qasem 249 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان تو log برنامه این پیام را میده؟ لطفا کدش را یکی بزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ از قسمت SetApplication... تا قسمت (" رو کپی و بزارین تو مانیفست! مربوط به تم برنامس! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ از اونجا کپی نمیشه ، به هر حال مشکل را حل کردم ، حالا یه مشکل جدید پیدا شده بع از اینکه این کد را به مانیفست برنامه اضافه کردم هنگام کامپایل کردن ، برنامه این ارور را میده مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اون کد یا هر کد مشابه دیگه که دقیقا شبیه همون کد تو مانیفست بود رو حذف کنید! اگر درست نشد یک api بالا مثل ۱۹ رو دانلود کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اگه اون کد را حذف کنم اخطار بالا را میده که کد تم holo را به مانیفست اضافه کنم . و وقتی کد را به مانیفست اضافه میکنم این اخطار پایین را میده؟ چی کا باید کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
سلام دوستان تو log برنامه این پیام را میده؟ لطفا کدش را یکی بزاره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.