میکنید این طرح های لایه باز را phone in hand+psd لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2015 فعلا دارم برنامه نویسی میکنم تموم کردم بهتون زحمت میدم*herher* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.