رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

مهدی ایزدی

آموزش تصویری جست و جو در دیتابیس آنلاین

پست های پیشنهاد شده

مهدی ایزدی    9,175

موسس و بنیان گذار

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان

 

خب به درخواست چند تن از دوستان آموزش جست و جو در دیتابیس آنلاین هم به آموزش های فروشگاه اضافه شد

 

 

این آموزش ویژه ی کسانی هست که دوره ی آموزشی ارتباط دیتابیس آنلاین با بیسیک4اندروید رو دیدن و بلد هستند که چطوری

 

 

دیتابیس و یوزر و ... بسازن و جدول خودشون رو در phpMYadmin با فیلدهای مشخصی بسازن !!!

 

 

توی این دوره ما میاییم برنامه ای رو مینویسیم که بر سه مدل مختلف(نام،شهر،سن)جست و جو رو انجام میده.

 

 

این آموزش به نظرم دیگه نمیتونست از این کامل تر و جامع تر باشه

 

 

همه چیز واضح هست !!!

 

 

زمان آموزش: 20 دقیقه (  قسمت اول : 14 دقیقه  و   قسمت دوم: 6 دقیقه  )

 

 

میتونید دموی این آموزش رو در آپارات مشاهده کنید

 

 

 

هزینه این دوره: 4350 تومان !

 

 

 

 

  • پسندیدن 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی ایزدی    9,175

موسس و بنیان گذار

چرا تو فروشگاه نزاشتی؟

 

لینک خرید رو مگه نمیبینید با ابعاد 8*8؟ :S

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nany12    623

کاربر فعال

لینک خرید رو مگه نمیبینید با ابعاد 8*8؟ :S

 

عذر میخوام

اصلا امتحانش نکردم فکر کردن یک راست میره سر صفحه بانک برای پرداخت :roomNemishe:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliviper    10

کاربر عادی

سلام من فایل اموزشی رو خریدم برای فایل php اما فایل توش نیس بعد از روی فیلم هم که رو نویسی میکنم ارور میده !!

میشه فایل های php رو برام ارسال کنید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farnad24    45

کاربر عادی

با عرض با سلام و تشکر از جناب اقای مهدی ایزدی.

من اموزش ساخت برنامه پیامکی آنلاین همراه با لایک متن ها رو خریدم

تمام مراحل را هم تا اخر فیلم اموزشی دوم رفتم اما در اخر که برنامه اجرا میشود روی لایک یا انلایک که کلیک میکنم این ارور را میدهد:       ""java.lang.NumberFormatException: Invalid double

 

در ضمن تمام کد ها و فایل های php را چک کردم و درست بودند.هاست هم درست کار میکند.

با عرض پوزش بابت طرح سوال در اینجا چون دیدم در محله مربوطه چند نفر دیگر هم نظر داده بودن ولی پاسخی نداده بودند.

با تشکر از راهنماییتون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی ایزدی    9,175

موسس و بنیان گذار

با عرض با سلام و تشکر از جناب اقای مهدی ایزدی.

من اموزش ساخت برنامه پیامکی آنلاین همراه با لایک متن ها رو خریدم

تمام مراحل را هم تا اخر فیلم اموزشی دوم رفتم اما در اخر که برنامه اجرا میشود روی لایک یا انلایک که کلیک میکنم این ارور را میدهد:       ""java.lang.NumberFormatException: Invalid double

 

در ضمن تمام کد ها و فایل های php را چک کردم و درست بودند.هاست هم درست کار میکند.

با عرض پوزش بابت طرح سوال در اینجا چون دیدم در محله مربوطه چند نفر دیگر هم نظر داده بودن ولی پاسخی نداده بودند.

با تشکر از راهنماییتون

درود

کاش سوال رو توی تاپیک خود برنامه پیامکی مطرح میکردید :fekr:

برنامه رو در حالت Debug Legecy قرار بدید و ببینید دقیقا برنامه از کدام خط داره ایراد میگیره ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی ایزدی    9,175

موسس و بنیان گذار

سلام من فایل اموزشی رو خریدم برای فایل php اما فایل توش نیس بعد از روی فیلم هم که رو نویسی میکنم ارور میده !!

میشه فایل های php رو برام ارسال کنید؟

دوست عزیز دقت کنید ... به بخش مشتریان برید و محصول خریداری کرده رو دوباره ببینید ...

فایل های php مورد نیاز در پیوستی جداگانه قرار داده شدن !

لطفا دقت کنید :gol:

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Siaic    88

کاربر رو به رشد

در در 1394/06/11, 20:04:56، مهدی ایزدی گفته است :

دوست عزیز دقت کنید ... به بخش مشتریان برید و محصول خریداری کرده رو دوباره ببینید ...

فایل های php مورد نیاز در پیوستی جداگانه قرار داده شدن !

لطفا دقت کنید :gol:

سلام اقای ایزدی ولی فایل های php نیست!!!
میشه بفرستید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی ایزدی    9,175

موسس و بنیان گذار

در 2 ساعت قبل، Siaic گفته است :

سلام اقای ایزدی ولی فایل های php نیست!!!
میشه بفرستید

<?php
$con = mysql_connect("localhost","usernameee","passsword");

mysql_query("SET character_set_results=utf8,character_set_client=utf8,character_set_connection=utf8, character_set_database=utf8,character_set_server=utf8",$con);

mysql_select_db("database name", $con);
$city= $_POST['city'];
$izadi = mysql_query("SELECT * FROM tbl WHERE city LIKE '".$city."'");

while($result = mysql_fetch_array($izadi))
{
	echo $result['field1']. "#" .$result['field2']. "#" .$result['field3']. "#" .$result['field4']. "#" .$result['field8']. "#" .$result['field11']. "#" .$result['field12']. "#" .$result['field14']."<br>";
}
mysql_close($con);
?>

سلام.... خدمت شما

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Siaic    88

کاربر رو به رشد

در 3 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است :

<?php
$con = mysql_connect("localhost","usernameee","passsword");

mysql_query("SET character_set_results=utf8,character_set_client=utf8,character_set_connection=utf8, character_set_database=utf8,character_set_server=utf8",$con);

mysql_select_db("database name", $con);
$city= $_POST['city'];
$izadi = mysql_query("SELECT * FROM tbl WHERE city LIKE '".$city."'");

while($result = mysql_fetch_array($izadi))
{
	echo $result['field1']. "#" .$result['field2']. "#" .$result['field3']. "#" .$result['field4']. "#" .$result['field8']. "#" .$result['field11']. "#" .$result['field12']. "#" .$result['field14']."<br>";
}
mysql_close($con);
?>

سلام.... خدمت شما

سلام تشکر اقای ایزدی

چجوری داخل کویری بالا بهش لیمیت بدیم؟

که بعد از جستجو بیایم مثلا 5 تا 5 تا لودشون کنیم؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinam443    108

کاربر عادی

سلام آقای ایزدی انگار فایل پی اچ پی ایراد داره تو کانکشنش چون یه ارور دپوریکیتید میده و هفت هشتا هم وارنینگ درباره کانکشن اونم پسووردش

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نورنما    528

کاربر فعال

سلام 

دستور mysql_query    دیگه تقریبا توی بسیاری از هاست ها منسوخ شده وخطا میده !

 شما باید   mysql_query  رو تبدیل به mysqli_query کنید البته نوع دستورش هم کمی فرق میکنه ،مثلا یکی از سطرها رو اینطور تغییر میدن

$izadi = mysql_query("SELECT * FROM tbl WHERE city LIKE '".$city."'");

تبدیل میشه به 

$izadi = mysqli_query($con,"SELECT * FROM tbl WHERE city LIKE '".$city."'");


 توی اینترنت سرچ کنید تفاوتهای دو دستور رو آوردند،می تونید تغییرش بدین
 
ظاهرا بخاطر همین توی هاست شما خطا میده . 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammade79    125

کاربر رو به رشد

در در 1396/05/22, 01:53:43، نورنما گفته است :

سلام 


دستور mysql_query    دیگه تقریبا توی بسیاری از هاست ها منسوخ شده وخطا میده !

 شما باید   mysql_query  رو تبدیل به mysqli_query کنید البته نوع دستورش هم کمی فرق میکنه ،مثلا یکی از سطرها رو اینطور تغییر میدن


$izadi = mysql_query("SELECT * FROM tbl WHERE city LIKE '".$city."'");

تبدیل میشه به 

$izadi = mysqli_query($con,"SELECT * FROM tbl WHERE city LIKE '".$city."'");



 توی اینترنت سرچ کنید تفاوتهای دو دستور رو آوردند،می تونید تغییرش بدین
 
ظاهرا بخاطر همین توی هاست شما خطا میده . 

میشه لطف کنید این کد رو درست کنید شما برامون خیلی نیاز دارم ممنون 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نورنما    528

کاربر فعال

در در 1397/05/20, 05:17:28، mohammade79 گفته است :

میشه لطف کنید این کد رو درست کنید شما برامون خیلی نیاز دارم ممنون 

سلام 

بفرمایید:

 

<?php

$servername = "localhost";
$username = ".....";
$password = ".....";
$dbname = ".....";

// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
mysqli_query($conn,"SET character_set_results=utf8,character_set_client=utf8,character_set_connection=utf8, character_set_database=utf8,character_set_server=utf8");

// Check connection
if ($conn->connect_error) {
    die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
} 

$city= $_POST['city'];
///$city="تهران";
$sql = "SELECT * FROM tbl WHERE city LIKE '".$city."'";
$izadi = mysqli_query($conn,$sql);
///
if (mysqli_num_rows($izadi) > 0) {
    // output data of each row
    while($row = mysqli_fetch_assoc($izadi)) {
        //echo "id: " . $row["id"]. " - Name: " . $row["name"]. "-Family: " . $row["family"]. "<br>";
echo $row['field1']. "#" .$row['field2']. "#" .$row['field3']. "#" .$row['field4']. "#" .$row['field8']. "#" .$row['field11']. "#" .$row['field12']. "#" .$row['field14']."<br>";
    }
} else {
    echo "0 results";
}



mysqli_close($conn);
?>

 

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammade79    125

کاربر رو به رشد

در 15 ساعت قبل، نورنما گفته است :

سلام 

بفرمایید:

 


<?php

$servername = "localhost";
$username = ".....";
$password = ".....";
$dbname = ".....";

// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
mysqli_query($conn,"SET character_set_results=utf8,character_set_client=utf8,character_set_connection=utf8, character_set_database=utf8,character_set_server=utf8");

// Check connection
if ($conn->connect_error) {
    die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
} 

$city= $_POST['city'];
///$city="تهران";
$sql = "SELECT * FROM tbl WHERE city LIKE '".$city."'";
$izadi = mysqli_query($conn,$sql);
///
if (mysqli_num_rows($izadi) > 0) {
    // output data of each row
    while($row = mysqli_fetch_assoc($izadi)) {
        //echo "id: " . $row["id"]. " - Name: " . $row["name"]. "-Family: " . $row["family"]. "<br>";
echo $row['field1']. "#" .$row['field2']. "#" .$row['field3']. "#" .$row['field4']. "#" .$row['field8']. "#" .$row['field11']. "#" .$row['field12']. "#" .$row['field14']."<br>";
    }
} else {
    echo "0 results";
}



mysqli_close($conn);
?>

 

اقا خیلی ممنون ولی یه سوال داشتم بجای اون فیلد های پایین چی باید بزنم ؟ و اینکه ایشالله هر چی از خدا میخوای بده بهت خیلی گیر بود کارم 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammade79    125

کاربر رو به رشد

در 13 ساعت قبل، mohammade79 گفته است :

اقا خیلی ممنون ولی یه سوال داشتم بجای اون فیلد های پایین چی باید بزنم ؟ و اینکه ایشالله هر چی از خدا میخوای بده بهت خیلی گیر بود کارم 

 

در در 1397/05/23, 12:26:51، نورنما گفته است :

سلام 

بفرمایید:

 


<?php

$servername = "localhost";
$username = ".....";
$password = ".....";
$dbname = ".....";

// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
mysqli_query($conn,"SET character_set_results=utf8,character_set_client=utf8,character_set_connection=utf8, character_set_database=utf8,character_set_server=utf8");

// Check connection
if ($conn->connect_error) {
    die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
} 

$city= $_POST['city'];
///$city="تهران";
$sql = "SELECT * FROM tbl WHERE city LIKE '".$city."'";
$izadi = mysqli_query($conn,$sql);
///
if (mysqli_num_rows($izadi) > 0) {
    // output data of each row
    while($row = mysqli_fetch_assoc($izadi)) {
        //echo "id: " . $row["id"]. " - Name: " . $row["name"]. "-Family: " . $row["family"]. "<br>";
echo $row['field1']. "#" .$row['field2']. "#" .$row['field3']. "#" .$row['field4']. "#" .$row['field8']. "#" .$row['field11']. "#" .$row['field12']. "#" .$row['field14']."<br>";
    }
} else {
    echo "0 results";
}



mysqli_close($conn);
?>

 

سورس جست و جو در دیتابیس آنلاین.zip

چجوری این دوتا سینک میشن ؟ میشه راهنمایی کنید>؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نورنما    528

کاربر فعال

در 18 ساعت قبل، mohammade79 گفته است :

 

سورس جست و جو در دیتابیس آنلاین.zip

چجوری این دوتا سینک میشن ؟ میشه راهنمایی کنید>؟

سلام 

این سورستان با این php که بنده براتون ارسال کردم بدون اشکال به خوبی کارمیکنه 

--------

بجای لفظ  field1 وهمینطور الباقی filed ها ، باید نام ستونها یا همان فیلدهای موجود دردیتابیس خودتان را جایگذاری کنید .

مثلا : 

echo $row['id']. "#" .$row['name']. "#" .$row['family']. "#" .$row['city']. "#" .$row['password']. "#" .$row['date']. "#" .$row['time']. "#" .$row['age']."<br>";

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammade79    125

کاربر رو به رشد

در در 1397/05/25, 12:38:07، نورنما گفته است :

سلام 

این سورستان با این php که بنده براتون ارسال کردم بدون اشکال به خوبی کارمیکنه 

--------

بجای لفظ  field1 وهمینطور الباقی filed ها ، باید نام ستونها یا همان فیلدهای موجود دردیتابیس خودتان را جایگذاری کنید .

مثلا : 


echo $row['id']. "#" .$row['name']. "#" .$row['family']. "#" .$row['city']. "#" .$row['password']. "#" .$row['date']. "#" .$row['time']. "#" .$row['age']."<br>";

 

اقا ببخشید پست رو بالا میارم ولی این کد یه مشکلی داره اونم اینه که اگه چیز دیگه ای سرچ کنی ارور میده مشکل از کد هست یا پی اپ پی و اگرم مشکل از کدمه باید چیکار کنم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نورنما    528

کاربر فعال

در 56 دقیقه قبل، mohammade79 گفته است :

اقا ببخشید پست رو بالا میارم ولی این کد یه مشکلی داره اونم اینه که اگه چیز دیگه ای سرچ کنی ارور میده مشکل از کد هست یا پی اپ پی و اگرم مشکل از کدمه باید چیکار کنم ؟

منظورتان از سرچ چیز دیگه چیه؟ php ایرادی نداره ، بجای filed1 وfiled2 ,field3 ،   فیلدهای خودتان را جایگذاری کرده باشید ، php درست کارخواهد کرد.

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...