MR.B4A 124 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۴۰۰ سلام به همه من چه طوری میتونم مثلا 10 کاراکتر تصادفی شامل اعداد و حروف درست کنم؟ مثلا r44ty89rf8 یه چیزی توی این قالب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ در ۰۱:۱۵، batman۱۲۳ گفته است: سلام به همه من چه طوری میتونم مثلا 10 کاراکتر تصادفی شامل اعداد و حروف درست کنم؟ مثلا r44ty89rf8 یه چیزی توی این قالب سلام این مورد تست کنید Sub GenerateRandomString(StrLength As Int) As String Dim RndString As String Dim RndNumber As Int Do While RndString.Length < StrLength RndNumber = Rnd(48,123) 'Yep, 123, because the last number is "exclusive" If (RndNumber >= 48 And RndNumber <= 57) Or (RndNumber >= 65 And RndNumber <= 90) Or (RndNumber >= 97 And RndNumber <= 112) Then RndString = RndString & Chr(RndNumber) End If Loop Return RndString End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ در 09:55، DexterFstone گفته است: سلام این مورد تست کنید Sub GenerateRandomString(StrLength As Int) As String Dim RndString As String Dim RndNumber As Int Do While RndString.Length < StrLength RndNumber = Rnd(48,123) 'Yep, 123, because the last number is "exclusive" If (RndNumber >= 48 And RndNumber <= 57) Or (RndNumber >= 65 And RndNumber <= 90) Or (RndNumber >= 97 And RndNumber <= 112) Then RndString = RndString & Chr(RndNumber) End If Loop Return RndString End Sub سلام. برادر چه طور میشه حرف هایی که توی این مجموعه تولید میشن، بزرگ باشن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱/۴ در 11:47، batman123 گفته است: سلام. برادر چه طور میشه حرف هایی که توی این مجموعه تولید میشن، بزرگ باشن. محدوده اعداد توی متد Rnd تغییر بدید ببینید نتیجه میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱/۴ در 14:38، DexterFstone گفته است: محدوده اعداد توی متد Rnd تغییر بدید ببینید نتیجه میده متوجه نشدم. میشه مثال بزنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱/۴ در ۱۴:۴۷، batman۱۲۳ گفته است: متوجه نشدم. میشه مثال بزنید؟ کد زیر را RndNumber = Rnd(48,126) 'Yep, 123, because the last number is "exclusive" به کد زیر تغییر بدید RndNumber = Rnd(33,96) 'Yep, 123, because the last number is "exclusive" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱/۴ در ۱۱:۴۷، batman۱۲۳ گفته است: سلام. برادر چه طور میشه حرف هایی که توی این مجموعه تولید میشن، بزرگ باشن. در نهایت میتونید حروف داخل رشته رو به بزرگ تبدیل کنید به این شکل: Dim a As String a = "h4w840ffm2gf9ewn40" Log(a.ToUpperCase) 'result: H4W840FFM2GF9EWN40 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 124
سلام به همه
من چه طوری میتونم مثلا 10 کاراکتر تصادفی شامل اعداد و حروف درست کنم؟
مثلا r44ty89rf8
یه چیزی توی این قالب
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.