DexterFstone 396 ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ سلام ی سوال این لیست دسترسی که توی پنجره لاگ قرار داره دسترسی هایی که بصورت خودکار گرفته میشه را نشون میده؟ یا باید دسترسی برای این موارد را دریافت کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۶ در ۱۲:۰۵، DexterFstone گفته است: همین OKHtttp دسترسی اینترنت را از کاربر میگیره؟ بله همین کافیه و نیازی نیست تعریف کنید در ۱۴۰۰/۱۰/۶ در 12:05، DexterFstone گفته است: استارتر خود بیسیک هم پاک کردم دسترسی مورد سه برای چی میتونه باشه؟ این مورد رو خود بیسیک اضافه میکنه. از دستور removepermission استفاده کنید اگه نیازی ندارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ سلام و درود. تمامی دسترسیهایی که توی منیفست و کتابخونه ها هست اونجا هست. سوالتون رو واضح تر بپرسید عزیز. یه خورده گنگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۶ در 11:58، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام و درود. تمامی دسترسیهایی که توی منیفست و کتابخونه ها هست اونجا هست. سوالتون رو واضح تر بپرسید عزیز. یه خورده گنگه سلام مجدد ببینید الان این لیست دسترسی های منه مورد آخر خودم از طریق منیفست اضافه کردم درصورتی که مورد یک هم همون الان یعنی نیاز بوده مورد آخری را خودم اضافه کنم یا همین OKHtttp دسترسی اینترنت را از کاربر میگیره؟ و مورد بعدی اینکه من به هیچ وجه از سرویس استفاده نکردم و حتی استارتر خود بیسیک هم پاک کردم دسترسی مورد سه برای چی میتونه باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
DexterFstone 396
سلام ی سوال
این لیست دسترسی که توی پنجره لاگ قرار داره دسترسی هایی که بصورت خودکار گرفته میشه را نشون میده؟ یا باید دسترسی برای این موارد را دریافت کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.