رئوف رضایی 536 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام این آموزشی که الان قرار میدم بدرد خیلی چیز ها میخوره مثلا توی برنامه یه گزینه میزارید درباره ما که میتونید با این روش که یاد میدم یه درباره ما بسیار زیبا با عکس و رنگی داشته باشید خب میریم سراغ آموزش اول در قسمت دیزاینر یک باتن درست کنید و اونو معرفی میکنیم بعد از ساخت باتن یک لایوت دیگر ایجاد میکنیم و در ان دو Label و 1Panel و 1Imagevew میگذاریم و همه رو معرفی میکنیم مثل شکلهای زیر الان اون لایوت اول رو که توش باتن ساخه بودیم رو میدیم به برنامه خب الان میریم به قسمتی که کد باتن رو معرفی کرده بودیم و توش کد های زیر رو مینویسیم همونطور که دید مشخص هست ولی من یه توضیحی میدم در خط 47 مشاهده میکنید یک متغیر از نوع CustomDialog رو انتخاب کردم در خط 48 و 49 یک Panel رو می سازم و اون رو Initialize کردم در خط 50 متغیر CustomDialog رو می یایم و اندازه های Panel رو انتخاب می کنیم در خط 51 میایم Layout رو با Panel دوم که فرم ما در اون قرار دارد فراخونی می کنیم در خط 52 تا 54 برای Label ها و Button یک فونت فراخونی می کنیم در خط 55 عنوان و دکمه ok رو برای متغییر CustomDialog بنمایش در میاریم الان برنامه رو میتونید روی امولیتور ران کنید و مشاهده کنید شکلی که میبیند رو من با فتوشاپ درست کردم از این آموزش میتونید توی تما م برنامه هاتون استفاده کنید و اونو زیبا کنید با آرزوی موفقیت برا شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید اینو جا انداختم . بچه ها حتما تمام قسمت های دیزاینر رو با کد نویسی اسکریپت فیکس کنید وگرنه توی تبلت ها ناجور نمایش داده میشه ولی توی گوشی ها خوب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ آفرین خیلی آموزش خوبی بود. فقط یه نکته رو الان من بهتون یاد بدم. ببینید برنامه نویسی یعنی استفاده از منابع محدود و بهره بری در زمان اندک این حرکت شما که در چند مرحله فونت رو لود کردید غیر اصولی بود بهتر بود یه متغیر از نوع TypeFqace تعریف و سپس فونت رو در اون متغیر لود میکردید مرسی از آموزشتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ آفرین خیلی آموزش خوبی بود. فقط یه نکته رو الان من بهتون یاد بدم. ببینید برنامه نویسی یعنی استفاده از منابع محدود و بهره بری در زمان اندک این حرکت شما که در چند مرحله فونت رو لود کردید غیر اصولی بود بهتر بود یه متغیر از نوع TypeFqace تعریف و سپس فونت رو در اون متغیر لود میکردید مرسی از آموزشتون سلام دوست عزیز مرسی بابت راهنمایی اگر ممکنه میشه شما اصلاحیه این کد های بالا رو مختصر توضیح بدید یا کدش رو فقط ارسال کنید تا ما هم روش اصولی این کار رو یاد بگیرم مرسی و تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ در قسمت Global یه متغیر از نوع TypeFace تعریف میکنیم Dim F as TypeFace=typeface.loadfromassest("اسم فونت رو خودش میاره تو لیست") در ایونت Acticity_Create این تکه کدها رو وارد میکنیم این مقدار دادنها دست خدتون هستش button1.typeface=f label1.typeface=f edittext1.typeface=f یادتون باشه منابع در سخت افزار محدود هستن و برنامه نویس باید بهینه ترین راه رو انتخاب کند. این بهینه شده کدها هستش موفق تر باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون از آموزشتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.