engm 76 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من این کد رو به منیفست اضافه کردم AddPermission(android.permission.CHANGE_NETWORK_STATE) چطور باید ازش استفاده کنم برای فعال سازی و غیر فعالسازی داده های شبکه ینی خاموش و روشن کنم و اگه امکان داره درمورد تغییر حالت از GSMبه WCDMA و LTE یکم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من این کد رو به منیفست اضافه کردم AddPermission(android.permission.CHANGE_NETWORK_STATE) چطور باید ازش استفاده کنم برای فعال سازی و غیر فعالسازی داده های شبکه ینی خاموش و روشن کنم و اگه امکان داره درمورد تغییر حالت از GSMبه WCDMA و LTE یکم راهنماییم کنید ابتدا این کد رو به ماینفست ادیتور اضافه کنید.کتابخوانه Toggle رو هم تیک بزنید. AddPermission(android.permission.CHANGE_NETWORK_STATE) سپس از این کد استفاده کنید: Sub SetMobileData(Enabled As Boolean) Dim r As Reflector r.Target = r.GetContext r.Target = r.RunMethod2("getSystemService", "connectivity", "java.lang.String") r.Target = r.GetField("mService") r.RunMethod2("setMobileDataEnabled", Enabled, "java.lang.boolean") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
engm 76 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ ابتدا این کد رو به ماینفست ادیتور اضافه کنید.کتابخوانه Toggle رو هم تیک بزنید. AddPermission(android.permission.CHANGE_NETWORK_STATE) سپس از این کد استفاده کنید: Sub SetMobileData(Enabled As Boolean) Dim r As Reflector r.Target = r.GetContext r.Target = r.RunMethod2("getSystemService", "connectivity", "java.lang.String") r.Target = r.GetField("mService") r.RunMethod2("setMobileDataEnabled", Enabled, "java.lang.boolean") End Sub از لطفا شما بسیار سپاسگزارم میخواستم 5 ستاره بدم دستم خورد 1 ستاره دیگه هم قبول نکرد رای بدم در کل خیلی ممنونم ازتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
engm 76
سلام دوستان
من این کد رو به منیفست اضافه کردم
AddPermission(android.permission.CHANGE_NETWORK_STATE)
چطور باید ازش استفاده کنم برای فعال سازی و غیر فعالسازی داده های شبکه
ینی خاموش و روشن کنم
و اگه امکان داره درمورد تغییر حالت از GSMبه WCDMA و LTE یکم راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.