رفتن به مطلب
  • 0

مکشل در اتصال به دیتابیس mysql آنلاین

iraj_astara

سوال

با سلام

این سورس مولتی پنل با دیتابیس آنلاین آقای ایزدی رو تهیه کردم ، بسیار زیبا و روان آموزش دادن

مشکلی که من داشتم ، اومدم با هاست مجانی شروع کنم  ولی دراتصال به بانک اطلاعاتی مشکل دارم ، user , pass واسم دیتابیس رو درست وارد میکنم ولی وقتی فایل Show رو اجرا مکینم داده های توی table دیتابیس رو نشون نمیده و  Access denied ،  error پایین  رو میده

ممنون میشم راهنمایی کنید

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'u3870221_bb'@'localhost' (using password: ) in /home/u3870221/public_html/db.php on line 2 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/u3870221/public_html/db.php on line 4 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/u3870221/public_html/db.php on line 6 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/u3870221/public_html/show.php on line 5 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/u3870221/public_html/show.php on line 5 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u3870221/public_html/show.php on line 7
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

1- از هاست رایگان استفاده نکن تحت هر شرایطی

2- این میگه اطلاعاتت درست نیست ممکنه جابجا نوشته باشی سورس php را بذار ببینم

3- ارور های بعدی هم در ادامه همون هست که اول mysql_connect اتصال داده نشده بعد اومده از بعقیه تابه ها هم ایراد گرفته چون به جایی وصل نیستن . :)

لینک ارسال

درود

تشکر و سپاس از شما.

از چه سایتی استفاده کردید ؟؟؟

لینک ارسال

چقدر ارور داری!! اگه میتونی سورس php ات رو بذار. البته پسوردش رو پاک کن. چند تا از مشکل هات، غلط تعریف کردن متغیر هاته. بقیشو باید سورس رو ببینم تا بگم

لینک ارسال

درود

تشکر و سپاس از شما.

از چه سایتی استفاده کردید ؟؟؟

از سایت http://kdl1.ir/ و یه سایت خارجی هم بود ، هر دو تاش همین مشکلو داشت

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...