رفتن به مطلب
  • 0

چک کردن یک متغیر که ایا فراخوانی شده است یا نه


Mobin Ebrahimi
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان بنده یه مشکلی دارم توی بیسیک فور (تازه کارم)😊

من برنامه خودمو به فایربیس گوگل وصل کردم بعد میخوام یه شرط بزارم وقتی دستوراتمو اجرا میکنم اگر متغیر مربوطه فراخوانی شد اون شرطارو اجرا کن 
مثلا بنده دوتا متغیر دارم یکیشون تایتل یکیشون بادی 

بعضی وقتا با بادی کاری ندارم پس توی درخواستم ارسالش نمیکنم میخوام شرطم تشخیص بده اگه بادی توی درخواستم ارسال نشده بود یه کدای مشخصی رو اجرا کنه 
توی پی اچ پی میشه 

if(isset($_POST['s'])){

//My code


}

توی این کد هروقت یه دیتایی به پارامتر s ارسال شد دستوراتمو اجرا میکنه 
میخوام دقیقا یه چیز اینطوریو توی بیسیک فور استفاده کنم امکانش هست؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

  • 0

عزیز سوالتون نامفهومه. تو بیسیک ما متغیرا رو خودمون تعریف میکنیم و مقدار میدیم. منظورتون دقیقا چیه کجا میخواین این مورد رو چک کنید؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

ببینید دوست عزیز بنده از طریق فایربیس یه مقداریو ارسال میکنم به خود اپلیکیشن 

title = message.GetData.Get("title")
body = message.GetData.Get("body")

توی اپلیکیشن اینطوری اون دوتا مقدارو میگیرم 

میخوام شرط بزارم اگر title خالی بود بیاد یه کار دیگه ای رو بکنه 
تاپیک های خارجی ام نگاه کردم که نمونه اش 

	If title <> "" Then
		Log("Null")
	End If

که به نتیجه ای نرسیدم 

راهی هست ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
If title==Null Or title=="" Then
 'do your job
End If
	

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

خیلی ممنون آقای شاهپیری 🌺

یه سوال دیگه 
چطوری میتونم مقدار شارژ گوشی طرف هم بگیرم و توی لاگ ها چاپ کنم ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
در ۱۴۰۰/۶/۱۹ در ۱۶:۴۲، Mobin Ebrahimi گفته است:

ببینید دوست عزیز بنده از طریق فایربیس یه مقداریو ارسال میکنم به خود اپلیکیشن 

title = message.GetData.Get("title")
body = message.GetData.Get("body")

توی اپلیکیشن اینطوری اون دوتا مقدارو میگیرم 

میخوام شرط بزارم اگر title خالی بود بیاد یه کار دیگه ای رو بکنه 
تاپیک های خارجی ام نگاه کردم که نمونه اش 

	If title <> "" Then
		Log("Null")
	End If

که به نتیجه ای نرسیدم 

راهی هست ؟

سلام

دوست عزیز باید به جای <> از علامت = استفاده کنین. <> یعنی مساوی نبودن...

الان اون شرطی که شما نوشتین یعنی اگر title خالی نبود!

در ۱۴۰۰/۶/۱۹ در ۲۱:۴۱، Mobin Ebrahimi گفته است:

خیلی ممنون آقای شاهپیری 🌺

یه سوال دیگه 
چطوری میتونم مقدار شارژ گوشی طرف هم بگیرم و توی لاگ ها چاپ کنم ؟

برای این سوال تون هم لطفا یک تاپیک جدید شروع کنید.:53:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
  • اضافه کردن...