Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام می خوام شماره مخاطبین گوشیو رو تو یه لیست ویو داشته باشم با این کد تو یوویو خوبه نشون میده شمارها رو میاره ولی روی دیوایس نه ( مثلا تبلت ، گوشی ) Dim n As String = conc.GetPhones ممنون میشم راهنماییم کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ در ضمن کتابخانه Contact Picker و Phone رو Add کنید و از این استفاده کنید: من خودم شخصا باهاش ده ها بار کار کردم و هیچگونه خطایی رو نداده : For Each c As cuContact In cu.FindContactsByPhone("", False, False) For Each Phone As cuPhone In cu.GetPhones(c.Id) ListView1.AddSingleLine(c.DisplayName) ListView2.AddSingleLine(Phone.Number) Next Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام نه روت نیست ، همین YouWave خودمونه تو YouWave نشون میده ولی تو تبلت که روته درخواست روتم نمی خواد برنامه نشون نمیده رو گوشی بدون روتم نشون نمیده ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ شما روی یه گوشی بدون روت به جز شبیه ساز تست کن... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ گفتم که تو بدون روتم نشون نمیده با روتم نشون نمیده فقط تو شبیه ساز نشون میده !!؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ خیلی گیر این مشکلم یکی کمک کنه اخه چرا اینطوریه!؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/318-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون ولی این متغییراشم میگین کدوم واسه Phone کدوم واسه Contact Picker cuPhone - cuContact - c هردوتا کتابخانه رو ادد کردم ولی اسم متغییرشو نمیدونم کدومو واسه کدوم گذاشتین! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ در ضمن کتابخانه Contact Picker و Phone رو Add کنید و از این استفاده کنید: من خودم شخصا باهاش ده ها بار کار کردم و هیچگونه خطایی رو نداده : For Each c As cuContact In cu.FindContactsByPhone("", False, False) For Each Phone As cuPhone In cu.GetPhones(c.Id) ListView1.AddSingleLine(c.DisplayName) ListView2.AddSingleLine(Phone.Number) Next Next برای من خط For Each c As cuContact In cu.FindContactsByPhone("", False, False) رو حالت دیباگ ارور میده و این ارور رو توی لاگ مینویسه contactsutils_findcontactsidfromdata (B4A line: 17) For Each c As cuContact In cu.FindContactsByPho java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'anywheresoftware.b4a.sql.SQL$CursorWrapper anywheresoftware.b4a.objects.ContentResolverWrapper.Query(anywheresoftware.b4a.objects.ContentResolverWrapper$UriWrapper, java.lang.String[], java.lang.String, java.lang.String[], java.lang.String)' on a null object reference at b4a.example.contactsutils._findcontactsidfromdata(contactsutils.java:255) at b4a.example.contactsutils._findcontactsbyphone(contactsutils.java:214) at b4a.example.getcon._service_start(getcon.java:173) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:187) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:171) at b4a.example.getcon.handleStart(getcon.java:93) at b4a.example.getcon.onStartCommand(getcon.java:68) at android.app.ActivityThread.handleServiceArgs(ActivityThread.java:3317) at android.app.ActivityThread.access$2200(ActivityThread.java:177) at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:1528) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:102) at android.os.Looper.loop(Looper.java:135) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5910) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:1405) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1200) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام شبیه سازت روته؟ احتمالا برای این روی دیوایست مشکل داره که روت نیست(شایدم از این نباشه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mahdi-HrH 30
سلام
می خوام شماره مخاطبین گوشیو رو تو یه لیست ویو داشته باشم
با این کد تو یوویو خوبه نشون میده شمارها رو میاره
ولی روی دیوایس نه ( مثلا تبلت ، گوشی )
ممنون میشم راهنماییم کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.