sajad325 76 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2014 سلام من به جای باتون لیست ویو از باتون استفاده کردم و میخوام براش لیست علاقه مندی درست کنم برای لیست علاقه مندی در باتون چه باید کرد و با تشکر لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2014 نمی تونید جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2014 منظورتو متوجه نمیشم ! دوست عزیز شما 64 بار سوال کردید اما 1 بار تشکر نکردید سر همین تا حالا جواب نگرفتید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2014 می خوام برای دکمه های یک لیست علاقه درست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2014 یعنی 10 تا دکمه داری رو هرکدوم کلید شد بره تو لیست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2014 در کل میخوام برای این باتون یک دکمه بزارم که کپی بشن در یک activity دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinaparsian 29 ارسال شده در 17 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2015 سلام وعرض ادب خدمت شما دوستان از زحمات شما سپاسگذارم واقعا لطف میکنید جواب می دید. بزارید سوال سجاد رو کامل کنم : ما یه دکمه ستاره (علاقه مندی) سفید رنگ داریم می خواهیم وقتی روش کلیک میشه ستاره زرد بشه و زرد بمونه حتی وقتی کاربر از برنامه خارج بشه یعنی وقتی دوباره برنامه رو باز کرد دکمه زرد باشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 17 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2015 http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=23 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام من به جای باتون لیست ویو از باتون استفاده کردم و میخوام براش لیست علاقه مندی درست کنم برای لیست علاقه مندی در باتون چه باید کرد و با تشکر لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.