یاسین یاسینی 0 ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ سلام من وقتی کتابخانه pushPole رو تیک میزنم و انیشیلایزش میکنم ، موقع کامپایل گرفتن با این ارور روبه رو میشم. Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.google.guava/listenablefuture برای رفع ارور از قسمت SDK Manager رفتم و هر چی بود رو تیک زدم و نصب شد باز هم این ارور رو میده و حتی listenablefuture رو هم که سرچ کردم نصب بود. بیسیک رو کامل حذف و دوباره نصب کردم. SDK رو حذف و SDK جدیدی رو دانلود و نصب کردم. از قسمت (Tools_jetifier(AndroidX هم کتابخونه ها رو jetify کردم. JDK رو حذف و دوباره نصب کردم. هر کاری کردم ولی باز هم این ارور رو میده،لطفا کمک کنید.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ به sdk برید و فایل زیر رو تو مسیر extras/b4a_remote/com/google اکسترکت کنید. ببینید درست میشه یا نه guava.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
یاسین یاسینی 0 ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۲۹ در ۱۵:۳۵، محمدرضا شاهپیری گفته است: به sdk برید و فایل زیر رو تو مسیر extras/b4a_remote/com/google اکسترکت کنید. ببینید درست میشه یا نه guava.zip 2.21 MB · 0 متاسفانه دوباره همون خطا رو میده. راه کار دیگری دارین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
یاسین یاسینی 0
سلام
من وقتی کتابخانه pushPole رو تیک میزنم و انیشیلایزش میکنم ، موقع کامپایل گرفتن با این ارور روبه رو میشم.
برای رفع ارور از قسمت SDK Manager رفتم و هر چی بود رو تیک زدم و نصب شد باز هم این ارور رو میده و حتی listenablefuture رو هم که سرچ کردم نصب بود.
بیسیک رو کامل حذف و دوباره نصب کردم.
SDK رو حذف و SDK جدیدی رو دانلود و نصب کردم.
از قسمت (Tools_jetifier(AndroidX هم کتابخونه ها رو jetify کردم.
JDK رو حذف و دوباره نصب کردم.
هر کاری کردم ولی باز هم این ارور رو میده،لطفا کمک کنید.ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.