afraz11 246 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان دوستان امروز توی یه انجمن خوندم که سایت عدد اجازه میده که مارکتهایی مثل کندو و پالاز و مایک تبلیغات عدد رو نشون بدن آیا درسته چنین چیزی؟ ممنون میشم پاسخ بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ بله درسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ منظورت اینه که توی یکی از انجمن ها نوشته؟ myket و cando و plazza مشکلی ندارند با عدد. iranapps,parshub تایید نمیکنن من که میگم این یارو منبعش چی بوده؟ اگه صحت داشت همه جا خبرش درز میکرد. توجه نکنید. بله درسته منبعتون؟ البته معتبر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ کندو و مایکت مشکلی ندارن ، من خودم گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ کندو و مایکت مشکلی ندارن ، من خودم گذاشتم مطمعنی داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ جدی داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ مطمعنی داداش 200 % برنامم هم تو بازار هست ، هم تو کندو ، هم مایکت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ کندو و مایکت تبلیغات عدد رو قبول میکنن و گیر نمیده به تبلیغات ، یعنی عدد اینارو قبول نمیکنه. فعلا اون چیزی که تو پنل عدد هست ، گفته حتما باید برنامه تو بازار باشه تا تبلیغات داخلش نمایش داده بشه. حالا دیگه بازار تایید کرد و عدد داخل برنامه نمایش داده شد ، میتونه تو کندو هم قرار بگیره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ کندو و مایکت تبلیغات عدد رو قبول میکنن و گیر نمیده به تبلیغات ، یعنی عدد اینارو قبول نمیکنه. فعلا اون چیزی که تو پنل عدد هست ، گفته حتما باید برنامه تو بازار باشه تا تبلیغات داخلش نمایش داده بشه. حالا دیگه بازار تایید کرد و عدد داخل برنامه نمایش داده شد ، میتونه تو کندو هم قرار بگیره. خوب اینکار درسته ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ خوب اینکار درسته ؟ خب کندو خودش گیر نمیده و قبول کرده. منظورت چیه که درسته؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ خب کندو خودش گیر نمیده و قبول کرده. منظورت چیه که درسته؟؟ این که یه منبع دیگه هم هست که به در آمد ما اضافه بشه . ولی خوب عدد راضی هست ؟ یعنی مشکل حرام بودن پول و اینا ور نداره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ این که یه منبع دیگه هم هست که به در آمد ما اضافه بشه . ولی خوب عدد راضی هست ؟ یعنی مشکل حرام بودن پول و اینا ور نداره ؟ چه حرامی عزیزم مگه میشه عدد راضی نباشه ؟ بازدید بیشتر برای تبلیغاتش میشه. اگر به ناراضی بودن باشه کندو یا مایکت باید اینکارو کنن چون سودی برای اونها نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
afraz11 246
سلام دوستان
دوستان امروز توی یه انجمن خوندم که سایت عدد اجازه میده که مارکتهایی مثل کندو و پالاز و مایک تبلیغات عدد رو نشون بدن
آیا درسته چنین چیزی؟
ممنون میشم پاسخ بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.