fileman 328 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام. من میخوام وقتی روی یک باتن کلیک شد اگه دفعه اول بود یک دستور اجرا بشه ولی برای دفعات بعد دستور اجرا نشه ومثلا بگه: "شما قبلا از این خاصیت استفاده کرده اید." لطفا کمکم کنید . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ بهترین راه همینه : If File.Exists(File.DirInternal,"basic4android.org") = False Then ' kari ke mikhay zamani ke bare dovvome anjam beshe Else File.WriteString(File.DirInternal,"basic4android.org","basic4android.org") ' kari ke mikhau bare avval ke click shod anjam beshe End If تمام ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ مرسی از آقای اسکندری یه راه ساده هم که هست معمولا هم همینو اوکی میکنن If FirstTime = True Then بعد هم کاری ک میخای بکنی مثلا If FirstTime = True Then toastmessageshow("afarin",True) End IF یه همچین چیزی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ قربانت محمد رضا جان :gol: این روشو قبلا استافده میکردم اما فک کنم کاربر اگه کلا برنامه رو ببنده، یا مثلا فور کلوز بده، دوباره برمیگرده به حالت قبل در کل هر دو روش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fileman 328
سلام.
من میخوام وقتی روی یک باتن کلیک شد اگه دفعه اول بود یک دستور اجرا بشه ولی برای دفعات بعد دستور اجرا نشه ومثلا بگه: "شما قبلا از این خاصیت استفاده کرده اید."
لطفا کمکم کنید .
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.