Cna 5 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه مدته که فکرم مشغوله برای ساختنه یه بازی چون خیلی به بازی سازی علاقه دارم اما نمیدونم کدوم موتور بازی سازی رو انتخاب کنم یه چیزی میخوام که هم قدرتمند باشه هم از لحاظ یادگیری ساده لطفا راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ به نظر من Unity بهترین هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه مدته که فکرم مشغوله برای ساختنه یه بازی چون خیلی به بازی سازی علاقه دارم اما نمیدونم کدوم موتور بازی سازی رو انتخاب کنم یه چیزی میخوام که هم قدرتمند باشه هم از لحاظ یادگیری ساده لطفا راهنمایی کنید ممنون قبلا خیلی راجبش بحث شد دوست عزیز. لطفا بجای ارسال تاپیک قبل از اون سرچ کنید. با تشکر و احترام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Cna 5
سلام دوستان
من یه مدته که فکرم مشغوله برای ساختنه یه بازی
چون خیلی به بازی سازی علاقه دارم
اما نمیدونم کدوم موتور بازی سازی رو انتخاب کنم
یه چیزی میخوام که هم قدرتمند باشه هم از لحاظ یادگیری ساده
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.