shahin.a 3 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان . من این قطعه کد رو برای تکرار نشدن اعداد رندومی ک ساخته میشند بکار میبرم اما جور در نمیاد . لطفا راهنمایی کنید . پیشاپیش ممنون . For i=xx To yy cuntt=0 For j=xx To yy If arr(i)==arr(j) Then cuntt=cuntt+1 End If Next If cuntt>=1 Then xx=0 rand(0,4) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ به این تاپیک برید و پاسخ اقای مهران محمودی جواب سوال شماست http://answercenter.ir/topic/196-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%85-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1/ خودمم یکی دوتا کد واسه بدون تکرارش نوشتم نمیدونم شما توی انجمن جستجو کنید پیدا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahin.a 3 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون ولی اونی که من می خواستم نبود . حل شد . اگه کسی خواست بگه بفرستم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ لطفا برای من بفرستید پ.خ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahin.a 3
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان . من این قطعه کد رو برای تکرار نشدن اعداد رندومی ک ساخته میشند بکار میبرم اما جور در نمیاد . لطفا راهنمایی کنید .
پیشاپیش ممنون .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.