alaghemand 82 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان عزیز برنامه ی من بعد از 8 روز منتشر شد لطفا برنامه ی من رو دانلود کنید و درباره همه چیزش نظر بدید ( از 20 امتیاز بدید ) این اولین برنامه ی من هست لطفا به خاطر حمایت 5 ستاره بهم بدید و حداقل 1 بار روی تبلیغت عدد کلیک کنید باور کنید من هر برنامه ای که الان در انجمن هست رو دانلود و روی تبلیغاتش کلیک می کنم اونم حداکثر 3 روز 1 بار کلیک میکنم خلاصه آقا حمایت کنید دیگه چون اولین برنامه ی منه با تشکر ( لطفا اگر نظر دادید نام کاربری رو در پاسخ بنویسید تا اگر شما هم برنامه ی جدیدی دادید حتما دانلود کنم ، البته قدیمیا رو دارم ) اینم لینک : https://cafebazaar.ir/app/com.app.myclassmates.blueshow/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ایده جلبیه گرافکی هم خوبه کلا : 20 موفق باشید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ دوستان حداقل 5 ستاره رو بدید 1 ثانیه وقت میگیره باور کنید خیلی به حمایت های شما نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ قشنگ بود بعد اینکه کارهای برنامه ام رو کردم دانلودش می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ایده : 17 آیکون :19.5 اسکرین شات:18.75 گرافیک:17.5 کلاً نرم افزار خوبی هست ولی یک نکته اون که میگید رو تبلیغات کلید کنیم همش 25 تومن براتون داره ولی همین 25 تومن مشکل شرعی داره شما که خدانکرده دوست ندارید روزیتون مشکل داشته باشه پس از این کلید های چند تا دونه بگذرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ به به ... گرافیکشم که عالی بود،آفرین خسته نباشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ گرافیک خوبه. بهتر بود داخل فصل مدارس انشار میدادید چون اونوقت مخاطب بیشتری داره. ایده هم خوبه. موفق تر باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ خیلی خیلی ممنون بچه ها لطفا یه نظر بدید به برنامه ام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.