shakala 13 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 سلام *badboys* دوستان چه طوری میشه یه فایل رو از مسیر data/data کپی و حذف کرد و به sd card انتقال داد میخوام یه چیزی مثل برنامه های backup ( پشتیبان گیری ) بسازم اگه دقت کنید اونا هم از این مسیر یه پشتیبان میگیرند لطفا اگه بلدید جواب کامل بدید و جواب هایی مثل - باید با shell انجام بشه - کتابخانشو قبلا دیدم - بگردی پیدا میشه ندید *monkey* ممنون *herher* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shakala 13 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 من منظورم روت هه یعنی حافظه ی اصلی گوشی میخوام از دیتای برنامه های دیگه پشتیبان بگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 یه فانکشن داشتیم که Combine بود و یه مسیر رو از نوع data/data/.... بر میگردوند و به صورت زیر بود: File.Combine(File.DirInternal,"name") یه توضیح واضح تر در مورد کاری که میخوای بکنی اگه بدی خیلی خوب میشه *sarcastic* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shakala 13 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 خیلی واضح دارم میگم که میخوام از پوشه data/data یه پشتیبان بگیرم مثلا از سیو بازی angry bird که تو data/data ذخیرع شده پشتیان بگیرم من منظورم از Data/data مسیر android / data ینست ها از داخل روت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shakala 13 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2015 کسی نمیتونه کمکی به من بکنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 این کد کپی کردن: File.Copy(File.DirInternal,"file1.mp3",File.DirInternal,"file2.mp3") دیر اینترنال رو به دیر روت اکسترنال تغییر بده. (بسته به محل فایل) اینم برای حذف فایل: File.Delete(File.DirRootExternal,"Android/masal.mp3") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shakala 13
سلام *badboys*
دوستان چه طوری میشه یه فایل رو از مسیر data/data کپی و حذف کرد و به sd card انتقال داد
میخوام یه چیزی مثل برنامه های backup ( پشتیبان گیری ) بسازم
اگه دقت کنید اونا هم از این مسیر یه پشتیبان میگیرند
لطفا اگه بلدید جواب کامل بدید و جواب هایی مثل
- باید با shell انجام بشه
- کتابخانشو قبلا دیدم
- بگردی پیدا میشه
ندید *monkey*
ممنون *herher*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.