Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 سلام من نمی دونم چطوری از دیتابیس آنلاین استفاده می شه . اما یه روشی که به ذهنم رسید این بود که ما دیتابیس یا همون فایل DB رو توی هاست آپلود کنیم . بعد بیایم با httpjob دانلود کنیم اون فایل رو . و ذخیره کنیم در قسمت DirInternal . سپس هم استفاده کنیم . آیا این امکان داره ؟ این روش عملی هست ؟ اصولیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 سلام این روش به دلیل این که حجم دیتابیس زیاده نمیشه کاربر اذیت میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 سلام این روش به دلیل این که حجم دیتابیس زیاده نمیشه کاربر اذیت میشه خوب اگر حجم 1 تا 2 مگ باشه چی ؟ اصلا راهی هست که بشه گفت فقط یک تیبل رو از دیتابیس دانلود کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 این راه منظقی نیست چون هر بار ک بخواد دیتابیس به روزرسانی بشه (مثلا تو یه برنامه پیامکی آنلاین تو هر دقیقه 5بار ریلود بشه دیتابیس) حجم زیادی از اینترنت مصرف میکنه بهترین روش به نظرم اینه که باید یه پیج بسازی ک دیتابیس مورد نظرتو توش بسازی و با توجه به اون صفحه اطلاعات رو دریافت کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 این راه منظقی نیست چون هر بار ک بخواد دیتابیس به روزرسانی بشه (مثلا تو یه برنامه پیامکی آنلاین تو هر دقیقه 5بار ریلود بشه دیتابیس) حجم زیادی از اینترنت مصرف میکنه بهترین روش به نظرم اینه که باید یه پیج بسازی ک دیتابیس مورد نظرتو توش بسازی و با توجه به اون صفحه اطلاعات رو دریافت کنه من می خوام برنامم به صورت هفته ای آپدیت بشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 دوستان آموزشش رو که اساتید گذاشتن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 فکر کنم اگر یک بخش بزارین که کاربر هر وقت خواست پینابیس رو آپدیت کنه این کار هملیه چون قبلا به ذهنم رسیده بود! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 اینا همه آموزششون تو فروشگاه هستا آقای ایزدی گذاشتن که لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 سلام اینجا یه مشکل هست که مثلا دیتابیست علاقه مندی داره اینجوری، هر بار دیتابیسی که کاربر چیزی توش ذخیره نکرده، جایگزینی اونی میشه که کاربر علاقه مندی رو توش داره زیاد جالب نیست به نظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7979 12 ارسال شده در 3 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2015 سلام من یه سوال داشته چطوری دیتابیس انلاین رو لود کنیم تو یک لیبل لطفا اگه شد یه نمونه سروس بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,928
سلام
من نمی دونم چطوری از دیتابیس آنلاین استفاده می شه . اما یه روشی که به ذهنم رسید این بود که ما دیتابیس یا همون فایل DB رو توی هاست آپلود کنیم .
بعد بیایم با httpjob دانلود کنیم اون فایل رو . و ذخیره کنیم در قسمت DirInternal .
سپس هم استفاده کنیم .
آیا این امکان داره ؟ این روش عملی هست ؟ اصولیه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.