نیما قبادی 246 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت تمامی اعضای سایت بیسیک فور اندروید لطفا برای تمام مشکلات نصب نسخه 5 بیسیک رو در این موضوع بیان کنید دانلود نسخه 5 http://answercenter.ir/topic/3552-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A9-4-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-5/ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
xt2 مهمان ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ با سلام من هر دو نسخه ی 5 و 5.0.2 رو دانلود و نصب کردم به همراه هر دوتا ک . ر . ک آقای گنجی و آقای ارانی اما این مشکلات برام رخ میده حدود 20 بار هم حذف و دوباره نصب کردم حتی sdk و jdk اما باز هم جواب نداد در هنگام نصب b4a هر دو نسخه ی بالا اول این ارور رو میده : برای ک . ر ک ها هم هر دوتاشون این ارور رو میده آیا برای این نسخه های بالا (5 و 5.0.2 نیاز به Sdk و jdk ورژن خاصی است؟؟؟) ورژن sdk من :installer_r24.0.2-windows ورژن jdk : تا اپدیت 51 jdk-7u51-windows-i586) اپدیت 67 رو از همینجا دانلود کردم بعد از نصب فایل javac.exe رو نداشت؟؟ تورو خدا کمکم کنید من تازه کار هستم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javadinia 0 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام من نصب کردم مشگل من ینه وقتی روی ایکون کلیک میکنم واسه ورود به برنامه ارروز .net freamwork v4.0.30319 رو میده اصلا ورود نمیکنه به برنامه نسخه 5 رو دانلود کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام من نصب کردم مشگل من ینه وقتی روی ایکون کلیک میکنم واسه ورود به برنامه ارروز .net freamwork v4.0.30319 رو میده اصلا ورود نمیکنه به برنامه نسخه 5 رو دانلود کردم شما باید .Net Farmework نسخه 4 رو روی سیستمتون نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ نمی دونم کرک سایت چه مشکلی داشت که هنگام اجرا برنامه یک خطا می داد و فایل های سورس رو با دابل کلیک باز نمی کرد تا اینکه یک License Generator گیر آوردم و با این برنامه رو فعال سازی کردم دیگه هیچ خطایی نمیده و برنامه به خوبی کار می کنه. License Generator پیوست شد License Generator.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
333 0 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ نمی دونم کرک سایت چه مشکلی داشت که هنگام اجرا برنامه یک خطا می داد و فایل های سورس رو با دابل کلیک باز نمی کرد تا اینکه یک License Generator گیر آوردم و با این برنامه رو فعال سازی کردم دیگه هیچ خطایی نمیده و برنامه به خوبی کار می کنه. License Generator پیوست شد چرا بعد از کرک نسخه 5.02 دکمه open source باز نمیشه بعد ارور set project folder میده هیچ کاری نمیشه کرد باهاش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidkh 10 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ چرا بعد از کرک نسخه 5.02 دکمه open source باز نمیشه بعد ارور set project folder میده هیچ کاری نمیشه کرد باهاش دقیقا من هم همین مشکلو دارم قبلا از نسخه 4.30 استفاده میکردم که مشکلی نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ نسخه کرک شما مشکل داره با نرم افزار advanced Uninstaller برنامه رو پاک کنید دوباره نصب کنید و حتما از License Generator استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان گرامی. تا الان با ورژن 4 بیسیک کار میکردم ولی تصمیم گرفتم برم سراغ 5.2 ولی الان که مثلا یکم در دیزاینر باتن و ... میزارم، گاهی اوقات این ارور میده که دیزاینر، یعنی همون لیوت به کل قفل میشه. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mosharif30 87 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من ورژن بیسیک رو اپدیت کردم حالا که میخوام پروژه های قبلی رو باز کنم نمیتونه باز کنه همون صفحه ی اول رو باز میکنه چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان عزیز این تاپیک مربوط به ورژن 5.02 میشه ورژن جدیدی که اومده 5.2 هست ! اشتباه نگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajizadeh 0 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان من نسخه جدید 5.02 را نصب کردم البته قبلش تمام مراحل لازم را رفتم ولی وقتی گزینه compile & run را میزینم ارور زیر میاد خواهشمند است اگه دوستان کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه ارور: B4A version: 5.02Parsing code. (0.00s)Compiling code. (0.02s)Compiling layouts code. (0.00s)Generating R file. (0.07s)Compiling debugger engine code. (0.43s)Compiling generated Java code. Errorjavac 1.6.0_04src\b4a\example\main.java:48: cannot find symbolsymbol : method runHook(java.lang.String,b4a.example.main,<nulltype>)location: class anywheresoftware.b4a.BA processBA.runHook("oncreate", this, null); ^1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان من نسخه جدید 5.02 را نصب کردم البته قبلش تمام مراحل لازم را رفتم ولی وقتی گزینه compile & run را میزینم ارور زیر میاد خواهشمند است اگه دوستان کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه ارور: B4A version: 5.02 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. (0.07s) Compiling debugger engine code. (0.43s) Compiling generated Java code. Error javac 1.6.0_04 src\b4a\example\main.java:48: cannot find symbol symbol : method runHook(java.lang.String,b4a.example.main,<nulltype>) location: class anywheresoftware.b4a.BA processBA.runHook("oncreate", this, null); ^ 1 error درود سلامت باشید پاسخ شما : http://answercenter.ir/topic/5006-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-runhook-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajizadeh 0 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ من jdk 9 را نصب کردم ولی باز ارور زیر را میده موقع کامپایل و ران کردن ارور: B4A version: 5.02Parsing code. (0.07s)Compiling code. (0.44s)Compiling layouts code. (0.00s)Generating R file. (1.74s)Compiling debugger engine code. Errorjavac 1.9.0-eaerror: Source option 1.5 is no longer supported. Use 1.6 or later. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ از نسخه JDK 9 ظاهرا پشتیبانی نمیکنه. نسخه های پایینتری رو نصب کنید و ازمایش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha200 12 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من هنگام کامپایل کردن پروژه این ارور برام میاد اینجا این ها رو هم تو sdk نصب کردم اینجا مشکل کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha200 12 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من هنگام کامپایل کردن پروژه این ارور برام میاد اینجا این ها رو هم تو sdk نصب کردم اینجا مشکل کجاست؟ کسی جواب نمیده؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ کسی جواب نمیده؟؟؟ با سلام وخسته نباشید دوست عزیز فکر کنم شما SDK ناقص دانلود کردید ، اول به این SDK هارو دانلود کنید بعد از اول جاوا ، فایل اندروید ، کتابخانه هارو به بیسیکتون بشناسونید اگر دوباره مشکلی پیش اومد تاپیک بزنید دوستان پاسخ میدن درضمن بیسیک 5.20 هم آمده خواستید دانلود کنید به این تاپیک مراجعه کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morsalat 1 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید به همگی آقا من تازه کارم و اول راه . هنوز هیچی نشده به مشکل برخوردم و مشکل من هم اینه که بعد از اینکه برنامه بیسیک رو نصب کردم حالا هر نسخه که بگید یه ارور میده این شکلی چاره چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morsalat 1 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اینم عکسش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.