fun_code 220 ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد سلام من سال ها با استفاده از MeasureMultilineTextHeight ارتفاع لیبل رو بر اساس متن داخلش تنظیم میکردم. اخیرا در گوشی های متفاوت به شکلی شده که اگر متن دارای crlf باشه ارتفاع رو کمتر در نظر میگیره و نمیشه متن کامل رو دید. هر چی هم سرچ میکنم انگار کسی با چنین مشکلی مواجه نیست. این مشکل در هر دو روش بارگزاری لیبل به اکتیویتی با layout و همچنین اضافه کردن لیبل به اکتیویتی با کد مشاهده میشه. جریان چیه ! اگر b4a این محدودیت رو داره پس چطور دستورات پیشفرض msgbox ارتفاع متن رو به درستی محاسبه کرده و نمایش میدن ! حدود 2 روزی هست که درگیرشم. هوش مصنوعی هم نتونست کمکی کنه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 محمدرضا شاهپیری 5,616 ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد 5 ساعت قبل، fun_code گفته است: سلام من سال ها با استفاده از MeasureMultilineTextHeight ارتفاع لیبل رو بر اساس متن داخلش تنظیم میکردم. اخیرا در گوشی های متفاوت به شکلی شده که اگر متن دارای crlf باشه ارتفاع رو کمتر در نظر میگیره و نمیشه متن کامل رو دید. هر چی هم سرچ میکنم انگار کسی با چنین مشکلی مواجه نیست. این مشکل در هر دو روش بارگزاری لیبل به اکتیویتی با layout و همچنین اضافه کردن لیبل به اکتیویتی با کد مشاهده میشه. جریان چیه ! اگر b4a این محدودیت رو داره پس چطور دستورات پیشفرض msgbox ارتفاع متن رو به درستی محاسبه کرده و نمایش میدن ! حدود 2 روزی هست که درگیرشم. هوش مصنوعی هم نتونست کمکی کنه. درود تا جایی که میتونید از لیوت خود b4a استفاده نکنید. مثلاً شما اگه یه textview داشتین با ارتفاع wrapcontentدیگه این مورد رو نداشتین به هر حال برای این مورد میتونید اول تعداد crlf ها رو حساب کنید و در مثلا یه عدد ثابت مثل 10dip ضرب کنید و بهش اضافه کنید 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 fun_code 220 ارسال شده در 10 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد در ۱۴۰۳/۱۲/۱۵ در 22:32، محمدرضا شاهپیری گفته است: درود تا جایی که میتونید از لیوت خود b4a استفاده نکنید. مثلاً شما اگه یه textview داشتین با ارتفاع wrapcontentدیگه این مورد رو نداشتین به هر حال برای این مورد میتونید اول تعداد crlf ها رو حساب کنید و در مثلا یه عدد ثابت مثل 10dip ضرب کنید و بهش اضافه کنید درود ممنون یه تابع نوشتم که جملات رو تفکیک و ارتفاع هر جمله رو محاسبه و مجموعش رو برمیگردونه. اینجوری دقیق تر شد. حدود 9 سال پیش نوشته بودمش. الان کدش رو دیدم هنگ کردم که اون زمان روش بهتری به ذهنم رسیده بوده 😅 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 220
سلام
من سال ها با استفاده از MeasureMultilineTextHeight ارتفاع لیبل رو بر اساس متن داخلش تنظیم میکردم.
اخیرا در گوشی های متفاوت به شکلی شده که اگر متن دارای crlf باشه ارتفاع رو کمتر در نظر میگیره و نمیشه متن کامل رو دید.
هر چی هم سرچ میکنم انگار کسی با چنین مشکلی مواجه نیست.
این مشکل در هر دو روش بارگزاری لیبل به اکتیویتی با layout و همچنین اضافه کردن لیبل به اکتیویتی با کد مشاهده میشه.
جریان چیه !
اگر b4a این محدودیت رو داره پس چطور دستورات پیشفرض msgbox ارتفاع متن رو به درستی محاسبه کرده و نمایش میدن !
حدود 2 روزی هست که درگیرشم. هوش مصنوعی هم نتونست کمکی کنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.