مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اسم نرم افزارمو در عنوان تاپیک اشتباه وارد کردم!!!!! اسم اصلی = داستان کده با سلام. اینم از دومین اپلیکیشن بنده که امروز بازار تاییدش کرد! اسکرین شات ها: برنامه رو رویگان قرار دادم ولی داخلش تبلیغات عدد گذاشتم!! لینک برنامه دوستان بسیار خوشحال میشم اپ رو دانلود کنید و 5 ستاره بدید!!(جبران میکنم )(رو تبلیغات هم کلیک کنیدا ) نظراتتون رو هم بگید. چه نمره ای میدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ ایده: 17 گرافیک: 18 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ ایده 5 گرافیک 14 غلط املائی هم زیاد داشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ ایده :17 گرافیک :19 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ ایده 5 گرافیک 14 غلط املائی هم زیاد داشتی خیلی سخت گرفتیا. بنده خدا برنامه دومشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ گرافیک 19 ایده 19 و نذاشتن لینک برنامه 0 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ ایده و نام برنامه : 15 گرافیک : 14 گرافیک رو کار کنید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اینم برنامشون رو پیدا کردم : https://cafebazaar.ir/app/ir.mahdikafshgar.dastankade/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ خوبه 18.75 صدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ برنامه دومیه که تو مارکت قرار گرفته نه برنامه دوم ساخته شده توسط ایشون. حالا هرچی. از این به بعد من واسه امتیاز دادن به برنامه ها میشم عین این زن بابا ها. عمرا بتونین امتیاز بگیرین. باید هر آپی که اینجا ساخته میشه یه شاهکارباشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ دوست خوبم مورد هایی دیدم داخل برنامه که بهت می گم اول از همه زدی حمایت از ما ؟؟؟؟؟؟؟ دقیقا به شخصه فکر کردم که خوای پول بگیری بعدش که کلیک کردم دیدم می خواد نظر بده ،،، به نظر بنده بهتر بود با نظر دهید یا مثل این جمله درستش می کردی . دوم : توی انتخاب داستان ها وقتی اسکرول می شه صفحه سیاه می شه و این مشکل توی اندروید های زیر 4 اتفاق میوفته و می تونی با این روش رفعش کنی اول کد تم رو از مانی فیس ادیتور حذف کنی و دوم این کد رو اضافه کنی ListView1.ScrollingBackgroundColor=Colors.Transparent سوم : وقتی یه داستان رو به علاقمندی اضافه می کنم و می خوام حذفش کنم باید دوباره برم و داستان رو پیدا کنم و از علاقمندی خذفش کنم یعنی توی بخش علاقمندی نمی تونم حذفش کنم که این خودش یه مشکل واسه کاربر بوجود میاره و چهارم هم : ان شاء االه که موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ از تمامی دوستان ممنون. لینک برنامه رو به تاپیک اضافه کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.