sajad325 76 ارسال شده در 21 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2014 با سلام خدمت دوستان لطفا یک تنظیمات مانند این عکس مخواستم به من آموزش ساخت بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 21 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2014 سلام.دقیقا چه چیزی رو میخواین ؟ توضیح واضح تر بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 21 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2014 همین هارو من تا شب اگر بتونم فیلم میگیرمح اگر نتونستم سورس میزارم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 21 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2014 اینم سورس چون این خاصیت تو بیسیک نیست یا من بلد نیستم به یه روش دیگه درست کردم ببینید کارتونو راه میندازه یا نه لینک دانلود پسورد فایل : basic4android.org موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajad325 76 ارسال شده در 21 دی، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2014 دستت درد نکنه خوب بود برای اینکه این نتظیمات برای تمام اکتیوها یا همان صفحات ذخیر بشه چه باید کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 21 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2014 تو تمام اکتیویتی ها که باید به صورت فیلم گفته شه که فعلا من نمیتونم درگیرم بدجور صبر کن بچه ها بیان صبح اونا شاید بتونن توضیح بدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajad325 76 ارسال شده در 21 دی، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2014 به صورت متن توضیح بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajad325 76 ارسال شده در 22 دی، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2014 لطفا یه کمکی کن با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 22 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2014 شما باید یه txt درست کنید که تو قسمت تنظیمات بیاید value رو بگیرید و سیو کنید تو txt و تو هر اکتیویتی که خاستین استفاده کنید اون تکست رو صدا کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2014 سلام و روز بخیر . خب اول روشن موندن صفحه رو بگم. میتونی از Service استفاده کنی برای این کار . کاملا جواب میده. برای صفحه نمایش کامل هم فکر کنم بتونی با CallSub کار خودت رو راه بندازی ... اگه اشتباه نکنم آموزش تصویری CallSub رو هم آقای حقیقی زحمتش رو کشیدن و قبلا در انجمن گذاشتن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajad325 76 ارسال شده در 22 دی، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2014 بهتر توضیح بدید یا کدش بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2014 توضیح میدم متوجه نشدید بگید. یک Service Module میسازید و کتابخانه Phone رو هم فراخوانی میکنید. در سرویس ساخته شده یک متغیر از نوع PhoneWakeState رو میسازید. اگه نام متغیر ما x باشه در Start_Service میگیم: x..KeepAlive(True) در کد نویسی Form هم میگیم زمانی که مثلا ToggleButton1 چک خورده بود StartService(نام سرویس ساخته شده) و زمانی که ToggleButton1 غیر فعال بود: CancelScheduledService(نام سرویس ساخته شده) StopService(نام سرویس ساخته شده) آموزش های کار با Service به صورت تصویری در انجمن موحوده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajad325 76 ارسال شده در 22 دی، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2014 منظور روت رو نگرفتم واضحه تر توضیح بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
با سلام خدمت دوستان لطفا یک تنظیمات مانند این عکس مخواستم به من آموزش ساخت بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده