fun_code 216 ارسال شده در 25 مهر، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۴۰۱ سلام دوستان دوستان این روزها که xpn ها کار نمیکنن ، چطور با اندروید استودیو کدنویسی میکنید ؟! قصد آپدیت یک محصول رو دارم اما میسر نیست. گیت لب هم که کار نمیکنه ... پروژمون عملا متوقف شده 😔 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 25 مهر، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۴۰۱ 1 ساعت قبل، fun_code گفته است: سلام دوستان دوستان این روزها که xpn ها کار نمیکنن ، چطور با اندروید استودیو کدنویسی میکنید ؟! قصد آپدیت یک محصول رو دارم اما میسر نیست. گیت لب هم که کار نمیکنه ... پروژمون عملا متوقف شده 😔 اوضا اسف باریه واقعا. فعلا باید ببینیم کی ف.ی.ل.ت.رچی محترم دستشو از رو دکمه برمیداره. اکثر ابزارها از کار افتاده و شکن هم دیگه کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 25 مهر، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۴۰۱ سلام برای من که "شکن" بدون هیچ مشکلی کار میکنه و سرعتشم عالیه! به سایت shecan.ir برید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 216
سلام دوستان
دوستان این روزها که xpn ها کار نمیکنن ، چطور با اندروید استودیو کدنویسی میکنید ؟!
قصد آپدیت یک محصول رو دارم اما میسر نیست.
گیت لب هم که کار نمیکنه ...
پروژمون عملا متوقف شده 😔
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.