alimaha 12 ارسال شده در 16 آبان، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2021 سلام دوستان من دارم یه برنامه پیامکی می نویسیم که پیام های دریافتی از یک شماره خاص در listview نمایش بدم اما بعد از گرفتن آخرین مقدار ارور می دهد . چطور باید ارور برطرف کنم ؟ Sub sms3() Dim x As SmsMessages Dim msg As Sms Dim allSmss As List allSmss.Initialize allSmss = x.GetAll For i = 0 To allSmss.Size - 1 idd=idd+1 msg = allSmss.Get(idd) If msg.Type = x.TYPE_INBOX Then If msg.Address = "09111111111" Then Label3.Text = msg.Body Bodyy=msg.Body If Bodyy.Length=19 Then listadd End If End If End If Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimaha 12 ارسال شده در 16 آبان، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2021 ارور موبایل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 16 آبان، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2021 سلام دوست عزیز idd چه متغیری هست؟ من حدس میزنم ارور مربوط به کد زیر باشه: msg = allSmss.Get(idd) فرضاً شما 18 آیتم دارین، که میشه از Index صفر تا 17؛ بعد بیاید و هجدهمین ایندکس رو بگیرید؛ ارور IndexOutOfBounds میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimaha 12 ارسال شده در 16 آبان، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2021 دقیقا مشکل همین بود . مقدار idd با i عوض کردم درست شد تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alimaha 12
سلام دوستان
من دارم یه برنامه پیامکی می نویسیم که پیام های دریافتی از یک شماره خاص در listview نمایش بدم اما بعد از گرفتن آخرین مقدار ارور می دهد .
چطور باید ارور برطرف کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.