ehsankhan 256 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام من یه دیتابیس دارم که توی لیست ویو نمایش میدمش id esm famil f میخوام وقتی کاربر روی هر کدومش کلیک کرد فیلد اسم و فامیل کنار هم با یه علامت بینشون به شکل زیر داخل یک فایل txt توی حافظه گوشی ذخیره بشه مثال:متن داخل تکست احسان#گلشنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ این شاید کمکتون کنه : http://www.b4x.com/android/forum/threads/text-files.6690/#content لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ File.WriteString(File.DirRootExternal, "EsmFamil.txt", Cursor1.GetString("esm") & "#" & Cursor1.GetString("famil")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ehsankhan 256
سلام
من یه دیتابیس دارم که توی لیست ویو نمایش میدمش
id
esm
famil
f
میخوام وقتی کاربر روی هر کدومش کلیک کرد فیلد اسم و فامیل کنار هم با یه علامت بینشون به شکل زیر داخل یک فایل txt توی حافظه گوشی ذخیره بشه
مثال:متن داخل تکست
احسان#گلشنی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.