Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 سلام می دونید که با B4A می شه کتابخانه ساخت . حالا چطوری تعریف بکنم که بشه یک Sub هم تعریف کرد ؟ مثلا از نوع کتابخانه مان می تونیم یه سری دستورات منحصر بفرد بنویسیم اما Sub چطوری ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 منظورتون Event ه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 نگاه کنید مثل کتابهانه پرداخت درون برنامه ای بازار که چند ساب داره برا خودش. مثل اون Sub ها ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 می دونید که با B4A می شه کتابخانه ساخت . چجوری میشه؟؟؟ آموزشی داره؟؟؟ اگه داره لطفا لینکشو پ.خ کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 چجوری میشه؟؟؟ آموزشی داره؟؟؟ اگه داره لطفا لینکشو پ.خ کنید! http://answercenter.ir/topic/3434-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-lib-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84/ + http://answercenter.ir/topic/3369-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-b4a/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 نگاه کنید مثل کتابهانه پرداخت درون برنامه ای بازار که چند ساب داره برا خودش. مثل اون Sub ها ؟ ببینید شما تو کلستون میتونید هرچقدر میخواید Sub تعریف کنید . اگر منظورتون Event هست مثل JobDone یا LocationChanged میتونید از کاربر یک Object تو Initialize بگیرید و موقعی که میخواید اون event اجرا کنید CallSub2(اسم متغیر ابجکتی که از کاربر گرفتی , اسم تابع ) و به کاربر بگید Me را به عنوان ورودی بهتون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 ببینید شما تو کلستون میتونید هرچقدر میخواید Sub تعریف کنید . اگر منظورتون Event هست مثل JobDone یا LocationChanged میتونید از کاربر یک Object تو Initialize بگیرید و موقعی که میخواید اون event اجرا کنید CallSub2(اسم متغیر ابجکتی که از کاربر گرفتی , اسم تابع ) و به کاربر بگید Me را به عنوان ورودی بهتون بده اگر می شه کد رو تهیه کنید . چون من می خوام برا خودم کتابخانه پرداخت درون برنامه را خلاصه کنم هر بار نخوام اون همه کد بنویسم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 اگر می شه کد رو تهیه کنید .چون من می خوام برا خودم کتابخانه پرداخت درون برنامه را خلاصه کنم هر بار نخوام اون همه کد بنویسم . امکان ساخت کتابخانه درون پرداخت با B4A وجود ندارد . فقط با خود جاوا میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 فقط با خود جاوا میشه آگر توجه کنید گفتم می خوام سادش کنم فقط. نه این که بسازم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 آگر توجه کنید گفتم می خوام سادش کنم فقط. نه این که بسازم . LibraryTest.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
می دونید که با B4A می شه کتابخانه ساخت .
حالا چطوری تعریف بکنم که بشه یک Sub هم تعریف کرد ؟ مثلا از نوع کتابخانه مان می تونیم یه سری دستورات منحصر بفرد بنویسیم اما Sub چطوری ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.