رفتن به مطلب
blank

فیتلر کردن ورودی با php

پست های پیشنهاد شده

blank    2

سلام خدمت دوستان

کسی میدونه تو php تابعی هست که باهاش بشه ورودی کاربر رو فیتلر کرد و فقط اجازه ورود کاراکتر های انگلیسی رو داد؟

یا اگه نیست میشه خودم تابع درست کنم یا هر راه دیگه ایی مثلا با تشخیص کد اسکی و...؟

شنیدم با jQuery میشه ولی من زبان jQuery بلد نیستم

ممنون میشم کمک کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blank    2
در 7 ساعت قبل، blank گفته است :

سلام خدمت دوستان

کسی میدونه تو php تابعی هست که باهاش بشه ورودی کاربر رو فیتلر کرد و فقط اجازه ورود کاراکتر های انگلیسی رو داد؟

یا اگه نیست میشه خودم تابع درست کنم یا هر راه دیگه ایی مثلا با تشخیص کد اسکی و...؟

شنیدم با jQuery میشه ولی من زبان jQuery بلد نیستم

ممنون میشم کمک کنید

خودم پیدا کردم کدش رو اینجا میزارم احیانا به کار کسی بیاد

<?php
if (isset($_GET['send'])) {
      $data = $_GET['test']; 

      @preg_match_all("#(z|x|c|v|b|n|m|a|s|d|f|g|h|j|k|l|q|w|e|r|t|y|u|i|o|p|Z|X|C|V|B|N|M|A|S|D|F|G|H|J|K|L|Q|W|E|R|T|Y|U|I|O|P|1|2|3|4|5|6|7|8|9|0|_)#", $data, $matches);
      for($i = 0; $i < count($matches[1]); $i++){
      print $matches[1][$i];
    }
}
?>

 

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...