ppm 0 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام به همگی دریافت تعداد نصب روی سرور آنلاین رو که توی سایت زدین میشه روی شبه ساز مثل xampp روی سیستم خانگی پیاده سازی کرد و سرور نخرید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahram_g 19 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ لطفا فایل config.php رو هم قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaz مهمان ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ require("config.php"); داداش این فایل شامل چی میشه ؟؟ دستورات کانکت شدن به mysql هست ؟ اگه میشه سورس و بزار من تازه پی اچ پی شروع کردم هنگ میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ سلام.فایل یا کد های config.php داخل پست نیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ یعنی واقعا کسی نیست این تاپیکو اصلاح کنه؟ تاپیک ناقصه!!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ فقط دات نت ..... پاکیزه تر ارگانیزیشن تر و.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ فقط دات نت ..... پاکیزه تر ارگانیزیشن تر و.... این که جواب نشد دوست من.کسی این موضوعو کامل نمیکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سورس کاملش پیوست شده آپ کنید تو یک هاست sql را وارد پایگاه داده کنید بعد اطلاعات پایگاه داده را بذارید تو فایل config.php جواب میدهسلامخیلی ببخشید میدونم تاپیک قدیمی شئه ولی شرمنده مه بالا میارم (اخه من الان لازم دارم) میشه لطف کنید و اون تا فایل (" کانفیگ و اس کیو ال کلاس") را پیوست کنید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ah313mad 34 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سلام خیلی ببخشید میدونم تاپیک قدیمی شئه ولی شرمنده مه بالا میارم (اخه من الان لازم دارم) میشه لطف کنید و اون تا فایل (" کانفیگ و اس کیو ال کلاس") را پیوست کنید با تشکر متاسفانه من هر چی گشتم فایل پیوستی پیدا نکردم . لطفا راهنمایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ متاسفانه من هر چی گشتم فایل پیوستی پیدا نکردم . لطفا راهنمایی سلام والا فایل هارو فکر کنم آقای قاسمی نیا داشته باشن. شما میتونید از سیستم هایی که این امکانات رو ارائه میدن استفاده کنید. سامانه هایی هستن که تو برنامتون وقتی پیاده کنید آمار فعال نصب رو میدن بهتون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۵ سلام ؛ با توجه به درخواست چندتا از دوستان و کلاه برداری برخی وب سایت ها تصمیم گرفتم این برنامه را برتون درست کنم . ابتدا کتاب خانه های phone , httputils2 را تیک بزنید . سورس b4a : Sub Process_Globals Dim sril As Phone Dim jobs As HttpJob End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) jobs.Initialize("jobs",Me) jobs.PostString("http://parscoding.com/android/hesabdari/index.php", "serial="&sril.GetSettings("android_id")) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub jobdone (job As HttpJob) If job.JobName = "jobs" Then If job.GetString = "install" Then Else ToastMessageShow("اینترنت قطع است",False) End If End If End Sub سورس اصلی php : <?php require("config.php"); if(isset($_POST['serial'])){ $serial_old = $db->fetch_field('SELECT COUNT(id) FROM install WHERE serial="'.$_POST['serial'].'"'); if($serial_old == 0){ $db->query('INSERT INTO install SET serial="'.$_POST['serial'].'"'); echo "install"; } } ?> سورس sql : CREATE TABLE IF NOT EXISTS `install` ( `id` int(15) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `serial` varchar(300) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ; سورس کامل php پیوست شد . امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیری موفق باشید :gol: سورس کو؟پیوست نشده که لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zartosht 10 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سووووووووررررررررسسسسسسسس؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
graphicomid 0 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۸ سلام سورس ها نیست کلاس .php نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
011198 1 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۸ در در 1394/04/21, 13:40:28، حسن قاسمی نیا گفته است : سلام ؛ با توجه به درخواست چندتا از دوستان و کلاه برداری برخی وب سایت ها تصمیم گرفتم این برنامه را برتون درست کنم . ابتدا کتاب خانه های phone , httputils2 را تیک بزنید . سورس b4a : Sub Process_Globals Dim sril As Phone Dim jobs As HttpJob End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) jobs.Initialize("jobs",Me) jobs.PostString("http://parscoding.com/android/hesabdari/index.php", "serial="&sril.GetSettings("android_id")) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub jobdone (job As HttpJob) If job.JobName = "jobs" Then If job.GetString = "install" Then Else ToastMessageShow("اینترنت قطع است",False) End If End If End Sub سورس اصلی php : <?php require("config.php"); if(isset($_POST['serial'])){ $serial_old = $db->fetch_field('SELECT COUNT(id) FROM install WHERE serial="'.$_POST['serial'].'"'); if($serial_old == 0){ $db->query('INSERT INTO install SET serial="'.$_POST['serial'].'"'); echo "install"; } } ?> سورس sql : CREATE TABLE IF NOT EXISTS `install` ( `id` int(15) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `serial` varchar(300) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ; سورس کامل php پیوست شد . امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیری موفق باشید سلام داداش من خدا قوت . پس کو سورسش چرا حذفش کردید سورس رو ؟ میشه بگذاریدش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.