Salar82 919 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ درود دارم رو یه پروژه کار میکنم که شامل یه ویوپیجر تو صفحه اصلیه که شامل سه صفحه هست. تو یکی از پیجها، یدونه اسلایدر هست. منتها این اسلایدره با دست اسکرول نمیشه و اگه روش انگشت رو به چپ و راست بچرخونیم، ویوپیجر جابجا میشه. راه حلی نیست که این مشکل برطرف بشه؟ کار با جاوا هست و از ViewPager2 استفاده کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ سلام. سوالتون گنگه یه کم. منظورتون از پیج چی هست؟ در صورت امکان کد قرار بدین یا مدل تصویری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ مشکل اینجاست، بجای اینکه اسلایدر جابجا بشه، ویو پیجر تکون میخوره... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ اینجور که من میبینم viewpager ویوی غالب هست و اجازه نمیده رویداد touch به child هاش برسه. این جور ویویی اصلا مرسوم و استاندارد نیست یا از bottomnavigation استفاده کنید یا رویداد touch ویوپیجر رو غیر فعال کنید. روش زیر رو هم تست کنید ببینید جواب میده یا نه به جای اسلایدر یه ریسایکار افقی رو هم تست کنید slider.setOnTouchListener(new OnTouchListener() { private float mLastX = 0, mLastY = 0; @Override public boolean onTouch(View v, MotionEvent event) { switch (event.getAction()) { case MotionEvent.ACTION_MOVE: float deltaX = event.getX() - mLastX; float deltaY = event.getY() - mLastY; if (Math.abs(deltaX) > 20 && Math.abs(deltaX) > Math.abs(deltaY)) { getParent().requestDisallowInterceptTouchEvent(true); } mLastX = event.getX(); mLastY = event.getY(); break; case MotionEvent.ACTION_CANCEL: case MotionEvent.ACTION_UP: getParent().requestDisallowInterceptTouchEvent(false); break; } return onTouchEvent(event); } }); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۴۰۰ ممنون جناب شاهپیری عزیز در ۱۴۰۰/۵/۲۰ در 20:54، محمدرضا شاهپیری گفته است: یا نه به جای اسلایدر یه ریسایکار افقی رو هم تست کنید خود اسلایدر ریسایکلر ویو هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Salar82 919
درود
دارم رو یه پروژه کار میکنم که شامل یه ویوپیجر تو صفحه اصلیه که شامل سه صفحه هست.
تو یکی از پیجها، یدونه اسلایدر هست. منتها این اسلایدره با دست اسکرول نمیشه و اگه روش انگشت رو به چپ و راست بچرخونیم، ویوپیجر جابجا میشه.
راه حلی نیست که این مشکل برطرف بشه؟
کار با جاوا هست و از ViewPager2 استفاده کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.