محمدی 95 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سلام فکر کنم 10 امین پستم میشه در این مورد که کسی پاسخ نداده تا الآن امیدوارم توی این پست دیگه تمام مشکلات حل بشه لطفا یک نفر یه سورسی از تب هاست آماده کنن که چند تا ویو از جنس ایمیج ویو داشته باشد در تب اول و دوم که در تمام گوشیها با یک اندازه نمایش داده بشه اگر هم سورس کد پیوست نمیکنید لطفا (خودتون امتحان کنید چیزی رو که بیان میخواید کنید) چون از هر روشی که به مغزم رسیده استفاده کردم بازم به نتیجه نرسیدم برای مثال این عکس هم قرار میدم که متوجه بشید چی میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ مسءولین رسیدگی کنند 12 ساعت گذشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام
فکر کنم 10 امین پستم میشه در این مورد که کسی پاسخ نداده تا الآن
امیدوارم توی این پست دیگه تمام مشکلات حل بشه
لطفا یک نفر یه سورسی از تب هاست آماده کنن که چند تا ویو از جنس ایمیج ویو داشته باشد در تب اول و دوم که در تمام گوشیها با یک اندازه نمایش داده بشه
اگر هم سورس کد پیوست نمیکنید لطفا (خودتون امتحان کنید چیزی رو که بیان میخواید کنید) چون از هر روشی که به مغزم رسیده استفاده کردم بازم به نتیجه نرسیدم
برای مثال این عکس هم قرار میدم که متوجه بشید چی میخوام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.