ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ به نام خدا سلام دوستان این سورس یه چیزه توپه دانلود کنیدو ببینید میتونید ادامشو درست کنید تا گیرش آوردم پدرم در اومد الان شما به راحتی دانلود میکنی پس تشکر کن *لال* لینک دانلود پسورد : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ یادم رفت اینم لایبرریش(کتابخونش) که لازمه لینک دانلود پسورد : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
199069 12 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ کد خوبی رو گذاشتی اما وقتی کامپایل میکنه ارور میده برا من.میگه یه موردی رو نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ با سلام دوست عزیز میشه بدونم بیسیکت ورژن چنده؟ ویه مورد دیگه ..اگه میشه این عکس امضاء تون رو کوچیک کنید که واقعا بزرگ هست*چشمک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ کد خوبی رو گذاشتی اما وقتی کامپایل میکنه ارور میده برا من.میگه یه موردی رو نداره در ادامه حرف های آقای قبادی میگم شاید اون موردی رو که میده نداره همون کتابخانه ای است که آقای رمضانی در پست دوم قرار دادن *لال* من خودم حقیقتا سورس رو دانلود نکردم ولی پست شما رو که دیدم دانلود کردم و بدون هیچ خطایی اجرا شد. از ورژن 3.82 بیسیک استفاده میکنم *خواب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
199069 12 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ ورژن 3.5 استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ ورژن 3.5 استفاده میکنم http://answercenter.ir/thread11.html نصب کنید ورژن 3.82 رو . مشکل حل میشه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
resan 52 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من تازه عضو شدم غیر از ورژن برنامتون باید توی کنفیکت به برنامه sdk 18 رو معرفی کنید تا اجرا بشه .. یعنی اندروید ورژن 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.