گزارش دادن ارسال شده در اسفند 99 fun_code 160 سلام بنده یکی از محصولاتم رو با نسخه 9.8 کامپایل میکنم و مشکلی نداره... همون رو با نسخه 10.2 بیسیک فور اندروید کامپایل میکنم زمان درخواست دسترسی فورس کلوز میده ! از دوستان کسی میدونه جریان این خطا چیه ! با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اسفند 99 0 محمدرضا شاهپیری 4,560 در 4 ساعت قبل، fun_code گفته است : سلام بنده یکی از محصولاتم رو با نسخه 9.8 کامپایل میکنم و مشکلی نداره... همون رو با نسخه 10.2 بیسیک فور اندروید کامپایل میکنم زمان درخواست دسترسی فورس کلوز میده ! از دوستان کسی میدونه جریان این خطا چیه ! با سپاس سلام و درود. خطای لاگ رو پیوست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اسفند 99 0 Mr.Man 10 سلام باید jetify کنید کتابخونتون رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اسفند 99 0 DexterFstone 13 فکنم نسخه بیسیک 10.4 اومد از اون استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در چهارشنبه در 07:00 0 mohsen m 136 https://www.b4x.com/android/forum/threads/b4a-change-log-versions-history.19332/#contentنسخه 10.6 هم اومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در چهارشنبه در 16:25 0 Mr Silence 116 از کتابخونه پوشه استفاده میکنید تو پروژتون؟ منم همین مشکلو دارم کدهای مانیفستشو پاک میکنم اوکی میشه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در شنبه در 07:21 0 fun_code 160 در در 3 اسفند 1399 در 19:39، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام و درود. خطای لاگ رو پیوست کنید. سلام func_permissions (java line: 613) java.lang.NoClassDefFoundError: Failed resolution of: Landroidx/core/content/ContextCompat; at anywheresoftware.b4a.objects.RuntimePermissions.Check(RuntimePermissions.java:73) at idea.bluetooth.hokm.func._permissions(func.java:613) at idea.bluetooth.hokm.menu._one_player_click(menu.java:841) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:213) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:197) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:193) at anywheresoftware.b4a.objects.ViewWrapper$1.onClick(ViewWrapper.java:80) at android.view.View.performClick(View.java:6199) at android.view.View$PerformClick.run(View.java:23647) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:751) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:154) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6682) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:1520) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1410) Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "androidx.core.content.ContextCompat" on path: DexPathList[[zip file "/data/app/idea.bluetooth.hokm-1/base.apk"],nativeLibraryDirectories=[/data/app/idea.bluetooth.hokm-1/lib/arm64, /system/lib64, /vendor/lib64]] at dalvik.system.BaseDexClassLoader.findClass(BaseDexClassLoader.java:56) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:380) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:312) ... 17 more func_permissions (java line: 613) java.lang.NoClassDefFoundError: Failed resolution of: Landroidx/core/content/ContextCompat; at anywheresoftware.b4a.objects.RuntimePermissions.Check(RuntimePermissions.java:73) at idea.bluetooth.hokm.func._permissions(func.java:613) at idea.bluetooth.hokm.menu._one_player_click(menu.java:841) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:213) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:197) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:193) at anywheresoftware.b4a.objects.ViewWrapper$1.onClick(ViewWrapper.java:80) at android.view.View.performClick(View.java:6199) at android.view.View$PerformClick.run(View.java:23647) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:751) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:154) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6682) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:1520) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1410) Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "androidx.core.content.ContextCompat" on path: DexPathList[[zip file "/data/app/idea.bluetooth.hokm-1/base.apk"],nativeLibraryDirectories=[/data/app/idea.bluetooth.hokm-1/lib/arm64, /system/lib64, /vendor/lib64]] at dalvik.system.BaseDexClassLoader.findClass(BaseDexClassLoader.java:56) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:380) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:312) ... 17 more در در 3 اسفند 1399 در 20:46، Mr.Man گفته است : سلام باید jetify کنید کتابخونتون رو سلام منظورتان چیست !؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در شنبه در 07:31 0 fun_code 160 در در 6 اسفند 1399 در 19:55، Mr Silence گفته است : از کتابخونه پوشه استفاده میکنید تو پروژتون؟ منم همین مشکلو دارم کدهای مانیفستشو پاک میکنم اوکی میشه ! سلام بله از پوشه استفاده میکنم... اما خطای مذکور مربوط به RuntimePermissions است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در شنبه در 07:46 0 fun_code 160 در در 6 اسفند 1399 در 10:30، mohsen m گفته است : https://www.b4x.com/android/forum/threads/b4a-change-log-versions-history.19332/#contentنسخه 10.6 هم اومد سلام اینم الان دانلود و کامپایل کردم و مشکل کماکان پابرجاست... کلا برخی نسخه هاش جدا مسخره است. در یه نسخه ای بود که باهاش کامپایل میکردم یکسری از کتابخانه ها روی اندروید 8 خطا میداد. باید از یک نسخه پایدار و مطمئنی استفاده کنیم تا اکثر کتابخانه ها روی اکثر اندرویدها جواب بده. فعلا 9.8 آخرین نسخه ای هست که دیدم خروجیش روی اکثر اندرویدها جواب داده... و کتابخانه های زیادی رو روی اکثر اندرویدها ساپورت میکنه و فورس کلوز نمیده. فقط موندم چه ربطی به کامپایل داره و چه تغییری میده که نسخه های جدیدش اینجوری خطا میدن ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در شنبه در 09:16 0 Mr.Man 10 در 1 ساعت قبل، fun_code گفته است : منظورتان چیست !؟ از منوی تولز، جتیفایر رو باز کنید و رو جتیفای بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در شنبه در 19:53 0 محمدرضا شاهپیری 4,560 در 12 ساعت قبل، fun_code گفته است : سلام و درود. مشکل از sdk هست دوست عزیز. sdkتون به روز نیست. از خود بیسیک آپدیت کنید و پکیجها رو دانلود کنید 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام
بنده یکی از محصولاتم رو با نسخه 9.8 کامپایل میکنم و مشکلی نداره...
همون رو با نسخه 10.2 بیسیک فور اندروید کامپایل میکنم زمان درخواست دسترسی فورس کلوز میده !
از دوستان کسی میدونه جریان این خطا چیه !
با سپاس
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر