کسی کتابخونه ای برا ارسال پیامک از درون نرم افزار داره؟ (بدون رفتن به قست پیام های گوشی!)
کتابخونه ای که دارم وقتی متنی رو داخل برنامه مینویسی برای ارسال ارجاع میده به قسمت ارسال پیام گوشی که اینطوری این پیام داخل کوشی ذخیره میشه و مخاطب شماره رو میبینه، ولی من نمیخوام شماره رو ببینه
سلام و خوش آمد بهتون میگم.
دوست عزیز حرف شما کاملا درسته.
میشه از طریق PhoneEvents گزارش ارسال رو دریافت کرد که ارسال شده یا نه و دریافت شده یا نه...
اما بنده توی جواب فقط اشاره کرده بودم به درخواس
من تست کردم
Dim p As PhoneSms
Sub Button1_Click
p.Send2("09366928285","www.Basic4Android.org",False,False)
End Sub
اصلا وقتی Button رو میزنی نه پیغامی نشون داده میشه. نه میگه رفت . نه میگه
سلام
دوست گرامی اولین بخش برای ارسال صحیح فرستادن پیامه و دومی برای دلیور که خبر میده به دستش رسیده!شما نباید ترو فالس کنید که! اونو باید ترو بکنید و با phoneevent مقدارش رو برگردونید که از اون جا مت
سوال
nicetitle 18
سلام
کسی کتابخونه ای برا ارسال پیامک از درون نرم افزار داره؟ (بدون رفتن به قست پیام های گوشی!)
کتابخونه ای که دارم وقتی متنی رو داخل برنامه مینویسی برای ارسال ارجاع میده به قسمت ارسال پیام گوشی که اینطوری این پیام داخل کوشی ذخیره میشه و مخاطب شماره رو میبینه، ولی من نمیخوام شماره رو ببینه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بیشترین ارسالها برای این سوال
7
6
6
3
روزهای محبوب
15 ارسال
7 ارسال
4 ارسال
4 ارسال
بیشترین ارسالها برای این سوال
ah313mad 7 ارسال
مهدی ایزدی 6 ارسال
shahab1392 6 ارسال
perkas 3 ارسال
روزهای محبوب
15 ارسال
7 ارسال
4 ارسال
4 ارسال
ارسالهای محبوب
مهدی ایزدی
سلام و خوش آمد بهتون میگم. دوست عزیز حرف شما کاملا درسته. میشه از طریق PhoneEvents گزارش ارسال رو دریافت کرد که ارسال شده یا نه و دریافت شده یا نه... اما بنده توی جواب فقط اشاره کرده بودم به درخواس
مهدی ایزدی
من تست کردم Dim p As PhoneSms Sub Button1_Click p.Send2("09366928285","www.Basic4Android.org",False,False) End Sub اصلا وقتی Button رو میزنی نه پیغامی نشون داده میشه. نه میگه رفت . نه میگه
Shahin Eskandari
سلام دوست گرامی اولین بخش برای ارسال صحیح فرستادن پیامه و دومی برای دلیور که خبر میده به دستش رسیده!شما نباید ترو فالس کنید که! اونو باید ترو بکنید و با phoneevent مقدارش رو برگردونید که از اون جا مت
45 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده